Magic Trackpad @ Windows

Μιχάλης Κορ.

Moderator
Staff member
18 June 2006
21,595
Πειραιάς
H Apple φέρνει το Μagic Τrackpad στα Windows.

hero_1_20100727.png
hero_2_20100727.png

Προσφέρει drivers για windows xp και 32-bit & 64-bit, windows vista & windows 7.

Πληροφορίες εδώ : http://support.apple.com/kb/HT4273

H 32-bit είναι εδώ : http://support.apple.com/kb/DL1067
H 64-bit είναι εδώ : http://support.apple.com/kb/DL1068

Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται τα είδη χειρονομιών που υποστηρίζεται στο εκάστοτε λειτουργικό :

attachment.php

Attachments

• gestures.JPG
    gestures.JPG
    51.2 KB · Views: 70
Σκεφτομαι να παρω ενα magic trackpad γιατι με εχει βολεψει πολυ στο macbook.
Το εχει δοκιμασει κανεις;

To εχεις δουλεψει Δημητρη; Γιατι αν ειναι οπως του laptop,μονο αντιεργονομικο δεν ειναι. Μην το συγχεεις με το magic mouse..

Re: Απάντηση: Magic Trackpad @ Windows

To εχεις δουλεψει Δημητρη; Γιατι αν ειναι οπως του laptop,μονο αντιεργονομικο δεν ειναι. Μην το συγχεεις με το magic mouse..

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει εργονομία..

Κανένα touchpad δεν είναι εργονομικό. Δεν γίνεται να είναι εργονομικό γιατί δεν υποστηρίζεται σωστά το χέρι. Οι τένοντες του χεριού καταπονούνται υπερβολικά.

Το τρώμε που το τρώμε αναγκαστικά στη μάπα στα laptops, ας το αποφύγουμε τουλάχιστον στα desktops..

Τα παραπάνω έχουν εφαρμογή κυρίως για σοβαρή χρήση.. Όχι για περιστασιακό browsing και facebook.

Ναι κ εγώ συμφωνώ με τον Δημήτρη.

Για εργαλείο δουλειάς δεν κάνει κανένα pad.

Για μερική απασχόληση στο σπίτι είναι μια χαρά. Φυσικά κ δεν κάνει κ για παιχνίδια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Magic Trackpad @ Windows

Μάλλον δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει εργονομία..

Κανένα touchpad δεν είναι εργονομικό. Δεν γίνεται να είναι εργονομικό γιατί δεν υποστηρίζεται σωστά το χέρι. Οι τένοντες του χεριού καταπονούνται υπερβολικά.

Το τρώμε που το τρώμε αναγκαστικά στη μάπα στα laptops, ας το αποφύγουμε τουλάχιστον στα desktops..

Τα παραπάνω έχουν εφαρμογή κυρίως για σοβαρή χρήση.. Όχι για περιστασιακό browsing και facebook.

Τωρα που εμαθα τι σημαινει εργονομια, θα μου απαντησεις; :p
Το εχεις χρησιμοποιησει;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Magic Trackpad @ Windows

Το εχεις χρησιμοποιησει;
Κατι μου λεει οτι εχει ακουμπήσει trackpad κάποια στιγμή στη ζωη του.

Εκτος βεβαια αν το οτι είναι μεγαλύτερο αλλάζει το θεμα εργονομίας (με αυτή την λογική υποθέτω ότι έχεις μυρίσει κάποια στιγμή κακάκια στη ζωή σου - γιατί δεν δοκιμάζεις να τα φας για να μας πεις αν όντως δεν είναι νόστιμα; :p)

Ρωτησα για το συγκεκριμενο εκτος και αν εσυ θεωρεις οτι και τα υπολοιπα trackpads της αγορας λειτουργουν με τον ιδιο τροπο.. -bye-

Re: Απάντηση: Magic Trackpad @ Windows

Ρωτησα για το συγκεκριμενο εκτος και αν εσυ θεωρεις οτι και τα υπολοιπα trackpads της αγορας λειτουργουν με τον ιδιο τροπο.. -bye-
Οσον αφορα το θεμα της εργονομίας, το οποίο έθεσε ο Δημήτρης στον οποίο και απευθύνθηκες, ναι, λειτουργούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (δακτυλάκι πάνω σε μία επίπεδη επιφάνεια - δεν μου διαφεύγει κάτι, right; )