Magnat Monitor Supreme 1000 ή Boston Acoustics CS 260

wannaplay

New member
14 January 2009
11
καλημερα μια μικρη βοηθεια τι να διαλεξω απο τα δυο τα μαγνατ τα βρισκω στα 230ε το ζευγος και τα μποστονς στα 250ε.εχετε να προτεινετε κατι ο ενισχυτης ειναι της πιονεερ ο 923.ευχαριστω

Re: MAGNAT MONITOR SUPREMΕ 1000 ή Boston Acoustics CS 260

Τα ακούς και τα δύο και όποιο σου αρέσει.. Δεν έχουν διαφορά στην τιμή, οπότε ότι και να σου πει οποιοσδήποτε εδώ μέσα, αν δεν αρέσει σε σένα ο ήχος τους....

ναι επειδη ειμαι απο επαρχια και δεν υπαεχει αυτη η δυνατοτητα της ακροασης,επειδη τα βρισκω σε σχετικα καλα χρηματα λεω για αυτα τα δυο πιστευω πως τα μαγκνατ θα ακουγονται καλυτερα 92 db και τριων δρομων .φιλε μου αυτα που προτεινεις δεν ειναι κολωνες.
τελικα εχει ξεκινησει η αποστολη των μαγκνατ απο την ισπανια οποτε δε μπορω να ακυρωσω τωρα ελπιζω να επραξα σωστα.ευχαριστω για τον χρονο σας .τον αλλο μηνα θα πεσει παραγγελια το κεντρικο το 250 και για πισω να παρω τα μαγνατ 100 Η τα 200??
jim λες να παρω για πισω καποια απο αυτα που προτεινεις σε περιπτωση που δε μου αρεσουν τα supreme 1000 και να τα κανω τραμπα ???

MAGNAT MONITOR SUPREMΕ 1000 ή Boston Acoustics CS 260

Καλοακουστα φιλε μου ειμαι σιγουρος οτι θα δου αρεσουν μην αγχωνεσαι...οχι δεν εχει λογικη πιστευω να εχεις κολωνες πισω κ βασης μπροστα!

εγινε φιλε ευχαριστω να σαι καλα,τον αλλο μηνα χτυπαω και το κεντρικο μαζι με τα 200 για πισω και ελπιζω να μην χρειαζομαι σαμπακι γιατι στεγνωσα τελειως.παντως μςεχρι στιγμης ο ενισχυτης pioneer 923 και τα ηχεια τα μπροστα μου εχουνε παει 550 βαλε και αλλα 200 το κεντρικο μαζι με τα πισω απο καμια γερμανια παμε στα 750 αντε και τα καλωδια και ενα ζευγος βασεις τοιχου φτασαμε στα χαζα χαζα 800 .παλι με το αμαξι θα γυρναω καλοκαιριατικα

καλημερα μια μικρη βοηθεια τι να διαλεξω απο τα δυο τα μαγνατ τα βρισκω στα 230ε το ζευγος και τα μποστονς στα 250ε.εχετε να προτεινετε κατι ο ενισχυτης ειναι της πιονεερ ο 923.ευχαριστω

Καλησπέρα φίλε μου. Να σε ρωτήσω που βρήκες τα Magnat Monitor Supreme 1000 στα 230 ;

μετα απο πολυωρο ψαξιμο τα πηρα απο το αμαζον ισπανιας στα 99.99 το τεμαχιο και 15 ευρω μεταφορικα για το καθενα
τον ενισχυτη πιονεερ 923 στα 320 στη πορτα μου απο αμαζον αγγλιας
βεβαια τα εχει και εδω http://www.hifishop24.de/product.ph...ffa59e37&sid=9cb2fee3c555eea1d1644ef7cfc00505 και στελνει ελλαδα με 20ευρω απο οτι καταλαβα. τον ενισχυτη τον δινει στα 289 και αλλα 200 τα ηχεια πας στα 489 τωρα αν τα στειλει ολα σε ενα πακετο που δε το γνωριζω πας στα 509 εμενα μου πηγανε 550 απο το αμαζον

τελικα μολισ χτες παρελαβα τα ηχεια,το ενα εχει σπασει στη γωνια και το αλλο μου φαινεται οτι τριζει το τουιτερακι του.μου την εδςσε και τα εβαλα τερμα μπας και καουνε αλλα τιποτα.παντως ο συνδιασμος με τον 923 δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις.η φωνη ξεκιναει απο το -80 και οταν φτανει στα - 30 κανει αρχη να ακουγονται τα ηχεια τι κολπα ειναι αυτα .μπας και τα στειλω πισω και ασ περιμενω κανα μηνα να παρω τα λεφτα πισω η να μου τα ξαναστειλουνε πιστευετε θα στρωσουνε και θα αλλαξει το αποτολεσμα η τσαμπα κοποςς

αυτα εχουν οι αγορες απο το εξωτερικο!
οσο για τη φωνη δεν φταιει κατι ουτε υπαρχει καποιο προβλημα, ετσι ειναι το volume του ενισχυτη αν δεν κανω λαθος λεγεται αλγοριθμικο...
οσο για το συνδιασμο τα ηχεια πρεπει να στρωθουν για να εχεις καλυτερη αποψη...

ναι το ξερω ειναι ρισκο οι αγορες με ευθραστα αντικειμενα ειδικα σε μεγαλες αποστασεις που αλλαζουνε πολλα μεσα.ευτυχως τα πηρα απο αμαζον,εκανα τραμπα στα τουιτερ και εβαλα το χαλασαμενο στο σπασμενο ηχειο.το αμαζον εχει ξεκινησει ηδη την αποστολη ενος καινουριου ηχειου με σουπερ φαστ 7 μαη θα ειναι εδω εντελωσ δωρεαν και μετα μενει να τους στειλω το σπασμενο πισω εντος 30 ημερων δηλαδη εως 7 ιουνιου παρακαλω με δικα τους εξοδα βεβαια αφου τα πληρωσω εγω και τους στειλω φωτοτυπια την αποδειξη απο τα εξοδα μεταφορας.το θεμα ειναι πως για να παει ισπανια εδω ζητανε απο 129 ευρω και πανω δηλαδη ακριβοτερα απο οσο το αγορασα

τελικα μολισ χτες παρελαβα τα ηχεια,το ενα εχει σπασει στη γωνια και το αλλο μου φαινεται οτι τριζει το τουιτερακι του.μου την εδςσε και τα εβαλα τερμα μπας και καουνε αλλα τιποτα.παντως ο συνδιασμος με τον 923 δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις.η φωνη ξεκιναει απο το -80 και οταν φτανει στα - 30 κανει αρχη να ακουγονται τα ηχεια τι κολπα ειναι αυτα .μπας και τα στειλω πισω και ασ περιμενω κανα μηνα να παρω τα λεφτα πισω η να μου τα ξαναστειλουνε πιστευετε θα στρωσουνε και θα αλλαξει το αποτολεσμα η τσαμπα κοποςς

Από ότι είδα ο ενισχυτής σου δέχεται ηχεία μέχρι 6 Ohm, ενώ εσύ πήρες ηχεία 4 Ohm. Αυτό σημαίνει ότι ο ενισχυτής σου θα ζορίζεται ιδιαίτερα σε μεγάλες εντάσεις, διότι θα δυσκολεύεται πολύ να οδηγήσει τα ηχεία.

τελικα εχεις δικαιο δε ξερω αμα ειναι 4 στο σαιτ ο κατασκευαστης τα δηλωνει καπως ετσι Impedance 4 – 8 Ohm και εγω υπολογισα καπου στα 6.μολις τον παω στο 0db αρχιζει να καιει αλλα κελαιδανε παιζουνε πολυ καθαρα τωρα που στρωσανε σηκωνει και αλλη ενταση + 6 +7 δεν μπορεις να σταθεις βεβαια δε ξερω ποση ωρα θα αντεξει ο ενισχυτης εχω την εντυπωση πως απο το -10 μεχρι το +12 που παει εκει καταλαβαινεις τη διαφορα και τις δυνατοτητες μαλλον χρειαζομαι πιο καλο ενισχυτη απο το - 35 εως το -10 απλα διεγειρονται τα μεγαφωνα εγω ηθελα να εχω καλη ποιοτητα σε χαμηλες εντασεις οποτε ξεκιναω παλι την αναζητηση θα τα βαλω για πουλημα τα μαγνατ και θα περιμενω καμια αγγελια απο τα παιδοα εδω μεσα σε κατι πιο ευκολοοδηγητο,