Magnat Monitor Supreme 1002

να δειs ατομα pleo που Θεωρουν αυτη την ουρα προτερημα (μπασαρεs ατελειωτεs!!) και δεν αλλαζουν γνωμη. Θα σου`χει τυχει φανταζομαι.
οσο για τουs μικρουs χωρουs, πραγματικα ετσι ειναι.

Δεν υπάρχει λόγος να επιμένεις να αλλάξεις κάτι που ο άλλος το θέλει πολύ. Εγώ μαζί τους είμαι αφού τους αρέσει η νύφη, καλά στέφανα. Μόνο μου έχει τύχει; Είναι ο κανόνας η προσωπική εκτίμηση του καθενός.

Να θέσω πάντως ένα προβληματισμό, διαβάζω συνέχεια ότι με μικρά budget, όπως αυτό που σκοπεύω να διαθέσω εγώ, δεν μπορείς να έχεις ποιοτικό ήχο, θα υπάρχουν έντονες παραμορφώσεις, τσαφ κτλ. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το μέτρο σύγκρισης, γιατί αν μιλάμε σε σχέση με ένα ηχοσύστημα 5000 ευρώ φαντάζομαι δεν υπάρχει σύγκριση. Ο περισσότερος κόσμος όμως ακούει μουσική από laptop, φτηνά ηχεία υπολογιστή bluetooth ηχεία ακόμα και από κινητό. Οπότε η αγορά ενός "κακού" ή τελοςπάντων ενός entry level ηχοσυστήματος 500-600 ευρώ δεν είναι απίστευτη αναβάθμιση?
Φιλε μου, αναλογικα πανε. οτι πληρωνεις παιρνεις. Τωρα, μην μπερδευεις την κατηγορια entry level με το budget friendly. Παρα πολυς κοσμος το κανει. Οπότε, στην αγορα υπαρχουν entry level επιλογές ηχειων που παιζουν μεταξυ 500$ - 1500$ (ζευγος). Αυτα που ειναι κατω απο 700 θα εχουν πολλους συμβιβασμους σε ποιοτητα ηχου. Οσο θα ανεβαινεις 800 και ανω η ποιοτητα ανεβαινει και οι συμβιβασμοί μειωνονται (αναλογικα οπως πρωτοειπα). Με πορτοφολι των 600 θελεις και ενισχυτη εσυ. Αυτοματα πεφτεις στον πατο του entry level με μετριο ηχο (συμβιβασμοί) και ο ενισχυτης σου που θαναι φτηνουλης κιαυτος θα προσθεσει εξτρα συμβιβασμούς. Συνολο Μετριο-αποδεκτό. Θα χαρείς τη μουσική σου (μεγαλος ηχος) σε αντιθεση με τα ηχεια υπολογιστη. Μέχρι εκεί.
Τι θελεις ομως?? θες και ποιοτητα μαζι??
Αν θες entry level NAI και με ποιοτητα ηχου το πορτοφολι σου για σετ ενισχυτη + ηχεια πρεπει να ανεβει μεταξυ 1500-2000. Κατοπιν τουτου κανε τις σωστές ερωτησεις για την κατηγορία σετ που ενδιαφερεσαι.
Τελος να πω πως για entry level sets γενικα θα χρειαστείς απο 1000 - 3000
Mid level sets apo 3000-5000
HI-FI level sets apo 5000- οσο κανει ενα καινουργιο αμαξι.

Ψαξε αρκετά και διαβαζε reviews kai specs. LOW BUDGET και καλός ηχος να χαιρεται η ψυχή σου και να παινύεσαι ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΑΥΤΑ !

Καλησπέρα, καινούργιος στο φόρουμ,
σκέφτομαι να αγοράσω δικάναλο ενισχυτή και ηχεία (κυρίως για μουσική) με budget περίπου στα 6 κατοστάρικα σύνολο. Σκεφτόμουν τα magnat monitor supreme 1002 που βγαινουν περιπου στα 3 κατοσταρικα.Εχω διαβάσει καλές κριτικές.
Θα ήθελα μια γνώμη αν αξίζουν γενικά και επίσης με τη ενισχυτή να τα ταιριάξω ώστε να αποδώσουν στο μεγιστο.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Προτείνω
Ηχεια Elac Debut B6.2 πολυ ποιοτικα ~420$ δες γιατι https://www.whathifi.com/reviews/elac-debut-20-b62

ενισχυτη Yamaha AS-301 ~320$ https://www.whathifi.com/reviews/yamaha-a-s301

Οποτε εισαι πολυ κοντα στο πορτοφολι σου και με set ανω του μετρίου με ηχο καλης ποιοτητας, μικροί συμβιβασμοί kai παραμενεις αρκετα κατω του 1000ρικου