Magnat RS12 SUBWOOFER-ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΧΟΥΣ

yiannisav

Senior Member
14 June 2019
371
Καλησπερα σας,
Ενδιαφερομαι να αγορασω το subwoofer της Magnat το οποιο βλεπω και σε προσφορα αυτην την περιοδο. Το εχει κανεις; το εχει δοκιμασει κανεις; εχει δοαβασει κανεις reviews ή εκτεταμμενες αποψεις; θα με βοηθουσατε ιδιαιτερως. Δεν το συγκρινω με subs τυπου SVS αλλα θα ηθελα να ξερω αν ειναι decent.
Ευχαριστω εκ των προτερων

Λεωνιδα οπως σου εχω πει ειμαι Θεσσαλονικη. Θα ηθελα μια αποψη απο σενα παντως οπως καταλαβαινεις για τα συγκεκριμενα

Λεωνιδα οπως σου εχω πει ειμαι Θεσσαλονικη. Θα ηθελα μια αποψη απο σενα παντως οπως καταλαβαινεις για τα συγκεκριμενα

Επειδή τυχαίνει να έχω ακούσει τα SVS και τα Magnat εννοείς; :p

Προφανώς δεν φτάνει σε απόδοση το πρώτο 12ιντσο ported της SVS, δηλαδή το PB-1000 Pro.

Από κει και πέρα είναι decent, αλλιώς δεν θα το διάλεγα να παίξει στο showroom, απλώς σταματάει το descent νωρίτερα. 😌

Μια χαρά είναι και πολύ VFM και βολεύει για ported 12ιντσο λόγω διαστάσεων.

Ευχαριστω πολυ. Πολυ σημαντικη η γνωμη σου. Ειναι decent ακομη και για μουσικη; Διοτι σημερα σκεφτομαι να το παρω ακομη κι αν το descent σταματει προφανως νωριτερα. PB1000 θελω αλλα και τα 300 ευρω διαφορα να μεινουν στην τσεπη μου δεν θα με χαλουσαν.

Τελος προς ενημερωση σου για ενισχυτη εχω τον Pioneer Vsx 534D και για ηχεια τα Dali spektor 2. Ειμαστε οκ; δενουν οκ πιστευεις;

Εάν δεν έχεις υπερβολικές απαιτήσεις κάτω από τα 30Ηz, όπως δεν μπορείς να έχεις γενικότερα τέτοιες στα οικονομικά sub, τότε είναι υπέρ το δέον για τα spektor.

Ευχαριστω πολυ. Οι απαιτησεις αυξανονται οσο εχεις κατι που ναι μεν ειναι καλο αλλα οχι τοσο καλο. Ετσι γινεται συνηθως

Εγώ θα το έλεγα αλλιώς. Έχεις τα Spektor 2 και για να μην βάλεις κάποιο οκτάιντσο που θα ήταν φαινομενικά επαρκής επιλογή, κοιτάζεις ένα οικονομικό 12ιντσο που θα μπορέσεις να το εκμεταλλευτείς με αυτά και θα έχεις και ένα περιθώριο να το δουλέψεις με μεγαλύτερα ηχεία στο μέλλον. Ε, σου πέφτει κουτί το Magnat.

Επισης επειδη ποτε δεν ειχα sub (αν και εχω ακουσει πολλα σε φιλους) δεν αντιλαμβανομαι πιθανως πληρως το τι θα πει καλο sub. Οτι δεν μπουμαρει; οτι ριναι γλυκο το μπασο; οτι δινει εξτρα μπασο; οτι δινει κατι παραπανω στις χαμηλες απο οτι τα ηχεια; ολα τα παραπάνω;

Κυρίως σημαίνει πόση ακουστική πίεση μπορεί να βγάλει πριν αρχίσει να συμπιέζει, σε σχέση πάντα με την κατηγορία που βρίσκεται.

Επίσης τα παραπάνω και σε σχέση με πόσο μεγάλο footprint καταλαμβάνει. Αλλιώς όλοι θα είχαμε συστοιχία από sub με 21 ίντσες κώνο... . Άντε τώρα να θες να το δοκιμάσεις αυτό σε διάφορες θέσεις. Δεν χωράει καν σε ένα τυπικό σαλόνι.... το παλάγκο που θα χρειαστείς για να το μετακινήσεις. o_O