Μαγνητική κεραία αυτοκινήτου για tv

καλησπέρα σας. ψάχνω μια κεραία τηλεόρασης για αυτοκίνητο. Νομίζω είναι με μαγνήτη για να κολάι στην οροφή, κανένας που ξέρη και μπορεί να βοηθήσει, ευχαριστώ.

Και γιατι δεν το παιρνεις απο εξω?

Αν και δεν κανει αυτο γι τιβι

Χωρίς ρεύμα πως θα δουλέψει ο ενισχυτής?

Γιατί να την ξεσυνδέεις συνέχεια?Την αφαιρείς και την κρύβεις μέσα στο αμάξι αλλιώς βάλε μια βιδωτή και καθάρισες.

αυτό λέει πάντως DVB....

τώρα αν κάνει για τιβί....εσύ θα μας πείς...

Προσοχή και στο βύσμα...πολλά radiocd αυτοκινήτου θέλουν βύσμα καρφί 3.5 mm στο τέλος της κεραίας. Έχω πάρει μια κινέζικη από το καλοκαίρι με κάτι λιγότερο από 10 ευρώ από το ebay και έχει και ενισχυτή (θέλει 12 V). Δουλεύει μια χαρά, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη πως να την βάλω στο αυτοκίνητο. Κανονικά αυτή είναι να μπει ψηλά στο παρμπρίζ, αλλά μετά είναι και τα ρημαδοκαλώδια που τρέχουν. Τρέχει ήδη το μικρόφωνο του Handsfree που δεν έχω καταφέρει να το κρύψω (αλλά είναι απαραίτητο), τώρα άλλα 2. Η μία λύση είναι να βάλω ένα βύσμα αναπτήρα και να τη βάζω στο ρεύμα όταν θέλω να δω (ακούσω) τηλεόραση, η άλλη είναι να γυμνώσω ένα από τα καλώδια τροφοδοσίας του radiocd και να πάρω από εκεί μόνο όταν ανοίγει ο διακόπτης.
Το άλλο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη (επειδή μάλλον δεν με καίει ιδιαίτερα) είναι τι λήψη θα έχω αν την κρύψω πίσω από την κονσόλα στο χώρο πίσω από το radiocd. Αν δουλεύει καλά εκεί γλυτώνω ορατά καλώδια...

Καταρχήν πες μας αν η tv σου είναι mpeg4 η mpeg2
Μπορείς να πάρεις και από Ελλάδα εσωτερικές αυτοκόλλητες για παρμπρίζ, αν η συσκευή σου έχει μια υποδοχή (είθισται στα κινέζικα να έχουν βύσμα όπως της τηλεόρασης του σπιτιού) δεν υπάρχει πρόβλημα.

SCHAUB LORENZ LT7-356DB 7'' LED TV mpeg4. . Τελικά έκανα μια πατέντα δικιά μου. Η δικιά του κεραία βγαίνει βρήκα μια μεγάλη βεντούζα σταθεροποίησα την κεραία εκεί επάνω και την κολλάω στο ουρανό του αυτοκινήτου, φυσικά μόνο εν στάση. και αυτό ήθελα. Πάντως σας ευχαριστώ όλους.

Last edited:
Απάντηση: Re: Μαγνητική κεραία αυτοκινήτου για tv

Καταρχήν πες μας αν η tv σου είναι mpeg4 η mpeg2
Μπορείς να πάρεις και από Ελλάδα εσωτερικές αυτοκόλλητες για παρμπρίζ, αν η συσκευή σου έχει μια υποδοχή (είθισται στα κινέζικα να έχουν βύσμα όπως της τηλεόρασης του σπιτιού) δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αναλογικό δέκτη έχει το δικό μου είναι παλαιότερη συσκευή και η κεραία που έχω πάρει μοιάζει (δεν είναι) σαν την παρακάτω:
http://www.ebay.co.uk/itm/ERISIN-ES...t=UK_ConElec_TVAerials_RL&hash=item35b7541be9

Last edited: