Mail σε Win7?

YannisA

Supreme Member
22 January 2008
3,157
ΑΘΗΝΑ
Απ' ότι καταλαβαίνω, στα Win7 δεν περιλαμβάνεται mail client.
Πώς το έχετε αντιμετωπίσει?
Που μας σπρώχνει η MS?
Λύσεις?

Όλα μοιάζουν και έτσι πρέπει.
Όμως έχεις τα mail σου στο pc σου, ή χρειάζται να μπείς στο internet για να τα δεις? (αυτό λέγεται web mail).

Γιατι δεν δοκιμαζεις κανενα Thunderbird?

+1000

Είναι πολύ καλό, εύχρηστο και με όμορφο Interface σε σχέση με το Outlook... ο μόνος λόγος που το σούταρα τελικά είναι ότι ήθελα παράλληλα να διαχειρίζομαι και adress book για το iPhone...

Ρε συ στέλιε γίνεται αυτό με το thunderbird και είμαι τόσο χαζός ή καλά έκανα και το πέταξα;

+1000

Είναι πολύ καλό, εύχρηστο και με όμορφο Interface σε σχέση με το Outlook... ο μόνος λόγος που το σούταρα τελικά είναι ότι ήθελα παράλληλα να διαχειρίζομαι και adress book για το iPhone...

Ρε συ στέλιε γίνεται αυτό με το thunderbird και είμαι τόσο χαζός ή καλά έκανα και το πέταξα;

Αν και ξερεις τη μεγαλη μου συμπαθεια για οτιδηποτε εχει βγαλει η Apple... βρηκα αυτο αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε μιας και δεν...

Επισης υπαρχει και αυτο

Απο την περιγραφη...

"The Funambol iPhone sync client is free open source software that makes it easy to wirelessly migrate and sync contacts between your iPhone and older phones, as well as with webmail systems and email clients (such as Outlook and Thunderbird)."

Απ' ότι καταλαβαίνω, στα Win7 δεν περιλαμβάνεται mail client.
Πώς το έχετε αντιμετωπίσει?
Υπάρχει και με την κατάλληλη παρέμβαση μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το δουλεύω κανονικά.

Re: Απάντηση: Mail σε Win7?

Υπάρχει και με την κατάλληλη παρέμβαση μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Το δουλεύω κανονικά.

Το επιβεβαιώνω και εγώ. Έχω κρατήσει τα σχετικά links (οδηγίες)
στο σπίτι και θα τα ποστάρω το απόγευμα.

Εγώ το έκανα με το take ownership, 2 αρχεία της registry, και το φάκελο των mail από τα vista