Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 103,660 Εκεί ψηλά..... 14 April 2021 #281 Δημήτρης Ιωάννου said: Και αν μου αρέσει και φάω κράξιμο από τους haters ποιά η θέση μου μετα?? Click to expand... Τους haters υπολογιζεις περισσοτερο ή τους space lovers ?
Δημήτρης Ιωάννου said: Και αν μου αρέσει και φάω κράξιμο από τους haters ποιά η θέση μου μετα?? Click to expand... Τους haters υπολογιζεις περισσοτερο ή τους space lovers ?
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 103,660 Εκεί ψηλά..... 8 August 2025 #282 To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies τετοια σκηνη παντως δεν ειχε καμια αλλη παρομοια ταινια . Τρομερα δυνατη
To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies τετοια σκηνη παντως δεν ειχε καμια αλλη παρομοια ταινια . Τρομερα δυνατη
songless_bird AVClub Fanatic 8 May 2013 12,379 Νότια Μακεδονία 8 August 2025 #283 Kosh said: To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies τετοια σκηνη παντως δεν ειχε καμια αλλη παρομοια ταινια . Τρομερα δυνατη Click to expand... Εγώ γιατί νομίζω ότι άνετα τον έσωζε και κάνεις δεν θα έπαιρνε χαμπάρι;
Kosh said: To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies τετοια σκηνη παντως δεν ειχε καμια αλλη παρομοια ταινια . Τρομερα δυνατη Click to expand... Εγώ γιατί νομίζω ότι άνετα τον έσωζε και κάνεις δεν θα έπαιρνε χαμπάρι;
Kosh AVClub Fanatic 7 September 2006 103,660 Εκεί ψηλά..... 8 August 2025 #284 Δεν εχει σημασια. Ουτε αυτος ηξερε τοτε ολες του τις δυνατοτητες πτησης υπερταχυτητας και το κυριοτερο σεβαστηκε την επιθυμια του πατερα του . Αυτη η σκηνη και φυσικα το καταπληκτικο ανοιγμα στον Κρυπτον ηταν τα πολυ δυνατα σημεια της ταινιας . Reactions: Sotiris
Δεν εχει σημασια. Ουτε αυτος ηξερε τοτε ολες του τις δυνατοτητες πτησης υπερταχυτητας και το κυριοτερο σεβαστηκε την επιθυμια του πατερα του . Αυτη η σκηνη και φυσικα το καταπληκτικο ανοιγμα στον Κρυπτον ηταν τα πολυ δυνατα σημεια της ταινιας .