Män som hatar kvinnor

spycon69

Banned
22 June 2006
1,218
Φέτος χωρίς κανένα ενδοιασμό θα μπορούσα να πω οτι οι 2 καλύτερες ταινίες της χρονιάς ήρθαν απο την Σουηδία. Πρώτα με το Let the right one in, και τώρα με το Män som hatar kvinnor (The girl with the dragon tattoo).

Καθηλωτική απο την πρωτη στιγμή καταφέρνει παρα τα 160' της διάρκειας να κρατήσει αμείωτη την ένταση & το ενδιαφέρον ως την τελευταία στιγμή. Εξαιρετική εικόνα της Σουηδίας & των κατοίκων της με μαγική φωτογραφία. Ιδιαίτερα θα σταθώ στην σκιαγράφηση των χαρακτήρων που σπάνια αποδίδεται τόσο καλά σε ταινία...

Ενα must για φέτος...

Συμφωνώ, την είδα προχθές και μου άρεσε πολύ, όπως και το Let the right one in.
Μαντεύω ότι θα σου αρέσει και το -Ισλανδικό- Myrin (Jar City η αγγλική του μετάφραση) αν δεν το έχεις δει ήδη... -bye-

Συμφωνώ, την είδα προχθές και μου άρεσε πολύ, όπως και το Let the right one in.
Μαντεύω ότι θα σου αρέσει και το -Ισλανδικό- Myrin (Jar City η αγγλική του μετάφραση) αν δεν το έχεις δει ήδη... -bye-

Ευχαριστώ για την πρόταση ! Θα κοιτάξω να το βρω -bye-

Κι εμενα με ενθουσιασε. Πιστευω οτι και τα βιβλια πρεπει να είναι εξισου καλα εχει ηδη κυκλοφορησει το κοριτσι με το τατουαζ ενω αυτον το μηνα αναμενεται και το 2ο μερος: το κοριτσι που επαιζε με τη φωτια.

Απάντηση: Män som hatar kvinnor

Που τα βρισκει καποιος ρε παιδια αυτα?
Εχω την αισθηση -γιατι εχει ξαναγινει- οτι αν τα ζητησω στο κλαμπ της γειτονιας μου θα με κοιτανε περιεργα...

Re: Απάντηση: Män som hatar kvinnor

Εχω την αισθηση -γιατι εχει ξαναγινει- οτι αν τα ζητησω στο κλαμπ της γειτονιας μου θα με κοιτανε περιεργα...

Συμφωνώ με τους υπόλοιπους φίλους...
Την είδα προχθές, είχα ένα άγχος για την μεγάλη διάρκεια της αλλά πράγματι δεν κουράζει με τίποτα.

Πολύ καλή ταινία και ο χαρακτήρας της κοπέλας απίστευτος. Την σκηνή με τον "επιτηρητή" ακόμα την θυμάμαι...

Δεν λέω τίποτα παραπάνω για τους φίλους που πρόκειται να την δούν.

Στείλε ενα email με ένα pm...όλο και κάτι θα γίνει...-bye-

εχμ, γκουχ. :antlers:
Πάντως είναι καλό που αναφέρονται αυτά που αξίζουν, γιατί θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα... Το έχω και εγώ στην αναμονή, και παλεύω να βρω τις 2μιση ώρες που ζητά... :slapface:

-bye-

Καταπληκτική ταινία και ενώ κυκλοφόρησε εδώ και καιρό (τουλάχιστον σε DVD) δεν είδα καμιά αναφορά στο τμήμα «Νέες κυκλοφορίες ταινιών σε dvd/bluray»:confused:

δυστυχως εμενα κανενα απο τα δυο δεν μου ειπε τιποτα.ισως και γιατι εχοντας διαβασει αρκετα,περιμενα πολλα.βαρετα,ανουσια,χωρις πρωτοτυπια ιδιως το Κοριτσι με τα Τατουαζ.το Ασε το Κακο να Μπει κατι παει να κανει αλλα......

δυστυχως εμενα κανενα απο τα δυο δεν μου ειπε τιποτα.ισως και γιατι εχοντας διαβασει αρκετα,περιμενα πολλα.βαρετα,ανουσια,χωρις πρωτοτυπια ιδιως το Κοριτσι με τα Τατουαζ.το Ασε το Κακο να Μπει κατι παει να κανει αλλα......

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Εχοντας διαβάσει και τα 3 βιβλία μπορώ με σιγουριά να πω πως μόνο η 1η μεταφορά στην μεγάλη οθόνη ΠΛΗΣΙΑΣΕ κάπως το έντυπο. Σε οτι βέβαια αφορά το let the right one in, προσωπική μου άποψη είναι οτι αποτέλεσε την μεγάλη έκπληξη για την περυσινή χρονιά και μου άρεσε ιδιαίτερα.

εχμ, γκουχ. :antlers:
Πάντως είναι καλό που αναφέρονται αυτά που αξίζουν, γιατί θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα... Το έχω και εγώ στην αναμονή, και παλεύω να βρω τις 2μιση ώρες που ζητά... :slapface:

-bye-

Μόλις σήμερα ολοκλήρωσα την τριλογία του Μιλένιουμ... Θεωρώ πως το πρώτο είναι και το καλύτερο των τριών. Σίγουρα όμως και τα άλλα δύο είναι αξιόλογα.

Μόλις σήμερα ολοκλήρωσα την τριλογία του Μιλένιουμ... Θεωρώ πως το πρώτο είναι και το καλύτερο των τριών. Σίγουρα όμως και τα άλλα δύο είναι αξιόλογα.

+1

παιδια θερμη παρακληση.μην αναφερεστε σε τορεντς...θα μας κυνηγησουν...
γι'αυτο και μηνυματα που αναφερονται σ'αυτα θα σβηνονται...