MANHATTAN PLAZA XT-CM ΚΑΙ CARD SHARE,PLEASE HELP!!!

manosfp

AVClub Addicted Member
30 July 2008
1,538
AΓΑΠΗΤΟΥ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ" ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΟΣ ΦΙΛΟΣ TOY ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΕΧΩ 3 ΑΠΟΡΙΕΣ:
1.ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ PLAZA XT-CM ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ LNB SIGNAL ΣΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LNB OUT TOY?
ΑΝ ΝΑΙ:
ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΚΤΗ?
ΑΝ ΟΧΙ:
ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ LNB OUT ΠΟΥ ΕΧΕΙ?
ΑΠΛΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟ LNB ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΑΤΟ NOVA ΠΟΥ ΕΧΩ,ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ,ΣΥΝΔΕΩ ΔΥΟ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑ Η ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΟΠΟ?
2.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ?
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ CARD SPLITTER ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ?
3.ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ TO SLOT ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΡΤΩΝ?ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ?

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ, ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Αν έχει lnb out μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και να τροφοδοτήσεις με σήμα και άλλον δέκτη, με την προϋπόθεση ότι ο ένας απο τους δύο θα είναι πάντα σε θέση standby. Για την μέθοδο αυτή δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι στο πιάτο.
Η καλύτερη λύση παραμένει το διπλό lnb και φυσικά δεύτερο καλώδιο από το πιάτο στον δέκτη.

Αν ο δέκτης έχει ενσωματωμένο Irdeto ή υπδοχή CI, οπότε και θα χρησιμοποιήσεις μοντούλα Irdeto, με ένα card splitter μπορείς να μοιράσεις την κάρτα σου.

Τι slot είναι αυτό? Υποδοχή για μοντούλα ή αναγνώστης καρτών?

Α ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ STANDBY...
ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΜΟΝΟ LNB ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ...THANKS FOR THAT.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ, ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΚΑΡΤΩΝ,ΕΧΕΙ ΕΝΣΩMΑΤΩΜΕΝΟ IRDETO KAI ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ MANUAL ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΩΣ CI SLOT...
ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Η SLOT ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ...

Απάντηση: Re: MANHATTAN PLAZA XT-CM ΚΑΙ CARD SHARE,PLEASE HELP!!!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΧΕΣ, ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ΚΑΡΤΩΝ,ΕΧΕΙ ΕΝΣΩMΑΤΩΜΕΝΟ IRDETO
Δεν έχει ενσωματωμένο irdeto ο δέκτης, έχει δύο αναγνώστες καρτών.

Re: Απάντηση: Re: MANHATTAN PLAZA XT-CM ΚΑΙ CARD SHARE,PLEASE HELP!!!

Δεν έχει ενσωματωμένο irdeto ο δέκτης, έχει δύο αναγνώστες καρτών.
ΦΙΛΕ ΑΚΗ,ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ IRDETO KAI ΠΩΣ Ο ΔΕΚΤΗΣ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ NOVA ΧΩΡΙΣ IRDETO...
EΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΜΗ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΕ...

Ο δέκτης έχει 2 ucas readers και ένα ci στους 2 readers που είναι ucas και όχι irdeto μάλλον παίζει η κάρτα της nova αν πάλι δεν παίζει τότε θα χρειαστείς μια μοντουλα irdeto τότε η κάρτα της nova θα μπει στην μοντουλα και η μοντουλα στην υποδοχή ci του δέκτη

Re: Απάντηση: MANHATTAN PLAZA XT-CM ΚΑΙ CARD SHARE,PLEASE HELP!!!

Ο δέκτης έχει 2 ucas readers και ένα ci στους 2 readers που είναι ucas και όχι irdeto μάλλον παίζει η κάρτα της nova αν πάλι δεν παίζει τότε θα χρειαστείς μια μοντουλα irdeto τότε η κάρτα της nova θα μπει στην μοντουλα και η μοντουλα στην υποδοχή ci του δέκτη
ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΑΝΩ.
ΣΤΟΥΣ UCAS READERS ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΡΤΑ.
ΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΩΣ.
ΑΝ ΟΧΙ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΟΝΤΟΥΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ CI SLOT.
ΟΠΟΤΕ UCAS ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΠΩΣ TO IRDETO...
ΣΩΣΤΟΣ????

Το ucas θεωρητικά μπορεί να διαβάσει σχεδόν όλες τις κάρτες irdeto,nagra,viacces κ.λ.π. οπότε μάλλον θα διαβάσει και την κάρτα της nova δεν ξέρω όμως εάν μπορεί να κάνει την αρχική ενεργοποίηση

Re: Απάντηση: MANHATTAN PLAZA XT-CM ΚΑΙ CARD SHARE,PLEASE HELP!!!

Το ucas θεωρητικά μπορεί να διαβάσει σχεδόν όλες τις κάρτες irdeto,nagra,viacces κ.λ.π. οπότε μάλλον θα διαβάσει και την κάρτα της nova δεν ξέρω όμως εάν μπορεί να κάνει την αρχική ενεργοποίηση

ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ....ΝΑ'ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

ΑΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ....-bye-

Μάνο, γράφε σε παρακαλώ με μικρά γράμματα. Τα κεφαλαία κουράζουν στο διάβασμα και στη γλώσσα του ιντερνετ όποιος τα χρησιμοποιεί σημαίνει ότι φωνάζει.

Δεν με κάλυψαν και τόσο οι προτάσεις σου...
Κανείς άλλος καμμιά ιδέα για ενσύρματο ή ασύρματο card share?Κάτι που να δουλεύει απρόσκοπτα και σχετικά οικονομικό...