marantz 63 SE-ΑΛΛΑΓΗ ΛΕΙΖΕΡ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,178
ΑΘΗΝΑ
http://www.tnt-audio.com/clinica/cd67.html

το εχω καμια δεκαετια και εχει παιξει ελαχιστα.
παραυτα φαινεται οτι χτυπησε η κεφαλη του.
παιζει μονο εταιριας(με το ζορι)και κανενα αντιγραφο ασφαλειας.
αξιζει να του αλλαξω την κεφαλη?
ποσο και που μπορω να την βρω?
εαν θυμαμαι καλα,φοραει philips(μαλλον και γι`αυτο χτυπησε γρηγορα και χωρις ζορι...)

Last edited:
ελα το ιδιο προβλημα εχω μ σενα

κοιτα εδω Βοηθεια DC-63 mk II
η αντιπροσωπεια το αλλαζει με 85 ευρω αλλα δεν εχει τωρα
λεηζερ, εχουν παραγγειλει και περιμενουν

.

ελα το ιδιο προβλημα εχω μ σενα

κοιτα εδω Βοηθεια DC-63 mk II
η αντιπροσωπεια το αλλαζει με 85 ευρω αλλα δεν εχει τωρα
λεηζερ, εχουν παραγγειλει και περιμενουν

.

σου χτυπησε κι`εσενα τοσο γρηγορα,ή το ειχες λιωσει?
γιατι σ`εμενα,ζητημα να εχει παιξει 80-100 ωρες...

http://www.tnt-audio.com/clinica/cd67.html

το εχω καμια δεκαετια και εχει παιξει ελαχιστα.
παραυτα φαινεται οτι χτυπησε η κεφαλη του.
παιζει μονο εταιριας(με το ζορι)και κανενα αντιγραφο ασφαλειας.
αξιζει να του αλλαξω την κεφαλη?
ποσο και που μπορω να την βρω?
εαν θυμαμαι καλα,φοραει philips(μαλλον και γι`αυτο χτυπησε γρηγορα και χωρις ζορι...)

Ebay Price

Πιστευω οι περισσοτεροι ηλεκτρονικοι θα μπορουν να το βαλουν/ρυθμισουν. Εγω πηγα σ' εναν στη γειτονια μου και πληρωσα ενα δεκαρικο για τοποθετηση/ρυθμιση...

85 ευροπουλα κοστιζει ολο το συστημα κεφαλης + καποια γενικη συντηρηση του μηχανηματος(ιμαντας,ψυχρες κολλησεις,καθαρισμα..).

εχει καποιος τον κωδικο της κεφαλης?

Ρύθμιση θέλει σίγουρα.

Γενικά στα cd payers, υπάρχουν ρυθμίσεις που θα πρέπει να γίνουν (focus & tracking, αλλά χρειάζεται παλμογράφος/γεννήτρια) για να πεις οτι κάνεις σωστά τη δουλειά και ρυθμίζεις όπως πρέπει το μηχανισμό ανάγνωσης.
Αν όμως θέλεις απλώς να κάνεις ένα καθάρισμα, μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα απο τον καθένα.

Ετσι λοιπόν, αν τελικά εσύ κρίνεις οτι χρειάζεται να προχωρήσεις σε αλλαγή, προτιμότερη μάλλον η σιγουριά του σέρβις και του αυξημένου κοστολογίου, απο την περιπέτεια της διαδικτυακής αγοράς.

Το πρόβλημα βέβαια του σκίπ μπορεί να λυθεί με καθάρισμα αλλά το πιο πιθανό είναι οτι θες αλλαγή.

Τα 85 επίσεις, εαν είναι ακριβά ή οχι είναι δικό σου θέμα, εγω εαν θες τη γνώμη μου, δεν θα ασχολούμουν (Εχω Τα 52, 72 και 50 με το τελευταίο να είναι σε άλλη κλάση - εννοώ στον ήχο - ενώ έχω ακούσει στο σύστημα μου και το 63 το απλό, το οποίο το βρήκα λίγο πίσω σε σχέση με τα προηγούμενα).

Τελικά Στέλιο, καθαρίζεις και βλέπεις τι γίνεται.
Εαν δεν, αποφασίζεις....

Αν όμως θέλεις απλώς να κάνεις ένα καθάρισμα, μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα απο τον καθένα.

Εαν δεν, αποφασίζεις....

το καθαρισε ενας φιλος πριν κανα χρονο,αλλα δεν...
μαλλον θα τους το παω να τελειωνουμε.

Η κεφαλη που φοραει πρεπει να 'ναι η CDM12.3 αλλα ανοιξε και κοιτα για καλο και για κακο..

θα το κοιταξω-ευχαριστω

Ένα philips dvd player των 50 ευρώ έπαιζε καλύτερα όταν έκανα σύγκριση με αυτό το cd player.
Όπως και να το κάνουμε έχει dac σχεδίασης 15 χρονών...
Είχα και γω το ίδιο cd player αλλά όταν χάλασε κατέληξε στην αποθήκη για αυτόν τον λόγο...

Re: Απάντηση: marantz 63 SE-ΑΛΛΑΓΗ ΛΕΙΖΕΡ

Ένα philips dvd player των 50 ευρώ έπαιζε καλύτερα όταν έκανα σύγκριση με αυτό το cd player.
Όπως και να το κάνουμε έχει dac σχεδίασης 15 χρονών...
Είχα και γω το ίδιο cd player αλλά όταν χάλασε κατέληξε στην αποθήκη για αυτόν τον λόγο...

εγω οσο το θυμαμαι να παιζει,σε συνδυασμο με τον ολοκληρωμενο rotel που ειχα τοτε,μου αρεσε αρκετα.
βεβαια αλλα τα σημερινα δεδομενα,αλλα νομιζω οτι αξιζει τα 85 ευρωπουλα.

καποτε ειχα και εγω το συγκεκριμενο cd και μου χτυπησε και εμενα το laser
το αλλαξα στην εταιρια μου ειχαν παρει 120€ αλλα το δευτερο χαλασε στο μισο χρονο
μηπως δεν βαζουν το γνησιο ???
το μαμα κρατησε 5 χρονια και το δευτερο 1,5 χρονο μονο

καποτε ειχα και εγω το συγκεκριμενο cd και μου χτυπησε και εμενα το laser
το αλλαξα στην εταιρια μου ειχαν παρει 120€ αλλα το δευτερο χαλασε στο μισο χρονο
μηπως δεν βαζουν το γνησιο ???
το μαμα κρατησε 5 χρονια και το δευτερο 1,5 χρονο μονο

ειναι κι`αυτο ενα θεμα/ρισκο..