Marantz 7001 ?

22 June 2006
35,309
NEO HRAKLEIO
Αφου πουλησα το προηγουμενο ηχητικο συστημα (ενα σετακι dvd receiver + 5.1 της Pioneer εδω και 5 χρονια) , παρηγγειλα τον Maratz 7001 kai ηχεια Bose acoustimass 10 (λογω χωρου τα ηχεια).
Η ερωτηση μου ειναι , αν ξερει κανεις , αν χρησιμοποιησω τον Marantz σαν switcher HDMI και του δωσω εικονα απο το Htpc (μεσω DVI-> HDMI adaptor) , θα μπορω να εχω ηχο ψηφιακο απο αλλη εισοδο (coaxial - optical) ?
Ή κλειδωνει ηχητικα στην hdmi εισοδο ?

Last edited by a moderator:
Απο οσο γνωριζω , οι περισσοτεροι ενισχυτες εχουν την δυνατοτητα που περιγραφεις , μονο οταν θελεις να ακουσεις ηχο απο cd και να βλεπεις για παραδειγμα εικονα απο αλλη πηγη.

Πιστευω οτι αν κατεβασεις το μανουαλ , θα βρεις αυτο που θες!

Μολις τον παρελαβα και τελικα εχει οντως δυνατοτητες δρομολογησης ολων των ψηφιακων πηγων.
Εχει επισης upconversion σε ολες τις πηγες εικονας , φαινεται ομως να εχει καποιο προβλημα με την hdmi εξοδο .
Οταν παιρνω σημα component και το κανω upscale se hdmi , κρασαρει τα μαυρα και τα λευκα.
Οσον αφορα τον ηχο , εχει ολες τις δυνατες ρυθμισεις και συστημα αυτοματης ρυθμισης ηχειων Adysssey (αποσταση, ενταση, ελεγχος φασης, equaliziing klp) με μικροφωνο.
Λιγο δυσχρηστος μου φανηκε στην αρχη, αλλα μολις διαβασα το μανουαλ , λυθηκαν οι περισσοτερες αποριες.