Νομίζω ότι κάνεις ενα ΜΕΓΑ λάθος που κάναμε κάποτε και εμείς...... βιάζεσαι με πίεση την τιμή και όχι τις ακουστικές σου εκτιμήσεις,τα συμπεράσματα πρέπει να είναι μόνο δικά σου και οι συγκρίσεις που ζητάς λιγάκι δύσκολες! καλή τύχη!
Θα σου προτεινα να φιλτραρεις παρα πολυ γραφομενα, σαν κι αυτο του Pleo. Ειμαι σιγουρος οτι πριν δυο τρεις μηνες θα σου προτεινε τον Marantz ανεπιφυλακτα.
Επισης θα προτεινα, οι εμπλεκομενοι στον χωρο να μην εκθειαζουν ετσι απροκαλυπτα μονο τα δικα τους μηχανηματα θαβοντας ολα τα αλλα. Ειναι πολυ κακογουστο, και φερνει αντιθετα αποτελεσματα.
φιλοι μου εγω απλα ζητησα την γνωμη αυτων που πιθανον εχουν προσωπικη εμπειρια με τα μηχανηματα αυτα ,αυτο και μονον,φυσικα και θα προηγηθη ακροαση ενδελεχως και δοξα τω θεω τα αυτια μου μετα τοσα χρονια ασχολιας με το αντικειμενο ειναι πολυ αυστηροι κριτες .
Μάλλον ήμουν υπερβολικός και ζητώ συγνώμη. Αν θεωρήθηκε απροκάλυπτο το (ή κακόγουστο που μάλλον είναι) post μου παρακαλώ τους συντονιστές να το διαγράψουν.
Κι επειδή ήμουν άδικος με τον PM15 θα συμπληρώσω ότι ναι μεν όπως τον άκουσα αισθάνθηκα να του λείπει η δύναμη, αλλά είχε μια πολύ ωραία διαφάνεια και γλυκήτητα ala Marantz. Και αυτό είναι σπάνιο, σε αυτά τα χρήματα τουλάχιστον.
Εξαρτάται λοιπόν φίλε haralas από το τι ηχείο θέλεις να οδηγήσεις.
προς το παρον και μεχρι το νεο budget να υλοποιηθη θα παιξει με ενα παλιο ζευγαρι αναισθητα 4ωμ advent φυσικα με τους οποιους περιορισμους οι συνθηκες επιβαλλουν .