Marantz SR-6004 με επέκταση εγγύησης

delpiero10

Established Member
30 May 2011
186
peristeri
καλησπέρα καια από εμενα εχω το παραπανω ενισχυτή και μετα από 3 χρονια όταν πηγα να τον αναψω εσβηνε κατευθείαν.αγορασμενος από ηλεκτρονικη και για καλη μου τυχη ειχα δωσει 60 ευρω για επεκταεση 2 χρονια.τους πηρα τηλ και ηρθανε και τον πηρανε από το σπιτι.όχι βεβαια από την επισημη marantz αλλα από καποιον στην αθηνα που είναι επίσημο service σε pioneer και μερικες άλλες εταιριες.είμαι ηδη στην 3 εβδομαδα χωρις ενιυσχυτη τους πηρα τηλκαι μου ειπαν περιμενουν νεα πλακετα και θα παρει κανα 2 εβδομάδες ακομη.σε ιδιες περιπτώσεις με την δικια μου τι σας εχει συμβει?οποια βοηθεια καλοδεχουμενη

το πρόβλημα λυθηκε από το κυριο γιωργο στο περιστερι που αλλαξε 3 τρανζιστορακια ο ανθρωπος είναι κορυφη και για οσουσ εχουν μαραντζ αν τους αναβει το κοκκινο λαμπακι υπαρχουν 3 ειδη reset 1 surround και clear που σβηνει ολες τις ρυθμησεις 2 enter και power button 3 surround exit memory clear .ευχαριστω τον φιλο swthrhs που μου εδωσε το τηλ του γιωργου από το περιστερι και εχω παλι σε λειτουργια αυτόν τον υπεροχο ενισχυτή.οποιος εχει θεμα ας μου στειλει Pm να του δωσω το τηλ του.