Marantz Sr5200: Ζητείται αντικαταστάτης

Steliosfan

AVClub Enthusiast
13 August 2006
720
NeverLand
Τα τελευταία 6 χρόνια τον ήχο του home cinema τον αναλαμβάνει ο Marantz Sr-5200. Έχει φάει σκόνη, μετακομίσεις, αναμμένος για μέρες, ζέστες κτλ κτλ κτλ και δεν έχει βγάλει κιχ. Το θεωρώ από τα πιο αξιόπιστα μηχανήματα που αγόρασα EVER !!! Είναι δε εκπληκτικός στην απόδοση μουσικής αλλά και ταινιών.

Τα ηχεία μου καθώς και το sub προέρχονται από την σειρά tantal της Jm Lab

Στο προκείμενο τώρα, όντας κάτοχος του PS3 και αρκετών τίτλων Blu Ray, θέλω και εγώ να ακούσω αυτόν τον ήχο που λέτε όλοι.... ήτοι DTS MASTER, HD Dolby κτλ.
Έχω λοιπόν Full HD Tv, έχω blu ray player, τι ενισχυτή να πάρω ώστε να υποστηρίζει αυτά τα φορμάτ, να είναι αξιόπιστος αλλά και μουσικός και να μην κοστίζει πάνω από 900 ευρώ ? Υπάρχει τέτοιο πράγμα?

Επίσης, δεδομένου ότι θα συνδέσω το HDMI στον ενισχυτή για τον ήχο, το σήμα video δεν θα είναι χειρότερο αφού θα παρεμβάλεται ο ενισχυτής?

Ευχαριστώ πολύ πολύ για την βοήθεια σας

Δεν χρειαζεται να αγορασεις καινουργιο AV για να ακουσεις DTS Master, HD Dolby κτλ
Αρκει να προμηθευτεις το καλωδιο AV Component του ps3 και να στειλεις αναλογικα το αποκωδικοποιημενο σημα απο το player στις εισοδους του Marantz
Τοσο απλα...

Dixie ποιο καλωδιο εννοεις?Ο ΜΑΡΑΝΤΖ εχει 6.1 εισοδους αναλογικες για να παρει σημα.

Ζητω συγνωμη για το λαθος που εκανα , εξαπατηθηκα και εγω
Ειχα καιρο την εντυπωση οτι το ps3 δινει εξοδο σε 5.1 rca αναλογικα και μπορει ετσι να τροφοδοτησει ενα πολυκαναλο που εχει αντιστοιχες εισοδους
Και 6.1 να εχει ο AV δεν πειραζει παιρνει μονο αυτο που του δινεις ( στην προκειμενη περιπτωση το θεωρητικο 5.1 του καθε player)

οπότε καταλήγουμε στο ότι αν υπήρχε αντάπτορας εξόδου 5.1 για το ps3 δεν θα χρειαζόταν να αγοράσω ενισχυτή....

ΦΤΟΥ

αφού δεν υπάρχει όμως, τι προτείνετε ?