Marc Levinson ....προ...

audionet

Senior Member
21 October 2007
326
Γεια χαρα σε ολους....ηθελα να ρωτησω αν καποιος φιλος εχει εμπειρια απο προενισχυτες της Marc Levinson(πχ 38s --380s ) και ποιο συγκεκριμενα αν καποιος ξερει αν ταιριαζει ηχητικα με τελικο της Krell μιας και εχω τον FPB 400 Cx .
To κακο που εν μερει εχει ο Κρελλ ειναι η χαμηλη ευαισθησια εισοδου (2,73 Vrms)και δεν οδηγειται ευκολα απο διαφορους προενισχυτες---βεβαια δοκιμασα και τον αναλογο KCT προ της Krell που σαφως τον οδηγησε υποδειγματικα απλα δεν μου αρεσε το τελικο αποτελεσμα ....
Ενημερωτικα παιζω με τα 802 Nautilus και προενισχυτη της Mod Wrihgt 36.5 με 6Η30 προενισχυτριες....

Ευχαριστω....

Γεια χαρα σε ολους....ηθελα να ρωτησω αν καποιος φιλος εχει εμπειρια απο προενισχυτες της Marc Levinson(πχ 38s --380s ) και ποιο συγκεκριμενα αν καποιος ξερει αν ταιριαζει ηχητικα με τελικο της Krell μιας και εχω τον FPB 400 Cx .
To κακο που εν μερει εχει ο Κρελλ ειναι η χαμηλη ευαισθησια εισοδου (2,73 Vrms)και δεν οδηγειται ευκολα απο διαφορους προενισχυτες---βεβαια δοκιμασα και τον αναλογο KCT προ της Krell που σαφως τον οδηγησε υποδειγματικα απλα δεν μου αρεσε το τελικο αποτελεσμα ....
Ενημερωτικα παιζω με τα 802 Nautilus και προενισχυτη της Mod Wrihgt 36.5 με 6Η30 προενισχυτριες....

Ευχαριστω....

ψαχνεσαι συγκεκριμενα με Mark Levinson η transistor προενισχυτη γενικα?

ψαχνεσαι συγκεκριμενα με Mark Levinson η transistor προενισχυτη γενικα?

Με τρανζιστορατο μεσιε μου........απλα εχω ακουσει αρκετες φορες Marc Levinson και τους γουσταρω.....ολες οι πορτες ομως ειναι ανοιχτες!!!!!

μετα τον ModWright δυσκολη η αναβαθμιση. Αυτος εδω ο διαολος ποσο κοστιζει? http://www.musicalfidelity.com/products/AMS-Series/PRIMO/PRIMO.asp

Συμφωνω γιατρε μου......η μονη μου ενσταση ειναι οτι δεν οδηγει σωστα τον Κρελλιδη......το ματσινγκ ομως και ο ηχος που εχει ο Mod πραγματικα δεν παιζεται.......αν τον δωσω ειλικρινα με βαρια καρδια θα το κανω..........τουλαχιστον εσυ τον ακουσες στο σπιτι και νομιζω θυμασαι το παιξιμο του!!!!!!!!!!

Συμφωνω γιατρε μου......η μονη μου ενσταση ειναι οτι δεν οδηγει σωστα τον Κρελλιδη......το ματσινγκ ομως και ο ηχος που εχει ο Mod πραγματικα δεν παιζεται.......αν τον δωσω ειλικρινα με βαρια καρδια θα το κανω..........τουλαχιστον εσυ τον ακουσες στο σπιτι και νομιζω θυμασαι το παιξιμο του!!!!!!!!!!

αν θυμαμαι λεει...

Ποιους προ εχεις στη λιστα σου?

Με τρανζιστορατο μεσιε μου........απλα εχω ακουσει αρκετες φορες Marc Levinson και τους γουσταρω.....ολες οι πορτες ομως ειναι ανοιχτες!!!!!

Βλασση μου,

υπαρχει ενα μηχανημα που τελειωνεις και το εχουμε ακουσει με Krell. Το εχει στημενο συμφορουμιτης με τελικο Krell και ηχεια Tidal.... Αν δε βαριεσαι πεταξου στο Σταυρο (Carlito) στη Σαρωνιδα να το ακουσεις και πιστευω θα σοκαριστεις....

Το ονομα αυτου Sovereign Director.....

Δυστυχως ...πια δεν περισσευουν τοσα χρηματα για ξοδεμα,ασε Γιωργη που πιστευω οτι υπαρχουν πολλες σοβαρες μεταχειρισμενες μηχανες που μπορουν να παιξουν εξαιρετικα με τον Κρελλ..........τερμα οι παχιες αγελαδες ακομα και για τα στερεα φιλε μου!!!!!!

Βλάση, ο ιδανικός για τον συγκεκριμένο τελικό είναι ο KCT.
Δύσκολο να βρεθεί, αλλά αξίζει τον κόπο.

Re: Απάντηση: Marc Levinson ....προ...

Βλάση, ο ιδανικός για τον συγκεκριμένο τελικό είναι ο KCT.
Δύσκολο να βρεθεί, αλλά αξίζει τον κόπο.

Δεν μου αρεσε βρε Δημητρο....τον ειχα σπιτι 5 μερες και δεν ......

παιζει στο Audiomarkt με 2950 ενας Wavac PR-X1. Ειναι μεν λαμπατος αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλος προενισχυτης....

Γιατι ο MARK κανα δεκαχιλιαρο δεν κανει κι αυτος?
η μηπως λαθευω το μονδελο.

Μιλαω για μεταχειρισμενο κατω απο την μιση τιμη.........ρουφιανα κριση!!!!!:furious3:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Marc Levinson ....προ...

Σ αρέσει λιγάκι η γλύκα εσένα :ernaehrung004::ernaehrung004:
Κομματακι ναι βρε Μητσο μας......αλλα και τα τρανζιστορια εχουν....την γλυκα τους!!!!!

Να δεις τι γλύκες θα του κάνει η κυρά Βλάσαινα...... :smash: :smash: :damnyou: :slapface:

Και σφυριες και μπατσες...........για εναν ψωροπροενισχυτη???????

Ποτε θα ματαξαναρθεις να τον πιουμε τον καιφε μας εκει που σκαει το κυμα??
Καλα δεν ηταν την προιγουμενη φορα???:food-smiley-005: