Marc Levinson ....προ...

παιζει στο Audiomarkt με 2950 ενας Wavac PR-X1. Ειναι μεν λαμπατος αλλα κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλος προενισχυτης....
Λεω βρε Γιωργη να μεινω με τις λαμπες του AMR και να ριξω στο ρακ κανενα ζορικο και γρηγορο τρανζιστορακι.........:o:o

Και σφυριες και μπατσες...........για εναν ψωροπροενισχυτη???????

Ποτε θα ματαξαναρθεις να τον πιουμε τον καιφε μας εκει που σκαει το κυμα??
Καλα δεν ηταν την προιγουμενη φορα???:food-smiley-005:

ωραια ηταν....

απο Σεπτεμβρη, τωρα χαλαρωνω στον εξωτικο Θεολογο, παρεα με τα Monrio το Vdacακι και τα δυο τερατακια μου μεσω WD Live !!!!

ωραια ηταν....

απο Σεπτεμβρη, τωρα χαλαρωνω στον εξωτικο Θεολογο, παρεα με τα Monrio το Vdacακι και τα δυο τερατακια μου μεσω WD Live !!!!

Αλλοιμονο μεσιε μου.....θα εμενες εσυ χωρις μουσικα ακουσματα στον εξωτικο Θεολογο??????:Banane0::Banane0:

Σπίτι παίζω με Mark 380 και Krell 300FPB CX. Μόνο τα καλύτερα έχω να πω.
¨Που εισαι ανθρωπε μου??????????
Και ηχεια με αυτα που βλεπω στο avatar σου????
Και ενα πιεμι με ενα τηλ.σου βρε αδερφε ετσι για τις κουβεντες θα ηταν καλοδεχουμενο!!!!!!!:2thumb22sup::2thumb22sup:

Θα προτεινα να ξεφορτωθεις τον 400αρι και να παιξεις με τελικο mark 336(υπαρχουν πολλοι στο διαδικτυο)και προ kct,εχω κανει πολλους συνδυασμους με τον kct και ειναι απιστευτος!!
Δοκιμασες να ενωσεις τα krell (kct-400cx) με το καλωδιο που δινει η krell?

¨Που εισαι ανθρωπε μου??????????
Και ηχεια με αυτα που βλεπω στο avatar σου????
Και ενα πιεμι με ενα τηλ.σου βρε αδερφε ετσι για τις κουβεντες θα ηταν καλοδεχουμενο!!!!!!!:2thumb22sup::2thumb22sup:

τωρα επαθες κατι!!!!! φωτιες που σου αναψε!!!-bye-