Martin-Logan Purity

Status
Not open for further replies.

_tzo_

Banned
18 November 2007
11,985
Θεσσαλονίκη
Martin-Logan Purity, χρώματος dark cherry, όπως στις φωτό, σε άψογη κατάσταση, με λίγες ώρες χρήσης, εντός εγγύησης.
Τα ηχεία είναι πλήρως ενεργά, με ενσωματωμένο ενισχυτή ICE 2x200rms.

1800 ευρώ

purity.jpg

purity_dark_cherry.jpg

http://www.martinlogan.com/products/purity

Αν επιτρέπεται,γιατί τα πουλάς?

Επειδή έχω δύο ζευγάρια! Μου άρεσαν τόσο, που τα πήρα εις διπλούν. Αν δεν φύγουν τα δεύτερα, θα τα βάλω σε διπλανό δωμάτιο. Με ένα Squeezebox Touch δημιουργείται αμέσως μια χαρά ηχοσύστημα!

Δικαιολογημένη πάντως η ερώτηση, γιατί σε αυτά τα λεφτά ως μεταχειρισμένα δεν γνωρίζω άλλα ενεργά ηχεία με αυτήν την ποιότητα ήχου, και μάλιστα ηλεκτροστατικά! Οι μεσαίες είναι ασύγκριτες, κάτι αναμενόμενο για πάνελ. Η έκπληξη για μένα ήταν το ρυθμικό, σφιχτό και ελεγχόμενο χαμηλό που προσφέρουν τα δύο 6,5ιντσα γούφερ που δεν τερματίζουν ποτέ.
Τα ηχεία γεμίζουν άνετα μεγάλους χώρους και είναι ιδανικά για σαλόνι. Οι ενσωματωμένοι ενισχυτές ανάβουν με το που αντιληφθούν σήμα, κάτι που προσφέρει τρομερή φιλικότητα στη χρήση.

Τα ηχεία είναι εξαιρετικά, value for money και... παίζουν ήδη στο σαλόνι μου. Τα παρέλαβα σε αψεγάδιαστη κατάσταση. Γιάννη, ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία.

To ζευγάρι σε cherry έφυγε στον πιανίστα μας τον Κώστα.

Θα δώσω και το δεύτερο ζευγάρι Purity που έχω, που είναι σε μαύρο χρώμα. Η κατάστασή τους είναι σαν καινούρια, δεν έχουν την παραμικρή αμυχή και λειτουργικά είναι άψογα.

H τιμή παραμένει στα 1800 ευρώ και είναι η τελική.

Purity_Black_Front_3Quarter.jpg

Για τα μέλη από Αθήνα, θα αναλάβω τα έξοδα μεταφοράς (Θεσσαλονίκη-Αθήνα) μέχρι το σπίτι του αγοραστή με μεταφορική εταιρία.
Υπάρχουν οι εργοστασιακές κούτες για να φτάσουν με πλήρη ασφάλεια.
Τα ηχεία βρίσκονται εντός εγγύησης από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Last edited by a moderator:
Γειά σου Γιάννη, εγώ είμαι από Πάτρα πάντως. Σε ενδιαφέρει ανταλλαγή + τη διαφορά με ένα ζευγάρι JM Lab Electra 905;
Νίκος

Δυστυχώς δεν με ενδιαφέρει το μοντέλο. Αλλά σύντομα θα κατέβω Πάτρα, οπότε αν το αποφασίσεις για τα Purity μπορώ να στα φέρω εγώ!
Έχεις πμ.

Επανέρχεται η αγγελία για τα Martin Logan Purity μαύρου χρώματος με μια μείωση τιμής, στα:

1700 ευρώ!

Status
Not open for further replies.