ΠΩΛΗΣΗ MARTIN LOGAN THEOS - EVERSOLO A8 - AUDIOPHONICS PURIFI HPS-S450ET και πολλά δώρα

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
10,370
καλησπέρα,

Πωλείται το πλήρες σύστημα του τίτλου, λόγω βίαιης αλλαγής σχεδίων ζωής 😄

μπορείτε να δείτε στο ιντερνετ άφθονες πληροφορίες για τα μηχανάκια ...

τα ηχεία είναι σε υπεράριστη 10/10 λειτουργική και αισθητική κατάσταση, χωρίς την παραμικρή γρατζουνια... σε αυτό το φινίρισμα στοίχιζαν στην ελληνική αντιπροσωπεία, από όπου αγοράστηκαν από τον αρχικό ιδιοκτήτη που τα πούλησε σε μένα, 7500 ευρώ . Ζητώ 2500 ευρώ

το εβερσόλο είναι περίπου 10 μηνών, αγορασμένο από μένα από την ελληνική αντιπροσωπεία, και σε -εννοείται- αψεγάδιαστη κατάσταση ... είναι απίστευτο μηχάνημα, έχει συζητηθεί υπερβολικά και εδώ μέσα. Στοιχίζει 2000 και ζητώ 1500 ευρώ

ο ενισχυτης είναι 13 μηνών, από audiophonics, με την καλύτερη purifi μοντούλα σε αυτά τα χρήματα ... καινούργιος στοιχίζει 1450 ευρώ συν μεταφορικά από Γαλλία . Ζητώ 1000 ευρώ. Στο σαιτ του Αμιρ θεωρείται ο καλύτερος τελικός σε μετρήσεις στον πλανήτη ...

θέλω να τα πουλήσω, ει δυνατόν, πακέτο και θα χαρίσω τα εξής ώστε το σύστημα να είναι plug n' play από hardware και software πλευράς

Καλώδια ηχείων διπλοκαλωδίωση, όλα τα ρεύματος, πολύμπριζο, καλής ποιότητος, switch με ξεχωριστό γραμμικό τροφοδοτικό .. όλα είναι αγορασμένα από aliexpress, ρέπλικες από nordost κλπ, χορταστικά στο μάτι και φοβερά σε απόδοση ( εκτός των δεκάδων σχετικών αναφορών στο διαδίκτυο , έκανα και τις δικές μου δοκιμές έναντι αυθεντικών, και δεν θέλω να σχολιάσω τα αποτελέσματα για να μην πικράνω καρδιές ) ... επίσης χαρίζονται και τα άψογης ποιότητος καλώδια δικτύου, αγοραμένα από το γερμανικό άμαζον ... τέλος και σημαντικότερο, χαρίζεται συνδρομή εφ' ορου ζωής στο Qobuz, την είχα ακριβοπληρώσει και θα δώσω το username / password μου

Τα πάντα όλα 5000 ευρώ

ευχαριστώ για την φιλοξενία !

θα ανεβάσω αναλυτικές φωτος στις επόμενες ώρες, επί του παρόντος, ανεβάζω μια γενική φωτό του συστήματος

Attachments

• IMG_7704.jpeg
    IMG_7704.jpeg
    1 MB · Views: 89
Παίδες, μου έχουν ζητήσει 6 άτομα τον ενισχυτή και ουσιαστικά θα κλείσει στον παλαιό φίλο και μέλος τον Γιώργο από την Βέροια.

αν υπάρχει ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα, και για τυχόν ακρόαση, θα πρέπει να βιαστείτε :) ή να φέρετε δικό σας ενισχυτή .

Αν τελικά δεν υπάρχει ενδιαφέρον για όλα σαν πακέτο, θα δώσω στον Γιώργο τον ενισχυτή με δώρο το πολύμπριζο και ενα καλώδιο ρεύματος

το εβερσολο θα δοθεί με δωρα τα xlr διαδύνδεσης , το switch με το γραμμικο τροφοδοτικό του συν τα καλώδια δικτύου και ισόβια συνδρομή στο qobuz ... η αξία γων δώρων είναι γύρω στα 300 ευρώ με αποδείξεις ποτ πάντα κρατώ

τα ηχεία θα δοθούν με δώρο τα καλώδια διπλοκαλωδίωσης και δύο καλώδια ρεύματος

Photos

Attachments

• IMG_1046.jpeg
    IMG_1046.jpeg
    4.1 MB · Views: 37
  • IMG_1047.jpeg
    IMG_1047.jpeg
    3.6 MB · Views: 34
  • IMG_1046.jpeg
    IMG_1046.jpeg
    4.1 MB · Views: 32