Marty Supreme (2025)

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Εξαιρετική

Votes: 0 0.0%
  • Πολύ Καλή

• Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    1

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
104,016
Εκεί ψηλά.....
y2JYB3WtVLA9cZZjUXf6D0p0dXQ.jpg

"Τοποθετημένη στη Νέα Υόρκη του 1952, η ταινία ακολουθεί τον Marty Mauser, έναν 23χρονο πωλητή παπουτσιών
στο Lower East Side, ο οποίος έχει μια φιλοδοξία που κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά: να γίνει ο μεγαλύτερος παίκτης
πινγκ-πονγκ στον κόσμο.

Σε μια μεταπολεμική Αμερική, ο Marty μετατρέπει το παιχνίδι σε σωσίβιο διαφυγής — από τη φτώχεια, την οικογενειακή
ασφυξία και τους άγραφους κανόνες του ποιος «αξίζει» να ξεχωρίσει. Με αστείρευτη ενέργεια, θράσος και εμμονή, ξεκινά
ένα ταξίδι που τον οδηγεί από τις υπόγειες αίθουσες της Νέας Υόρκης στην Ευρώπη, την Ασία και πολύ πέρα από τα όρια
που του έχουν τεθεί."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Marty Supreme | Official Promo HD
A24

Last edited by a moderator:

Το είδα τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο.
Ο Σαλομέ καταπληκτικός.
Όμως εγώ δεν αντέχω όλη αυτή την αμερικάνικη εμμονή του να κυνηγάς την επιθυμία να είσαι και ο πρώτος, πατώντας και "επί πτωμάτων"...
Αρκετές έξυπνες ατάκες, που με έκαναν και γέλασα αρκετές φορές!

• Like
Reactions: Kosh
O Σαλομέ φοβερός! Η ταινία είναι αρκετά καλή με σφιχτή σκηνοθεσία και αρκετά κοντινά πλάνα που αυξάνουν την ένταση και το άγχος που νιώθεις παρακολουθώντας τον πρωταγωνιστή να κάνει τα πάντα, ακόμα και αρκετά ακραία ή αστεία, για να καταφέρει τους στόχους του. Νομίζω όχι τυχαία προτάθηκε για αρκετά oscars. Δεν ξέρω αν είναι για 8,1 που έχει στο Imdb. Αλλα θα τις έβαζα ένα 7-7,5. Μόνο και μόνο για την ερμηνία του Σαλομέ αξίζει μια θέαση.

Υ.Γ. Ισως ήταν και ένα τσικ πιο μεγάλη σε διάρκεια από ότι θα ήθελα.