Μας δουλεύουν??πείτε μου σας παρακαλώ..

Μας κλέβουν και μας κοροϊδεύουν κι από πάνω! Δυστυχώς τους ανεχτήκαμε πολλά χρόνια και έχουν πια αποθρασυνθεί τελείως γιατί ξέρουν ότι δεν μπορεί να τους πειράξει κανείς.

Δείτε αυτό:

Θ. Πάγκαλος: Τα λεφτά τα «φάγαμε» όλοι μαζί

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1870079

Μας κλέβουν και μας κοροϊδεύουν κι από πάνω! Δυστυχώς τους ανεχτήκαμε πολλά χρόνια και έχουν πια αποθρασυνθεί τελείως γιατί ξέρουν ότι δεν μπορεί να τους πειράξει κανείς.

Δείτε αυτό:

Θ. Πάγκαλος: Τα λεφτά τα «φάγαμε» όλοι μαζί

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1870079

μόνο που εσείς - οι διάφοροι Πάγκαλοι - είστε ακόμη στη θέση σας, συνεχίζοντας να τα τρώτε κι ακολουθώντας την ίδια πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, ενώ αυτοί που κατηγορείτε ότι "συνέφαγαν" μαζί σας βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης, και ουδέποτε μπόρεσαν να εξασκήσουν πολιτικές σαν κι αυτές που αναφέρετε (ήταν απλοί δέκτες των αποτελεσμάτων της δικής σας εξαχρειωμένης διακυβέρνησης, εσάς και των ομοίων σας). το να χρωστάς και να θες να πάρεις και το βόδι, είναι από αθέμιτο ως κολάσιμο, ιδίως όταν μοιάζεις - ή είσαι - βόδι κι ο ίδιος, κι όχι μόνο στις διαστάσεις ...

ΥΓ: copy - paste η απάντησή μου από το διπλανό thread για το ίδιο ζήτημα ...

Δεν είχα δει ότι μπήκε στο δίπλα αλλά πιστεύω ότι ταιριάζει εδώ.

Ο Πάγκαλος λέει ότι τα φάγανε μαζί:

1. Οι δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό 1500 ευρώ.
2. Οι πολιτικοί που έκαναν δεκάδες σπίτια αξίας πολλών εκατομμυρίων.

Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτοι απλώς προσλήφθηκαν για μια δουλειά. Οι δεύτεροι κατάκλεψαν το δημόσιο με παρανομίες και πρέπει να πάνε φυλακή.

Όχι, δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους αυτά!

Δεν είχα δει ότι μπήκε στο δίπλα αλλά πιστεύω ότι ταιριάζει εδώ.

Ο Πάγκαλος λέει ότι τα φάγανε μαζί:

1. Οι δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό 1500 ευρώ.
2. Οι πολιτικοί που έκαναν δεκάδες σπίτια αξίας πολλών εκατομμυρίων.

Η αλήθεια είναι ότι οι πρώτοι απλώς προσλήφθηκαν για μια δουλειά. Οι δεύτεροι κατάκλεψαν το δημόσιο με παρανομίες και πρέπει να πάνε φυλακή.

Όχι, δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους αυτά!

Δια γυμνού οφθαλμού είναι ορατό ότι δεν φάγαμε τα ίδια κύριε Πάγκαλε...φάγατε μερικούς τόνους παραπάνω..ε?

Εδώ κολλάει βέβαια ένα καλό ρητό που λέει "χέρι που σε ταϊζει δεν το δαγκώνεις"...

... αυτό για όσους αναρρωτιούνται γιατί ο κύριος Πάγκαλος και το λοιπό σοσιαλιστικό κακό συναπάντημα απολαμβάνουν τη θερμή αυτοδυναμία που τους επιφυλάσσει η ελληνική κοινωνία, ξέρετε, αυτή που για μια ακόμη φορά φέτος πέφτει απ'τα σύννεφα...

Πως ειπαμε γινεται καποιος υπουργος ?

Αρχικα θα γινεις βουλευτης με ρουσφετια, στενες σχεσεις με οικονομικα συμφεροντα , μεγαλοεργολαβους και αλλους απατεωνες.

Αν καταφερεις να εχεις και την στηριξη μεγαλοδημοσιογραφων , των μεγαλοστελεχων και τσατσων/ρουφιανων του πολιτικου συστηματος κατι μπορει να γινει και για υπουργοποιηση.

απορώ γιατί σας φαίνονται παράξενα... γιατί νομίζεται σκίζονται όλοι να κυβερνήσουν αυτό το μπ#$@#λο που ζούμε!? για το καλό της Πατρίδας? :laugh:

BIG MONEY!

Έδώ πουλάς ένα οικόπεδο και ο λογαριασμός τραπέζης σου γεμίζει,σκέψου να ξεπουλήσεις μια χώρα..όλοι συμφωνούμε,τι θα κάνουμε όμως?Δεν πρέπει να προτείνουμε και λύσεις?Ξεκινάω εγώ προτείνοντας καθολική αποχή από τις εκλογές που πλησιάζουν,να τους γυρίσουμε τη πλάτη γιατί έχω δοκιμάσει να ψηφίσω και τα ''μικρά κόμματα'' αλλά τελικά απογοητεύτηκα,είναι όλοι προδότες,δούλοι του ευρωπαίων μασόνων,αποχή λοιπον!

Έδώ πουλάς ένα οικόπεδο και ο λογαριασμός τραπέζης σου γεμίζει,σκέψου να ξεπουλήσεις μια χώρα..όλοι συμφωνούμε,τι θα κάνουμε όμως?Δεν πρέπει να προτείνουμε και λύσεις?Ξεκινάω εγώ προτείνοντας καθολική αποχή από τις εκλογές που πλησιάζουν,να τους γυρίσουμε τη πλάτη γιατί έχω δοκιμάσει να ψηφίσω και τα ''μικρά κόμματα'' αλλά τελικά απογοητεύτηκα,είναι όλοι προδότες,δούλοι του ευρωπαίων μασόνων,αποχή λοιπον!

Καλή λυση... ας αφήσουμε λοιπόν μόνο τα κομματόσκυλα να ψηφίσουν, ώστε να ακούμε τον ΓΤΠ να μας μιλάει για "σαφή λαϊκή εντολή" λόγω της αυτοδυναμίας που ΕΜΕΙΣ σαν κοινωνία του χαρίσαμε.

Απορώ ρε παιδιά, πως γίνεται να βλέπετε την κοινωνία να παραπαίει και να προτείνετε να κάψουμε το μοναδικό όπλο που έχουμε σαν πολίτες να κάνουμε κάτι για να σωθούμε. Τρέχουμε στις πορείες, στις συναυλίες διαμαρτυρίας, γράφουμε σαν τρελοί στα φόρα, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να χρησιμοποιήσουμε το θεσμοθετημένο μας όπλο σφυράμε αδιάφορα και ψάχνουμε δικαιολογίες.

Στις εκλογές αυτές θα πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί, και να ψηφίσουμε όλοι αντι-ΠΑΣΟΚ... Ό,τι γουστάρει ο καθένας... υπάρχουν πολλά εξωκοινοβουλευτικά κόμματα που μοιάζουν να έχουν σοβαρές ιδέες. Ακόμα και ο Τσίπρας, η Αλέκα, ο Κουβέλης, ακόμα και ψήφος στο φίδι κατεβάζει τα ποσοστά αυτών που είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία και δε θα σταματήσουν πριν βυθιστεί η χώρα στον πάτο. Αν δεν αντέχεις και σε τρώει το "πελατειακό" παρελθόν σου, δεν πίστευτα ότι θα το έλεγα ποτέ στη ζωή μου αυτό, αλλά ρίξτο ακόμα και στη ΝΔ που λέει ο λόγος.... από μια αυτοδυναμία ΠΑΣΟΚ, καλύτερα ακόμη κι αυτό...

Θα μου πείτε, τι, βουλευτικές εκλογές έχουμε; Όχι... αλλά η σφαλιάρα είναι σφαλιάρα... και δείχνει αν υπάρχει "λαϊκή εντολή" και άλλες τέτοιες αστειότητες που επικαλείται καθημερινά.

Για μένα είναι όλοι δούλοι,μήπως είδατε καμμιά αντιπολίτευση τόσους μήνες?Όλοι κλεισμένοι στις βίλες τους είναι ακόμη και οι δήθεν ''αριστεροι''.Ακόμη και στις εκλογές τα έχουν κανονισμένα οπότε η ψήφος δεν είναι πλέον όπλο.Οι εντολές έρχονται από εξω και θα εκτελεστούν γιατί οι πολιτικοί μας είναι δούλοι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.Όποιος έχει μάτια και αυτιά ας βλέπει κι ας ακούει...Οι υπόλοιποι...Καληνύχτα σας

Για μένα είναι όλοι δούλοι,μήπως είδατε καμμιά αντιπολίτευση τόσους μήνες?Όλοι κλεισμένοι στις βίλες τους είναι ακόμη και οι δήθεν ''αριστεροι''.Ακόμη και στις εκλογές τα έχουν κανονισμένα οπότε η ψήφος δεν είναι πλέον όπλο.Οι εντολές έρχονται από εξω και θα εκτελεστούν γιατί οι πολιτικοί μας είναι δούλοι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.Όποιος έχει μάτια και αυτιά ας βλέπει κι ας ακούει...Οι υπόλοιποι...Καληνύχτα σας

Τώρα γιατί εμένα δεν μου κάνει ο Πάγκαλος και πολύ για δούλος άλλα για κοιλιόδουλος..
δούλοι φίλε μου....άλλα κλέφτες ,εκατομμυριούχοι ,ψεύτες ,τρισάθλιοι δούλοι..δεν συμφωνείς?

Ελατε τώρα τι τον κατηγορείτε τον καημένο τον Πάγκαλο, τα Ιμια μόνο έδωσε και παρέδωσε και τον Οτσαλάν, σιγά τι είναι τώρα αυτό.
Απο την άλλη οι διορισμοί αντε γίνανε, βάλτους όμως να δουλέψουν! διότι αν δούλευε το δημόσιο σήμερα δεν θα είχαμε αυτή την κατάντια, ούτε το κόστος των υπηρεσιών θα ήταν τόσο υπέρογκο, θα παλευότανε το πρόβλημα.
Το χειρότερο απ όλα είναι όμως ότι αφού αναγνωρίζεις το πρόβλημα που δημιούργησες, έστω και σήμερα λύστο. Γιατί μειώνεις τους μισθούς όλων των υπαλλήλων, για να μην δουλεύει κανένας Δ.Υ.; διώξε τους υπεράριθμους, να δείς πως σφίγγουν οι κ@λοι και αρχίζουν να δουλεύουν!. Οταν όμως συνειδητοποιήσεις ότι είσαι στη Ελλάδα απογοητεύεσαι. :bigcry: