Mας δουλευουν

fikast

New member
24 November 2010
7
Εχω την εντύπωση πως μας δουλεύουν ψηλό γαζί..
Ολοι οι δεκτες ειναι χτισμένη γύρω απο την ιδια πλακέτα και το ιδιο λογισμικο, με μικροδιαφορες, και διαφορετκο περιτύλιγμα..

Exω τους V-PRO 100 HD & neco box HD, και απο οτι βλεπω και ο Crystal Audio εχει το ιδιο λογισμικο, και το κουτι του πλην της πρόσοψης, ειναι ολόιδιο με τον ΝΕCΟ..

Last edited:
Εχω την εντύπωση πως μας δουλεύουν ψηλό γαζί..
Ολοι οι δεκτες ειναι χτισμένη γύρω απο την ιδια πλακέτα και το ιδιο λογισμικο, με μικροδιαφορες, και διαφορετκο περιτύλιγμα..

Exω τους V-PRO 100 HD & neco box HD, και απο οτι βλεπω και ο Crystal Audio εχει το ιδιο λογισμικο, και το κουτι του πλην της πρόσοψης, ειναι ολόιδιο με τον ΝΕCΟ..

Kαλημέρα! :)

Φίλε μου είναι γνωστό πως όλοι οι δέκτες κατασκευάζονται από 1-2 εργοστάσια στην Κίνα.
Το ίδιο συμβαίνει και με όλες τις τηλεοράσεις και τα ηχεία που βλέπεις στα πολυκαταστήματα. Δεν έχει κάθε μάρκα και δικό της εργοστάσιο.
Η διαφοροποίηση της κάθε εταιρείας έγκειται στις τεχνικές προδιαγραφές που θέτει, στο quality control, στις βελτιώσεις (hardware-ικές και software-ικές) και στην υποστήριξη της.
Άλλες εταιρείες βάζουν απλά ένα λογότυπο τους πάνω στο έτοιμο προϊόν του εργοστασίου και άλλες βελτιώνουν όσο μπορούν το πρωτογενές υλικό του προϊόντος...