μας ψάχνει κανείς? Εδώ είμαστε !

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
επειδή πρόσφατα διατυπώθηκαν παράπονα για το πού βρίσκεται η μουσική κατηγορία αποφασίστηκε (στα κρυφά φυσικά) να δοθεί μια αποστομωτική απάντηση στις πικρόχολες φήμες....
Ναι λοιπόν! η μουσική κατηγορία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, σύσσωμη και ετοιμάζεται γι άλλα.

Ο καθιερωμένος καφές του Σαββάτου, έγινε λοιπόν μουσικός καφές και ο κύκλος μεγάλωσε.:a0210:

Δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε τα μελλοντικά μας σχέδια....:afro:
Πάντως περάσαμε πολύ όμορφα από το πρωί, μέχρι αργά το βραδάκι που αφήσαμε τους τρείς φίλους μας να φύγουν.:2thumb22sup:

1. πετρονικ - μπαϊρας
2. λύμπε - παπατσακ - χέκτορ - έκο
3. παολο κοέλιο - δρυίδης πανοραμίξ
4. πετρονικ - μπάϊρας (δώσανε κάτι παραπάνω και βγήκαν δυό φορές)
5. σούπερ - λύμπε

Attachments

• DSC00811.JPG
    DSC00811.JPG
    121.2 KB · Views: 230
  • DSC00805.JPG
    DSC00805.JPG
    161.6 KB · Views: 229
  • DSC00806.JPG
    DSC00806.JPG
    203 KB · Views: 230
  • DSC00808.JPG
    DSC00808.JPG
    90.3 KB · Views: 230
  • DSC00810.JPG
    DSC00810.JPG
    106.6 KB · Views: 231
Last edited:
Παίδες, αυτό μετράει, η δια ζώσης επαφή. Τα πρόσωπα, το σώμα, λένε πράγματα που ποτέ το πληκτρολόγιο δεν θα μπορέσει να αποκαλύψει. Άσε που αποτρέπονται οι πάσης φύσεως ανόητες παρερμηνείες και παρεξηγήσεις. Πάντα να βρισκόσαστε και είθε αυτές οι μαζώξεις και τα νυχτέρια να προμηνύουν θετικές "μουσικές" εξελίξεις.

ΥΓ. Πέρα από το μπάϊρα, λύμπε, έκο, σούπερ που έχω συναντήσει και το παπατσακ που έχω πληκτρο-ομιλήσει δεν έχω τη τιμή να γνωρίζω τους υπόλοιπους. Επειδή όμως είμαι, κατά γενική ομολογία φυσιογνωμιστής, οι φάτσες είναι άκρως ενδιαφέρουσες και υποδηλωτικές.

:ernaehrung004:

Και εγώ δεν γνωρίζω τους κκ Πετρόνικ και Πανοραμίξ ... τουλάχιστον με αυτά τα νικς ... μήπως κατά avclub ονομάζονται αλλέως ;;;;

some names have been changed to ....protect the innocent :lehrer: κυρ Σπύρο μας....
δεν ξέρω αν φτερνιζόσουν κατά τις 12:30 το Σάββατο, πάντως σε ψιλοκουτσομπολέψαμε :vroam:

Πέτρος Νικολαίδης και panoramious κατα...avclub :fahne90:

Επιτελους βλεπω φατσα ecο....
O Paolo βλεπω δεν εχει αλλαξει καθολου.:worshippy:
Θα'χει το δερμα του Δημοκηδη φαινεται....

Μπραβο παιδες,ωραια πραγματα...

Μαλιστα, αφησαμε στην ακρη τις αβυσσαλεες διαφορες που μας χωριζουν και καθισαμε στι ιδιο τραπεζι
καταστρωσαμε τα πλανα, τα λυσαμε ολα ρε παιδι μου

Η φιλαξενια ηταν απιθανη, ευχαριστω πολυ ολους που αφησαν ακομα και τους δικους τους κυριακατικα για μας δουν
οι αλλοι δυο τι εγιναν, ακομα δεν συνηρθαν?

Εμείς εδώ ,τον πούλο.

Κανονικά λέμε !!!

Δεν πειράζει αρκεί που περάσατε όμορφα.

Αντανακλάται στις χαρούμενες και χαριτωμένες φατσούλες σας.

Αντε και στα δικά μας οι Νότιοι...

Μπράβο ,πολύ ωραία παρέα. Λαμόγια νότιοι δεν μάθαμε τίποτα. Τι ήθελα και δεσμεύτηκα. Χάνω τα καλύτερα. Καλά ο Παύλος και ο Σπύρος βάζουν τις ίδιες κρέμες ημέρας κανονικά.

ολίγαι φωτογραφίαι ακόμη....:BDBDG54:

ο σκηνοθέτης #2 κλωνοποίησε και τον έκο:a0210:

Attachments

• διαφορες 024.jpg
    διαφορες 024.jpg
    122.2 KB · Views: 81
  • φωτογραφία (2).JPG
    φωτογραφία (2).JPG
    85.1 KB · Views: 77
  • φωτογραφία (1).JPG
    φωτογραφία (1).JPG
    101.3 KB · Views: 77