Babis K. Super Moderator Staff member 17 June 2006 30,242 Αθήνα 12 December 2017 #1,201 Απάντηση: Re: Mαστοροσυνάξεις! Vrass! said: Ο μινι στιλβωτήρας-αλοιφαδόρος... Click to expand... Κι εγώ τον "ζαχαρώνω" καιρό τώρα...
Απάντηση: Re: Mαστοροσυνάξεις! Vrass! said: Ο μινι στιλβωτήρας-αλοιφαδόρος... Click to expand... Κι εγώ τον "ζαχαρώνω" καιρό τώρα...
ikulias Senior Member 6 August 2008 576 ΛΑΡΙΣΑ 12 December 2017 #1,202 Απάντηση: Re: Mαστοροσυνάξεις! Χιωτης said: O Κωστας κοβει λαχταριστη καρυδια σε φετες! Ετοιμασια Ελληνικου μονου μετριου σε γκαζακι απο Σκλαβενιτη Ρουφηγμα καφεδιας με συζητηση. Ο Αντωνης παντα φερνει τον δικο του καφε, ας ειναι καλα ο ανθρωπος που μου κανει οικονομια ) Kαι μια αναμνηστικη! Click to expand... Βρε τι ωραία περνάτε, καφεδάκι ,τεστ εργαλείων, κάποιοι άλλοι για ούζα, τι να πω μου έρχεται να σκάσω. Εκείνη την γωνία με τα εργαλεία μπαταρίας μας χάζεψε ο Μιχάλης τι να πω, μένω άφωνος .
Απάντηση: Re: Mαστοροσυνάξεις! Χιωτης said: O Κωστας κοβει λαχταριστη καρυδια σε φετες! Ετοιμασια Ελληνικου μονου μετριου σε γκαζακι απο Σκλαβενιτη Ρουφηγμα καφεδιας με συζητηση. Ο Αντωνης παντα φερνει τον δικο του καφε, ας ειναι καλα ο ανθρωπος που μου κανει οικονομια ) Kαι μια αναμνηστικη! Click to expand... Βρε τι ωραία περνάτε, καφεδάκι ,τεστ εργαλείων, κάποιοι άλλοι για ούζα, τι να πω μου έρχεται να σκάσω. Εκείνη την γωνία με τα εργαλεία μπαταρίας μας χάζεψε ο Μιχάλης τι να πω, μένω άφωνος .
ikulias Senior Member 6 August 2008 576 ΛΑΡΙΣΑ 12 December 2017 #1,203 Απάντηση: Re: Mαστοροσυνάξεις!
ikulias Senior Member 6 August 2008 576 ΛΑΡΙΣΑ 12 December 2017 #1,204 Απάντηση: Re: Mαστοροσυνάξεις! weather1967 said: Κώστα ποιά είναι αυτά τά δύο Proxxon πού είδες καί σού έκαναν "κλίκ" άν επιτρέπεται ? ,γιατί καί εγώ σκέφτομαι γιά ένα τουλάχιστον προσεχώς. Click to expand... Η εγκράτεια σου μου έριξε από τα σύννεφα.:worshippy:
Απάντηση: Re: Mαστοροσυνάξεις! weather1967 said: Κώστα ποιά είναι αυτά τά δύο Proxxon πού είδες καί σού έκαναν "κλίκ" άν επιτρέπεται ? ,γιατί καί εγώ σκέφτομαι γιά ένα τουλάχιστον προσεχώς. Click to expand... Η εγκράτεια σου μου έριξε από τα σύννεφα.:worshippy:
sharkovios AVClub Addicted Member 17 January 2011 1,537 Λούτσα 13 December 2017 #1,205 Re: Συνάντηση tool-a-holics Σε λίγο θα βάζεις εισιτήριο ο χιωτης Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Re: Συνάντηση tool-a-holics Σε λίγο θα βάζεις εισιτήριο ο χιωτης Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
enduras1 Moderator Staff member 15 January 2013 29,801 Αθηνα, Ρεθυμνο, Πυργι Χιου 13 December 2017 #1,206 Re: Απάντηση: Re: Mαστοροσυνάξεις! Babis K. said: Ωραία πράματα... Πάντα τέτοια παληκάρια... Αν είχατε και τίποτε ξύγκια θα ερχόταν κι ο Κυριάκος... :ernaehrung004: Για διευκρίνησε λίγο το προσεχώς... Ή μάλλον, καλύτερα, μέχρι τα Χριστούγεννα πόσα "προσεχώς" έμειναν; Click to expand... Εχεις μεινει πισω. Δες τις παραλαβες.
Re: Απάντηση: Re: Mαστοροσυνάξεις! Babis K. said: Ωραία πράματα... Πάντα τέτοια παληκάρια... Αν είχατε και τίποτε ξύγκια θα ερχόταν κι ο Κυριάκος... :ernaehrung004: Για διευκρίνησε λίγο το προσεχώς... Ή μάλλον, καλύτερα, μέχρι τα Χριστούγεννα πόσα "προσεχώς" έμειναν; Click to expand... Εχεις μεινει πισω. Δες τις παραλαβες.