Ματαρες...

Status
Not open for further replies.

Haagenti

AVClub Fanatic
18 November 2006
17,339
Ministry Of Silly Walks
Χαρίζεται γατάκι σαράντα ημερών (περίπου)....

Το χρώμα του είναι λευκό με ελάχιστες γκρι πινελιές.....τα μάτια του είναι το ένα πράσινο και το άλλο μπλε...

Το βρήκα σήμερα στην δουλειά αλλά δεν μπορώ να το κρατήσω για πολλές μέρες στο διαμέρισμα γιατί έχω τον αρκουδογατο:flipout: ο οποίος δεν τον δέχτηκε με ανοικτές αγκάλες....

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει με pm το τηλέφωνό του για να τον πάρω να κανονίσουμε....κατά 90% το γατάκι είναι θηλυκό...

Φαίνεται υγιέστατο... εμβόλια δεν του έχω κάνει ακόμα αλλά εάν βρεθεί κάποιος που θα το θελήσει πραγματικά θα το πάρει εμβολιασμένο...

Φωτογραφίες αύριο γιατί σήμερα είμαι κουρασμένος...παιδιά ελπίζω σε ανταπόκριση...Ευχαριστώ

Χαρίζεται γατάκι σαράντα ημερών (περίπου)....

Το χρώμα του είναι λευκό με ελάχιστες γκρι πινελιές.....τα μάτια του είναι το ένα πράσινο και το άλλο μπλε...

Το βρήκα σήμερα στην δουλειά αλλά δεν μπορώ να το κρατήσω για πολλές μέρες στο διαμέρισμα γιατί έχω τον αρκουδογατο:flipout: ο οποίος δεν τον δέχτηκε με ανοικτές αγκάλες....

Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει με pm το τηλέφωνό του για να τον πάρω να κανονίσουμε....κατά 90% το γατάκι είναι θηλυκό...

Φαίνεται υγιέστατο... εμβόλια δεν του έχω κάνει ακόμα αλλά εάν βρεθεί κάποιος που θα το θελήσει πραγματικά θα το πάρει εμβολιασμένο...

Φωτογραφίες αύριο γιατί σήμερα είμαι κουρασμένος...παιδιά ελπίζω σε ανταπόκριση...Ευχαριστώ

σπυρο περιοχη που βρισκεσαι ????

Να και μια φώτο...
_1014148-1.jpg

σκέτο κουκλάκι είναι....εύχομαι να το πάρει κάποιος που να το προσέχει.

Και εγώ το εύχομαι φίλε μου...το δικό μου στο ίδιο σημείο το βρήκα,πριν από ενάμιση χρόνο και τώρα είναι ο καλύτερος φίλος...

Τελικά το γατάκι είναι αγοράκι....αν δεν βρεθεί κάποιος μέχρι την Δευτέρα θα το πάω στην Φιλοζωική....δεν έχω άλλες επιλογές.... ο δικός μου έχει γίνει "Τούρκος" και είναι κρίμα να την βγάζει στο μπάνιο όλη μέρα το μικρο....ευχαριστώ

Εμένα μου θυμισε κατι αυτο το μουτρακι...
73469.jpg

Και μετα απο ενα συντομο search βρηκα οτι ανηκει σε συγκεκριμενη ρατσα τουρκικης προελευσης ονομαζομενη van cat...
Περισσοτερα εδω...http://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_Van

Οποτε λογικο ο αλλος σου ο γατος να γινει "τουρκος" οπως λες:flipout:

Περα απο την πλακα ειλικρινα ειναι απο τα πιο ομορφα γατακια που εχω δει...
Και μακαρι να ενδιαφερθει καποιος και να γινει μια πολυ καλη παρεα σε ενα παιδακι....

ρεσυ σπυρο να σε αγγαρεψω να μου στειλεις καμμια φωτο ακομα????? προσπαθω να πισω τη γυναικα χαχαχαχααα και θελω να χω ποικιλια!!!! :flipout::flipout::flipout:

Ρε παιδια ξερετε καθολου αν αυτα ειναι που εχουν κ μακρυ τριχωμα??? ασχετο βεβαια αλλα με ρωταγε μια φιλη που προσπαθω να τη πισω και αυτη!!!! :a0210::a0210:

Πανέμορφο και αρκετά σπάνιος ο συνδυασμός των ματιών...τι να κάνω που δεν μπορώ να το πάρω..σε λίγο θα νοικιάσω γκαρσονιέρα για να μένω εγώ διότι στο σπίτι μου η οικογένεια μεγαλώνει (η γάτα μου είναι πάλι έγκυος..):guitarist:

Πανέμορφο και αρκετά σπάνιος ο συνδυασμός των ματιών...τι να κάνω που δεν μπορώ να το πάρω..σε λίγο θα νοικιάσω γκαρσονιέρα για να μένω εγώ διότι στο σπίτι μου η οικογένεια μεγαλώνει (η γάτα μου είναι πάλι έγκυος..):guitarist:

αστα να πανε tegonic.... και μεις με ενα μαλτεζ στο σπιτι λεω στον εαυτο μου τι τα θελω .... και μηπως το ενα μηπως το αλλο...... ωσπου πριν μια βδομαδα βρηκαμε ενα γατακι και κει που ελεγα θα γινεται πολεμος :violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030: χθες απο τις αγαπες κ τους ερωτες η μαλτεζα μας δοκιμασε να το κουτουκωση κιολας χαχαχαχαααααα :flipout::flipout::flipout:

γιαυτο προσπαθω να πισω τη γυναικα να παρουμε ακομα ενα για να κανει παρεα με τον ομοεθνη του χαχαχαααααα :flipout::flipout:

ρεσυ σπυρο να σε αγγαρεψω να μου στειλεις καμμια φωτο ακομα????? προσπαθω να πισω τη γυναικα χαχαχαχααα και θελω να χω ποικιλια!!!! :flipout::flipout::flipout:

Ρε παιδια ξερετε καθολου αν αυτα ειναι που εχουν κ μακρυ τριχωμα??? ασχετο βεβαια αλλα με ρωταγε μια φιλη που προσπαθω να τη πισω και αυτη!!!! :a0210::a0210:

Aπο το λινκ της wikipedia που εβαλα παραπανω:
The semi-long haired, water resistant single coat, is thick in winter but very soft, like rabbit fur or cashmere. At maturity, the cat will have a winter mane. During the spring and summer months when it becomes extremely hot, the long hair on the body is shed for a shorter coat that retains the cashmere feel. The hair on the tail remains long throughout the year and has the appearance of a bottle brush.

Αυτα με τα εντονα γραμματα νομιζω πως θα ειναι και τα καλυτερα επιχειρηματα σου στη γυναικα σου...:flipout::2thumb22sup:

Καλησπέρα...μολις τωρα γυρισα σπιτι μετα απο μια δυσκολη μερα...αυριο κατα τις 11 το πρωι θα του βγαλω και αλλες φωτο για να ανεβασω...το τριχωμα του μικρου δεν νομιζω να μεγαλωσει αλλο.....Ο μικρος ειναι υπερκινητικος ....οταν ειμαι σπιτι τον βγαζω εξω και παιζει με τον μεγαλο μια χαρα...ειδικα σημερα...το γατακι γενικα δειχνει υγιέστατο...τρωει συνέχεια και με δυο λεπτα αγκαλια αρχιζει να χουρχουριζει....αυριο βραδυ θα το βγαλω και βιντεο ....

Last edited:
Ψήνω την κοπελιά................. θα δούμε...δυστυχώς δε μένει μόνη της αλλιώς θα το'χε πάρει ήδη..

Ότι μπορείτε παιδιά...το μόνο που θέλω είναι να βρει στέγη για όλη του την ζωή και όχι για 2 μήνες (if you know what i'm saying)

Status
Not open for further replies.