Ματζούνια και πρακτικά... NM Sonic Purifiers

Status
Not open for further replies.

panos_adgr

Supreme Member
24 October 2007
4,573
Πειραιάς
Ήμουν πάντα δύσπιστος και είχα αμφιβολίες για το πόσο αποδοτικά είναι κάθε λογής βελτιωτικά ήχου και ματζούνια τέτοιου τύπου. 'Οσπου πριν λίγες ημέρες ένας φίλος μου δάνεισε πέντε Sonic Purifiers της NM Acoustics για δοκιμή και μάλιστα τα Signature.

DSC07886_zps79b7ad40.jpg

Σύμφωνα με τις συμβουλές του λοιπόν τοποθέτησα τα δύο στην πηγή μου, με το ένα να είναι πάνω από τον μηχανισμό ανάγνωσης και το άλλο πάνω από τον μετασχηματιστή του Player.

Τα άλλα τρία τοποθετήθηκαν στον ενισχυτή πάνω από τους μετασχηματιστές.

Όσο προκατειλημμένος ήμουν αρνητικά τόσο πολύ εντυπωσιάστηκα. Κάνουν δουλειά! Και κάνουν καλή δουλειά.

Μάλιστα τα δοκίμασα μαζί με το έτερον μου ήμισυ χωρίς να της πω τι κάνουν και μόλις τα τοποθέτησα επάνω στα μηχανήματα κατάλαβε την αλλαγή και μάλιστα στους τομείς που είχα αντιληφθεί κι εγώ. (Την έχω εκπαιδεύσει:flipout:)

Οι βελτιώσεις αφορούν τις επιδόσεις της στερεοφωνικής εικόνας, εστιασμού, ησυχίας και καθαρότητας αλλά και την απόδοση του χαμηλού.

Θα αναφερθώ σε αυτά αναλυτικότερα παρακάτω.

Η βελτίωση ήταν κάτι που με αιφνιδίασε για να πω την αλήθεια, μιας και πίστευα πάντα πως τα πιο αποδοτικά βελτιωτικά ήταν οι ακίδες και γενικά τα αξεσουάρ στήριξης. Φαίνεται τελικά πως δεν είναι έτσι...

Τώρα όσον αφορά τα Sonic Purifiers κατασκευάζονται με μία ''κρυφή'' συνταγή και ο τρόπος που είναι δομημένα έχει κάποιο μυστικό, από ότι μου είπε ο φίλος. Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια ή αν είναι φήμη, πάντως την δουλειά τους την κάνουν.

Θα δουλεύουν καλύτερα άραγε από τη χειροποίητη εικόνα φτιαγμένη από τον υποτακτικό του Παΐσιου που έχω ακριβώς επάνω και αριστερά από το σύστημα;

Προτείνω blind test... .

300 το κομμάτι δείχνει το ιντερνέ..

Οι φακές έχουν 3,90 το κιλό. Διαθέτουν σίδηρο ο οποίος ως γνωστόν αλληλεπιδρά σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Απλά δεν πρέπει να πλησιάσεις πολύ το τροφοδοτικό καθώς τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία αν-ισσοροπούν αναλόγως της απόστασης του παρεμβολέ-α και τα ηλεκτρόνια ζαλίζονται, με αποτέλεσμα να πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή μεταξύ απόστασης και αλληλεπίδρασης.

Δε γυρίζει. Θα πέφταμε.... .

Τώρα δέσαμε...

Πάρτε πέτρες απο την Πεντέλη είναι πιό αποτελεσματικές.Είναι ξορκισμένες μιάς και συχνά πάνε στο βουνό κι εξωγήϊνοι...

Το κυριότερο... είναι τσάμπα.

Η υπόθεση των NM Sonic Purifiers έχει εξαντληθεί, όπως είπε
και ο Sonus Naturalis,πριν από 4 σχεδόν χρόνια, σε 98 από τις πιο δυσάρεστες
και πικρές σελίδες του της Κατηγορίας του Δικάναλου Ήχου.

Οποιος θέλει να κάνει τις δοκιμές και τα πειράματα του, να τα λατρέψει
ή να τα μισήσει, να τα κρατήσει ή να τα χαρίσει, είναι απόλυτα ελεύθερος να κάνει
όπως θέλει.

Καθώς το θέμα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του,για να μην
υπάρξει νέος κύκλος αντιπαραθέσεων και χαλάμε τσάμπα τις καρδιές και τον
πολύτιμο χρόνο μας, το νήμα κλειδώνεται.

View attachment 87957

Last edited:
Status
Not open for further replies.