Max μεγεθος οθονης

psta

New member
9 September 2011
41
Σε περιπτωση παρακαλουθησης απο τα 2.5 μετρα τηλεοπτικου προγραμματος, ποιο ειναι το μεγιστο μεγεθος οθονης (LCD) που μπορει να χρησιμοποιηθει?
Πιστευω 32" αλλα θα ηθελα να μαθω αν η 37" ειναι υπερβολικη για τη συγκεκριμενη αποσταση (θα παιζουν και αρκετες DVD ταινιες και λιγεσ BR)

Στα 3,5 μέτρα, βλέπω με προβολέα σε 103 ίντσες εκτός από HD και τηλεοπτικό σήμα Digea κυρίως αθλητικού περιεχομένου γεγονότα.
Ποτέ δεν με ενόχλησε το μέγεθος,στην περίπτωση σου λοιπόν εφόσον δεν συντρέχουν κάποιοι ιδιαίτεροι λόγοι π.χ. χωροταξικοί θέμα αισθητικής νομίζω ότι μπορείς να κινηθείς και σε μεγαλύτερες διαστάσεις.

ΙΜΟ, 40" έως 46" για LCD (έχω 37" στο υπνοδωμάτιο και είναι σχετικά μικρή)

(Για plasma σηκώνει και λίγο περισσότερο (50") μιας και κουράζει λιγότερο το μάτι)

Σε λιγο οι γυναικες μας θα αρχισουν να μας "την" βλεπουν μικρη..... αφου θα εχουν βαρεθει να "την" βλεπουν συνεχως στις ιδιες inches....

Και μήν φοβάσαι τις γυναίκες - όπως είναι γνωστό "όσο μεγαλύτερη, τόσο καλύτερα - άσε που μετά απο λίγο την συνηθίζουν!!!" :flipout:

Σε λιγο οι γυναικες μας θα αρχισουν να μας "την" βλεπουν μικρη..... αφου θα εχουν βαρεθει να "την" βλεπουν συνεχως στις ιδιες inches....

Υπάρχει λύση! Αν δεν γίνεται να μεγαλώσουν οι ίντσες, πρέπει να έρθουν οι γυναίκες πιο κοντά, για να "την" έχουν μπροστά στα μάτια τους!

Σε περιπτωση παρακαλουθησης απο τα 2.5 μετρα τηλεοπτικου προγραμματος, ποιο ειναι το μεγιστο μεγεθος οθονης (LCD) που μπορει να χρησιμοποιηθει?
Πιστευω 32" αλλα θα ηθελα να μαθω αν η 37" ειναι υπερβολικη για τη συγκεκριμενη αποσταση (θα παιζουν και αρκετες DVD ταινιες και λιγεσ BR)

Φίλε δεν έχει νόημα η εικόνα υψηλής ανάλυσης για απόσταση 2,5 μέτρα σε διάσταση κάτω από τις 42-46'' ενώ αρχίζει να θεωρείται ικανοποιητική η διάσταση 50-55''. Διαφορετικά θα βλέπεις απλά μια λαμπερή εικόνα κάπου στο βάθος του οπτικού σου πεδίου.

Re: Απάντηση: Max μεγεθος οθονης

Υπάρχει λύση! Αν δεν γίνεται να μεγαλώσουν οι ίντσες, πρέπει να έρθουν οι γυναίκες πιο κοντά, για να "την" έχουν μπροστά στα μάτια τους!

Δηλαδη αγοραζει καποιος 32" και βαζει τον καναπε ακριβως μπροστα απο την τηλεοραση?

+1 Μια απο τα ιδια,γιαυτο περσι πηγα στισ 63 και ησυχασα,βεβαια σε αλλο σπιτι ειχα 96αρι πανι στα 3,2 μετρα οποτε το 46 ηταν λιγο.

Σε ενα χρονο πιστευω να σε ακολουθησω. Οταν πηρα την δικια μου το 2007 η αντιστοιχη 70-75 σε ιντσες δικια μου εκανε 30000 . Η νεα sharp elite που ειναι 70 ιντσες εχει 8000 δολλαρια. Αντε μηπως σε κανα 1-2 χρονια φθασουν και αυτες σε νορμαλ κοστος.