Maxtor 1TB

Nikkyo

Senior Member
18 January 2007
627
Με τα εγκαινια του SATURN πηγα και πηρα 4 σκληρους δισκους με 99 eur.2 Για εμενα και 2 για 2 ακομα φιλους.Ο ενας αλλαξε γνωμη και μου εχει μεινει πακετο.Οποιος τον θελει ειναι ακομα με την αποδειξη του και τα τσερκια του.
θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας γιατι τα 99 eur ειναι πιστευω λιγα.

Καλημερα μ αρεσει που οταν ψωνιζεις παντα σκεπετσαι τους φιλους σου.
Τα εδωσες τα 4 ντεσιμπελομετρα ?
Οι δισκοι ειναι εξωτερικοι ?

Μου εχει μεινει ενα ντεσιμπελομετρο.Ισως το παρει ενα παιδι απο το φορουμ δεν ξερω ακομα ,λογο δουλειας ποτε θα βρεθουμε.
ο δισκος εννοειτε εξωτερικος για τα flac-Ape-Bluray

Re: Απάντηση: Maxtor 1TB

Μου εχει μεινει ενα ντεσιμπελομετρο.Ισως το παρει ενα παιδι απο το φορουμ δεν ξερω ακομα ,λογο δουλειας ποτε θα βρεθουμε.
ο δισκος εννοειτε εξωτερικος για τα flac-Ape-Bluray(?????)
Καλημέρα...
Πάλι αδιάβαστος είμαι;;;:grandpa:

Re: Απάντηση: Maxtor 1TB

Καλημέρα...

Για να τον γεμίσεις με τα ανάλογα αρχεία (flac, ape, bluray dvds) και να τα παίζεις στο pc ή στο htpc...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Maxtor 1TB

Καλημέρα...

Συγκεντρωσου!!Περνα οποτε θες απο το σπιτι για ακροαση και ανταλλαγη υλικου

Αντωνης

τι θες να πεις??δεν σε καταλαβαινω??να τον πουλησω 106 eur??
οχι τον δινω οσο μου κοστισε!99,00eur.Αν δεν τον θελει κανεις απλα θα τον κρατησω.

Φαντάζομαι εννοεί να τον πουλήσεις φτηνότερα Nikkyo...
Δεν μου πέφτει λόγος γιατί δεν ενδιαφέρομαι να τον αγοράσω, αλλά μιά και αναρωτιέσαι δημοσίως, να πω την γνώμη μου... Θα δώσει ο άλλος 106 Ε και θα του φέρουν τον δίσκο στην πόρτα του και με 3 χρόνια εγγύηση απο το Πλαίσιο... Αντίθετα για να πάρει τον δικό σου και να γλυτώσει 7 Ε λιγότερα, θα δώσει 99 σε εσένα, πρόσθεσε την βενζίνη (ή το ταξί ή τα εισητήρια) για να έρθει να τον πάρει, βάλε τουλάχιστον 1 ώρα ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου για το πήγαινε-έλα, και πιθανότατα χειρότερη εξυπηρέτιση σε περίπτωση εγγύησης απ'ότι στο Πλαίσιο το οποίο θεωρείται κορυφή σ'αυτόν τον τομέα...

Φυσικά εσύ πουλάς και καλά κάνεις και πουλάς όσο θέλεις...

Απάντηση: Re: Maxtor 1TB

Φαντάζομαι εννοεί να τον πουλήσεις φτηνότερα Nikkyo...
Δεν μου πέφτει λόγος γιατί δεν ενδιαφέρομαι να τον αγοράσω, αλλά μιά και αναρωτιέσαι δημοσίως, να πω την γνώμη μου... Θα δώσει ο άλλος 106 Ε και θα του φέρουν τον δίσκο στην πόρτα του και με 3 χρόνια εγγύηση απο το Πλαίσιο... Αντίθετα για να πάρει τον δικό σου και να γλυτώσει 7 Ε λιγότερα, θα δώσει 99 σε εσένα, πρόσθεσε την βενζίνη (ή το ταξί ή τα εισητήρια) για να έρθει να τον πάρει, βάλε τουλάχιστον 1 ώρα ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου για το πήγαινε-έλα, και πιθανότατα χειρότερη εξυπηρέτιση σε περίπτωση εγγύησης απ'ότι στο Πλαίσιο το οποίο θεωρείται κορυφή σ'αυτόν τον τομέα...

Φυσικά εσύ πουλάς και καλά κάνεις και πουλάς όσο θέλεις...
+1 -bye-

τι θες να πεις??δεν σε καταλαβαινω??να τον πουλησω 106 eur??
οχι τον δινω οσο μου κοστισε!99,00eur.Αν δεν τον θελει κανεις απλα θα τον κρατησω.

Νομιζω οτι καταλαβες τι εννοω και απλα με ειρωνευεσαι δεν πειραζει δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας καλες γιορτες σου ευχομαι.
-bye-

Δεν ειρωνευομαι γιατι δεν σε γνωριζω.Δεν εχω κανενα λογο. Και 7 ευρω ειναι 7% γαι κατι σφραγισμενο με αποδειξη και εγγυηση .
Αλλα μην το κανουμε θεμα svellinis + bios , 1 terrabyte ειναι 1terrabyte και παντα ειναι χρησιμο. Αν δεν φυγει μεσα στο ΣΚ γινεται backup μου και αποφευγω τις"εξυπνες" απαντησεις των 7eur.

Παντα Φιλικοτατα

Είναι σεβαστό επειδή ο αγοραστής τον έχει ακόμα σφραγισμένο να θέλει να τον πουλήσει όσο τον αγόρασε.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος αξιολογεί την κάθε προσφορά και ανάλογα πράττει.

Χρονιά Πολλά

Ειναι σκληρος ο νομος της αγορας ......τιποτα δεν πουλιεται οσο αγοραστηκε...εκτος απο κατι συλλεκτικο

O πωλητης όμως έχει κάθε δικαίωμα να πουλάει το προϊόν στην τιμή που επιθυμεί και πρέπει όλοι να το σεβαστούμε.

Πιστεύω ότι το εξαντλήσαμε το θέμα.
Ας αφήσουμε την αγγελία να εξελιχθεί ομαλά.

O πωλητης όμως έχει κάθε δικαίωμα να πουλάει το προϊόν στην τιμή που επιθυμεί και πρέπει όλοι να το σεβαστούμε

Όντως. Ο κάθε πωλητής κάνει μια προσφορά. Κανείς δεν σε υποχρεώνει (τον οποιοδήποτε εδιαφερόμενο) να την αποδεχτείς με το ζόρι. Άμα σου αρέσει την αποδέχεσαι. Αν πάλι όχι απλά δεν τον παίρνεις.

Μολις τον παρελαβαν.Ευχαριστω για τα πμ σας.
Καλες Γιορτες