Μαύρες μπάρες δεξιά-αριστερά

69nt

Established Member
11 July 2007
108
Αθήνα
Περίεργο, όταν μεταδίδει αγώνα το Σπορ+ εμφανίζονται μαύρες μπάρες δεξιά-αριστερά στην Samsung LE23R86, ενώ στην Sony 40D300 δεν εμφανίζονται. Σινέ+ και Πρίσμα+ είναι ok.

Περίεργο, όταν μεταδίδει αγώνα το Σπορ+ εμφανίζονται μαύρες μπάρες δεξιά-αριστερά στην Samsung LE23R86, ενώ στην Sony 40D300 δεν εμφανίζονται. Σινέ+ και Πρίσμα+ είναι ok.

Μηπως εχασε η ομαδα που υποστηριζει η Samsung και εβαλε μαυρα περιβραχιονια σε ενδειξη πενθους? :flipout:

Μηπως εχασε η ομαδα που υποστηριζει η Samsung και εβαλε μαυρα περιβραχιονια σε ενδειξη πενθους? :flipout:

Μπα ούτε LG είναι η τηλεόραση, ούτε το Σινέ+ δείχνει ΑΕΚ.

και σε μενα στη toshiba z μου το κανει....γιατι αραγε ???:confused:

Εχει να κανει με το zoom mode της εικονας της τιβι μαλλον η με το πως εκπεμπεται το σημα.Το ιδιο κανει και το σκαι οταν δε μεταδιδει ζωντανο προγραμμα αν θυμαμαι (οχι παντα)

Το κάνει και σε μένα στην Pioneer 428. Οπως λέει και ό Evangel το κάνει και το ΣΚΑΙ σε ζωντανο μπασκετ.

εμενα μου το κανει μονο στο sport+.
πουθενα αλλου....
Υπαρχει προβλημα η ετσι πρεπει ?

(toshiba regza 37z3030dg)

Στο χθεσινό μπάσκετ δεν το έκανε γιατι ηταν στην Ελλάδα το ματς και το ΣΚΑΙ το τραβαγε σε 16:9 (ετσι νομίζω), αλλα καποια αλλα ματς εξωτερικού που ειναι 4:3 μάλον δεν κανει καλη μετατροπή σε 16:9. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιως

Re: Απάντηση: Μαύρες μπάρες δεξιά-αριστερά

Στο χθεσινό μπάσκετ δεν το έκανε γιατι ηταν στην Ελλάδα το ματς και το ΣΚΑΙ το τραβαγε σε 16:9 (ετσι νομίζω), αλλα καποια αλλα ματς εξωτερικού που ειναι 4:3 μάλον δεν κανει καλη μετατροπή σε 16:9. Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιως

Και στο χθεσινό Προκόμ - Ολυμπιακός δεν υπήρχαν μπάρες , ενώ θα 'πρεπε μ'αυτή την εμφάνιση.

εμενα μου το κανει μονο στο sport+.
πουθενα αλλου....
Υπαρχει προβλημα η ετσι πρεπει ?

(toshiba regza 37z3030dg)

εχουμε κανενα νεο περι του θεματος οσον αφορα το sport + ??