Μαύρες Μπάρες...Δημιουργούν πρόβλημα;

giahovic

Established Member
30 August 2020
275
Ελλάς
Χαιρετώ την τρελοπαρέα. Θα ήθελα τα φώτα σας. Έχω την Sony KDL-50WF665 (δεν έχει κλείσει χρόνο) η οποία παίζει αποκλειστικά τον ρόλο της κινηματογραφικής οθόνης από Οκτώβρη μέχρι Απρίλη. Δεν βλέπω καθόλου τηλεοπτικά προγράμματα. Έχω αρκετές παλιές ξένες σειρές (4:3) τις οποίες θα ήθελα να τις βλέπω από Μάϊο μέχρι Σεπτέμβρη, χωρίς όμως να τις "ξεχειλώσω" ώστε να πιάσουν όλη την οθόνη. Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην οθόνη λόγω των μαύρων μπαρών αριστερά-δεξιά (π.χ. ghost image), μιας και μιλάμε για μεγαλούτσικο χρονικό διάστημα χωρίς εναλλαγή format εικόνας;

Καλό το κόλπο σου, Οκτώβρη με Απρίλη ζω στο παρών, Μάη με Σεπτέμβρη βουτιά στο παρελθόν.
Μπορείς να βλέπεις τον Άγιο και όλες τις άλλες ωραίες σειρές που βλέπεις, χωρίς πρόβλημα.
Πιο πιθανό είναι να εμφανιστεί στην οθόνη σου το Ghosts 'n Goblins Resurrection, παρά ghost image.:geek:

• Like
Reactions: giahovic
Χαιρετώ την τρελοπαρέα. Θα ήθελα τα φώτα σας. Έχω την Sony KDL-50WF665 (δεν έχει κλείσει χρόνο) η οποία παίζει αποκλειστικά τον ρόλο της κινηματογραφικής οθόνης από Οκτώβρη μέχρι Απρίλη. Δεν βλέπω καθόλου τηλεοπτικά προγράμματα. Έχω αρκετές παλιές ξένες σειρές (4:3) τις οποίες θα ήθελα να τις βλέπω από Μάϊο μέχρι Σεπτέμβρη, χωρίς όμως να τις "ξεχειλώσω" ώστε να πιάσουν όλη την οθόνη. Θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην οθόνη λόγω των μαύρων μπαρών αριστερά-δεξιά (π.χ. ghost image), μιας και μιλάμε για μεγαλούτσικο χρονικό διάστημα χωρίς εναλλαγή format εικόνας;
οι σημερινές οθόνες (πάνελ) δεν έχουν σχέση με τις παλιές CRτικές και μην φοβάσαι.
αν αποδειχθεί κάτι διαφορετικό, θα το μάθουμε από σένα Γιάννη... :LOL:

• Like
Reactions: giahovic
Καλό το κόλπο σου, Οκτώβρη με Απρίλη ζω στο παρών, Μάη με Σεπτέμβρη βουτιά στο παρελθόν.
Μη νομίζεις. Μόνιμα νοσταλγός του παρελθόντος είμαι. Κινηματογραφικά, τηλεοπτικά, μουσικά...

Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο...

• Like
Reactions: jimitsis