- 29 June 2008
- 626
Βασικα ολο αυτο το καιρο σκεφτομουνα να στησω ενα HTPC. Ειχα διαλεξει προσεκτικα τα κομματια. Μονο μικρο κουτι δεν εβρισκα που να ειναι ικανοποιητικο, αλλα ολα τα αλλα τα ειχα επιλεξει. Αλλα κατοπιν συνομιλιας με γνωστο μου που ασχολειται μου ειπε να μην ασχοληθω. Μονο και μονο η θερμοκρασιες και η ενεργειακη αποδοση των HTPC αρκουν για να στραφεις αλλου μου ειπε χαρακτηριστικα.
Εγω τωρα τι ψαχνω?
Γενικοτα το HTPC ηταν η αρχικη μου προτιμηση, επειδη τρεχοντας ενα λειτυοργικο συστημα, τα δεδομενα ολα ειναι πληρως παραμετροποιησιμα σε σχεση με τα κλειστα συστημα που φορανε οι Media player.
-Frame Capture
-Video Capture (Οχι re-encode, απλα να μπορω να σωζω σκηνες επιτοπου)
-Bookmark Management
-A/V Sync
-Subtitle Delay Adjustment (+/- ms)
-Nice Interface
Πανω κατω αυτα θα ηθελα να κανει. Σαφως να μπορει να παιζει και FullHD χωρις να γονατιζει, να μην θερμαινεται και να μην καει πολυ ρευμα.
Τι μου προτεινεται πανω σε αυτα που εθεσα σαν ροαπαιτουμενα?
Εγω τωρα τι ψαχνω?
Γενικοτα το HTPC ηταν η αρχικη μου προτιμηση, επειδη τρεχοντας ενα λειτυοργικο συστημα, τα δεδομενα ολα ειναι πληρως παραμετροποιησιμα σε σχεση με τα κλειστα συστημα που φορανε οι Media player.
-Frame Capture
-Video Capture (Οχι re-encode, απλα να μπορω να σωζω σκηνες επιτοπου)
-Bookmark Management
-A/V Sync
-Subtitle Delay Adjustment (+/- ms)
-Nice Interface
Πανω κατω αυτα θα ηθελα να κανει. Σαφως να μπορει να παιζει και FullHD χωρις να γονατιζει, να μην θερμαινεται και να μην καει πολυ ρευμα.
Τι μου προτεινεται πανω σε αυτα που εθεσα σαν ροαπαιτουμενα?