Με ενδιαφέρει για αγορά η 65C805

mavrospete

Established Member
17 November 2010
182
Χαίρεται παιδιά, με ενδιαφέρει αυτή η τηλεόραση TCL C805 σε 65".

Με ενδιαφέρει να μπορώ να συνδέσω το PC μου που φοράει μια 4080 δίχως να έχω πρόβλημα με τα refresh rate & VRR, όπως επίσης με το pass through από την τιβι στον ενισχυτή.
Υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα;

Να προσθέσω ότι αυτή τη στιγμή έχω μια Sony H900X, αν την γράφω σωστά, με πολλά προβλήματα ότι προανέφερα όπως επίσης και clouding.

Έχω συνδέσει το PC και τον ενισχυτή (Denon X3800h) στην 55άρα C805. Γενικά είναι μια χαρά και κάνει και pass through. Πρέπει να το επιλέξεις εσύ αλλιώς στο Auto λειτουργεί σαν ARC hdmi και στέλνει μόνο πειραγμένο LPCM μάλλον λόγω περιορισμένου bandwidth. Απλά μου είχε δημιουργηθεί η ιδέα ότι δεν έχει την ίδια ένταση το pass through από την TV και για αυτό τα έχω (PC, PS5) συνδέσει κατευθείαν πάνω στον ενισχυτή και από εκεί έχω έξοδο προς την TV το eARC. Αλλά το πιθανότερο να είναι ιδέα μου και να είναι ίδιος ήχος.

Για refresh rate από PC δεν το έχω τσεκάρει να πω την αλήθεια αν και έχω παίξει παιχνίδια, αλλά μπορώ αν θες να δοκιμάσω κάποιο παιχνίδι αύριο και να σου πω πιο συγκεκριμένα. Από PS5 σίγουρα δουλεύει το VRR.

Έχω διαβάσει κάπου ότι έχει θέμα η τηλεόραση με κάρτες nvidia και ρυθμό ανάλυσης άνω των 60. Ότι δηλαδή οι χρήστες δεν μπορούν να έχουν ανάλυση 120 πχ