Με μιά αγκαλια τραγούδια...

εσυ ρε που ησουν χτες???θα πηγαιναμε και για ρακιες.....

Για ρωτα και τον Γιαννη να σου πει που ημουν και μετα μου λες και εσυ που ησουν.
PS Να χαιρεσε τον κανακαρη σου!!!!!!!!!
-bye-

Τελικά, χθές αρκετά μετά τα μεσάνυχτα κατάφερα να τελιώσω με την λίστα τραγουδιών που θα παιχτούν.Σας πληροφωρώ ότι δυσκολεύτηκα απίστευτα.
Το πρόβλημα δεν ήταν ποιά τραγούδια θα παιχτούν απο την αρχική λίστα επιλογής, αλά ποιά θα μείνουν απ'έξω.
Νομίζω ότι οι τελικές επιλογές μου , θα σας αρέσουν..αν πάλι όχι υπάρχει και <καβάντζα>της στιγμής!!!
Τέλος και επειδή αυτές τις ημέρες έχω πρόβλημα με το ρεύμα στο σπίτι μου(τώρα σας γράφω απο την δουλειά)δεν νομίζω ότι θα μπορώ μέχρι και την Κυριακή να έχω πρόσβαση στο club, γιά αυτό και σας δίνω ραντεβού την Κυριακή το βράδυ στο <Τσάι στην Σαχάρα> και εύχομαι να περάσουμε όλλοι καλά.....σας ευχαριστώ πολύ....

Μιά και πλέον η αυλαία της μουσικής βραδυάς χθές έπεσε, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλλους του γνωστούς και άγνωστους προς εμένα, που χθές με τίμησαν με την παρουσία τους.
Από το δικό μου μέρος προσπάθησα γιά το καλύτερο και τελικά νομίζω ότι περάσαμε περισσότερο καλά απο ότι περίμενα.
Η live συμμετοχή του κόσμου ήταν κάτι περισσότερο απο δυνατή και η <ζεστασιά>στον χώρο χάρη στην δική σας συμμετοχή δεν άργησε να έρθει.
Χθές βράδυ το τσάι στην Σαχάρα ήταν σχεδόν γεμάτο, όχι μόνο απο κόσμο αλά και απο κέφι και διάθεση γιά ταξίδια μουσικά στον χώρο του έντεχνου Ελληνικού τραγουδιού.
Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τα λίγα πλην όμως, ΣΠΟΥΔΑΙΑ μέλη του club που χθές με τίμησαν με την παρουσία τους και θα ήθελα να τους πω ,ότι η προσφορά τους στην δική μου προσπάθεια χθές ήταν το μεγαλύτερο και καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να μου κάνουν στα φετεινά μου γενέθλια που πέρασαν μόλις πριν λίγες ημέρες.Είναι πανέμορφο οι όποιες προσπάθειες που γίνονται σε καλιτεχνικό επίπεδο απο μέλη του club να στηρίζονται απο τα υπόλοιπα μέλη του,και αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορούν να καταλάβουν τόσο αυτοί που βρίκονται στις όποιες καλιτεχνικές σκηνές, όσο και αυτοί που αποτελούν το ακροατήριο.
Lepton....Rebelos....Μνήμη....Anemos.....ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ......

Εμείς σε ευχαριστούμε Γιάννη.
Η όρεξή σου και η αγάπη σου για τα κομμάτια αποτυπώθηκε ατόφια στις ερμηνείες. Με το καλό να μας ξαναταξιδέψεις!

Πρέπει ωστόσο να διατυπώσω και την ένστασή μου στις επιλογές του ρεπερτορίου: Όχι, δεν υπήρξε κομμάτι που δε μου άρεσε, αλλά είναι η τελευταία φορά που σε αφήνουμε να φύγεις έχοντας πει μόνο ένα δικό σου. Κανόνισε!

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Lepton, αν και η κρίση μου μπορεί να μην είναι και η πιο αντικειμενική όσο αφορά τον Γιάννη. Όμως γνωρίζοντας την μουσική του πορεία στην διάρκεια των χρόνων, και παρακολουθώντας στενά την διαδρομή του, μπορώ να πώ οτι χθές ήταν απο τις καλύτερες εμφανήσεις του. Τόσο απο την επιλογή των μουσικών επιλογών, όσο και ερμηνευτικά, γνωρίζοντας και όλες τις αντιξοότητες που τον τελευταίο καιρό βιώνει, ο Γιάννης δεν πρόδωσε την μουσική που υπηρετεί, μήτε και τον εαυτόν του. Να τον ευχαριστήσω γι' αυτό το μουσικό ταξίδι εχθές στο Τσάι, καθώς και τα μέλη του club (όπου προανέφερε και ο Γιάννης- (και η Αnna μαζί μας)), πιστοί συνοδοιπόροι του για μια ακόμη φορά στις μουσικές του διαδρομές.
Σίγουρα έλειψαν σε όλους τους παρεβρισκόμενους τα δικά του κομμάτια, τα οποία φυσικά μας τα χρωστά για την αμέσως επόμενη συνάντηση μας.
Να σ' ευχαριστήσω γι' αυτό που είσαι...και γι' αυτό που πρώτα απ' όλα βιώνεις μες την καρδούλα σου, και μπορείς να το δίνεις ατόφιο σε όλους εμάς...

Θα ηθελα και εγω να πω δυο λογακια για χθες το βραδυ. Πρωτα απο ολα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιαννη για μια υπεροχη βραδια που μας χαρησε :grinning-smiley-043 . Δεν ειχα την τυχη να τον ξανακουσω και μπορω να πω οτι εμεινα μαγεμενος. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι μετα την χθεσινη εμπειρια δυσκολα θα χασω στο μελλον παρομοιο γεγονος. Ο Γιαννης εδωσε ενα πραγματικο ρεσιταλ χθες, η παρεα ηταν φανταστικη και το κλιμα οικογενειακο και ζεστο. Το μονο που με στεναχωρησε πραγματικα ηταν οτι αναγκαστικά ημουν ο πρωτος που αποχωρησε και εχασα ενα μεγαλο κομματι του προγραμματος. Γιαννη μου την επομενη φορα να εισαι σιγουρος οτι δεν θα επαναλαβω το ιδιο λαθος. Κριμα που δεν ακολουθησαν περισοτερα μελη.

PS 1. Αννα δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα ο κυριος Νανοπουλος ουτε καν δεν μπηκε στον κοπο να σε αναφερει και σε αγνοησε παραδειγματικα. Γιατι αραγε :chinscratch: ?????????
(μην μου πει κανενας οτι αναβω φωτιες :BDGBGDB55: !!!!!!!!!!)

PS 2. Γιαννη κανονισε συντομα ενα remake pleaseeeeeeeeee :ernaehrung004:

Θα ηθελα και εγω να πω δυο λογακια για χθες το βραδυ. Πρωτα απο ολα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιαννη για μια υπεροχη βραδια που μας χαρησε :grinning-smiley-043 . Δεν ειχα την τυχη να τον ξανακουσω και μπορω να πω οτι εμεινα μαγεμενος. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι μετα την χθεσινη εμπειρια δυσκολα θα χασω στο μελλον παρομοιο γεγονος. Ο Γιαννης εδωσε ενα πραγματικο ρεσιταλ χθες, η παρεα ηταν φανταστικη και το κλιμα οικογενειακο και ζεστο. Το μονο που με στεναχωρησε πραγματικα ηταν οτι αναγκαστικά ημουν ο πρωτος που αποχωρησε και εχασα ενα μεγαλο κομματι του προγραμματος. Γιαννη μου την επομενη φορα να εισαι σιγουρος οτι δεν θα επαναλαβω το ιδιο λαθος. Κριμα που δεν ακολουθησαν περισοτερα μελη.

PS 1. Αννα δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα ο κυριος Νανοπουλος ουτε καν δεν μπηκε στον κοπο να σε αναφερει και σε αγνοησε παραδειγματικα. Γιατι αραγε :chinscratch: ?????????

PS 2. Γιαννη κανονισε συντομα ενα remake pleaseeeeeeeeee :ernaehrung004:

.....έφυγες πρώτος;....καλά απο εσένα δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο!!!
..όσο γιά την Αννα,επίτηδες δεν την ανέφερα, γιά να δω αντιδράσεις, αλά την πρόλαβες βρε μπαγάσα!!!

Η εμφάνιση της Κυριακής ήταν πράγματι από τις καλύτερες του Γιάννη και, προσωπικά, την καταευχαριστήθηκα! Το κλίμα φοβερό, ο κόσμος απίθανος... δεν έχω λόγια...

Αλλά δε θα σταθώ σ' αυτά. Περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ήταν πολύ σημαντικό, κυρίως για το Γιάννη, αλλά και ιδιαίτερα συγκινητικό να σας έχουμε εκεί!

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και εγγυώμαι προσωπικά να τηρήσει (ο Νανόπουλος) όσα υποσχέθηκε. ;)

Θα σου πω γιατί. Είδε ότι πήγαινα και μοίραζα ωτοασπίδες στους παρευρισκόμενους και θέλησε να με εκδικηθεί.
Άσε που τα πήρα γιατί ζήταγα τα λεφτά μου πίσω. Μα τί να έκανα, αφού τα μισά τραγούδια τα λέγαμε εμείς κι εκείνος την έβγαζε καθαρή!!!

Θα σου πω γιατί. Είδε ότι πήγαινα και μοίραζα ωτοασπίδες στους παρευρισκόμενους και θέλησε να με εκδικηθεί.
Άσε που τα πήρα γιατί ζήταγα τα λεφτά μου πίσω. Μα τί να έκανα, αφού τα μισά τραγούδια τα λέγαμε εμείς κι εκείνος την έβγαζε καθαρή!!![/QUOTE]

Επιτέλους...το αρχικό μου σχέδιο, κατάφερε να ολοκληρωθεί!!!