mr_rebelos
Μέλος Σωματείου
εσυ ρε που ησουν χτες???θα πηγαιναμε και για ρακιες.....
Για ρωτα και τον Γιαννη να σου πει που ημουν και μετα μου λες και εσυ που ησουν.
PS Να χαιρεσε τον κανακαρη σου!!!!!!!!!
εσυ ρε που ησουν χτες???θα πηγαιναμε και για ρακιες.....
Θα ηθελα και εγω να πω δυο λογακια για χθες το βραδυ. Πρωτα απο ολα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον Γιαννη για μια υπεροχη βραδια που μας χαρησε. Δεν ειχα την τυχη να τον ξανακουσω και μπορω να πω οτι εμεινα μαγεμενος. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι μετα την χθεσινη εμπειρια δυσκολα θα χασω στο μελλον παρομοιο γεγονος. Ο Γιαννης εδωσε ενα πραγματικο ρεσιταλ χθες, η παρεα ηταν φανταστικη και το κλιμα οικογενειακο και ζεστο. Το μονο που με στεναχωρησε πραγματικα ηταν οτι αναγκαστικά ημουν ο πρωτος που αποχωρησε και εχασα ενα μεγαλο κομματι του προγραμματος. Γιαννη μου την επομενη φορα να εισαι σιγουρος οτι δεν θα επαναλαβω το ιδιο λαθος. Κριμα που δεν ακολουθησαν περισοτερα μελη.
PS 1. Αννα δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα ο κυριος Νανοπουλος ουτε καν δεν μπηκε στον κοπο να σε αναφερει και σε αγνοησε παραδειγματικα. Γιατι αραγε :chinscratch: ?????????
(μην μου πει κανενας οτι αναβω φωτιες :BDGBGDB55: !!!!!!!!!!)
PS 2. Γιαννη κανονισε συντομα ενα remake pleaseeeeeeeeee :ernaehrung004:
PS 1. Αννα δεν ξερω αν το παρατηρησες αλλα ο κυριος Νανοπουλος ουτε καν δεν μπηκε στον κοπο να σε αναφερει και σε αγνοησε παραδειγματικα. Γιατι αραγε :chinscratch: ?????????
(μην μου πει κανενας οτι αναβω φωτιες :BDGBGDB55: !!!!!!!!!!)
Θα σου πω γιατί. Είδε ότι πήγαινα και μοίραζα ωτοασπίδες στους παρευρισκόμενους και θέλησε να με εκδικηθεί.
Άσε που τα πήρα γιατί ζήταγα τα λεφτά μου πίσω. Μα τί να έκανα, αφού τα μισά τραγούδια τα λέγαμε εμείς κι εκείνος την έβγαζε καθαρή!!![/QUOTE]
Επιτέλους...το αρχικό μου σχέδιο, κατάφερε να ολοκληρωθεί!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.