ποσα βατ συνιστωμενη ισχυ εισοδου εχουν τα kef iq3? θελω να πω οτι ο azur εχει βατ ιδιως στα 4ωμ ?!τον είχα για λίγες μέρες, θα σου πρότεινα kef iq3.
μαλλον θα ηθελα να ρωτησω εαν μπορει για ενα διαστημα να <παιξει> με ενα ζευγαρι παλια advent smaller ομως 4ωμ , συμφωνα με τον κατασκευαστη βγαζει 200βατ στα 4ωμ οποτε καταλαβαινεις?τον είχα για λίγες μέρες, θα σου πρότεινα kef iq3.
ε και εγω αυτο υποθετω το παν ειναι οι ρυθμισεις, νομιζω στο κατω κατω δεν ειναι αναγκη και να τα ζοριζεις ,αφου υπαρχουν και τα volume και τα ρυθμιστικα! εκτος αυτου τα συγκεκριμενα ηχεια ειναι και πολυ αναισθητα 85db με το ζορι , πιστευω οτι για ενα διαστημα 5-6 μηνων μεχρι να υλοποιηθη το νεο μου budget για ηχεια να τη βγαλω καπως.http://www.stereophile.com/historical/506advent/index2.html
Δε νομίζω να μην μπορεί να παίξει, εξάλλου έχει πάνω του ένα σωρό προστατευτικά κυκλώματα. Τι θα μπρούσε να γίνει. Ο Azur έχει μπόλικο ρεύμα δε νομίζω να θέλουν παραπάνω τα ηχεία. Από την άλλη, αν δεν θέλουν τόσο ρεύμα, πρόσεξε με την ένταση και τα ρυθμιστικά του ήχου (μπάσα-πρίμα) για να μην κάνεις χαρτοπόλεμο τα μεγάφωνα. Αν τα ακούς να χτυπάνε ή να παραμορφώνουν, χαμηλώνεις το volume.
ενα αλλο θεμα ομως ειναι και η επιλογη νεων ηχειων ,βασης κυριως για τον συγκεκριμενο ενισχυτη, και το θετω ετσι διοτι νομιζω οτι θα ειναι αρκετα δυσκολο για μενα το θεμα της επιλογης,διοτι με τα advent που εχω συμβιωση για περιπου 30χρονια!!!!! εμαθα στο καλο και βαθυ χαμηλο,ναι μην σας φαινεται παραξενο παρα το σχετικο <μικρο>μεγεθος του για το παρελθον ,(σημερα τα ηχεια βασης ειναι κατα πλειονοτητα πιο μικρα) εχει τρομερο μπασο,θα πρεπει λοιπον να βρω ενα ηχειο βασης (ο χωρος μου δεν ειναι πανω απο 15-16 τμ) αναλογου μεγεθους υχπχβ 50χ29χ25 και ογκου ωστε να ικανοποιουνται οι απαιτησεις μου σε χαμηλο αλλα και ποιοτικοτερο σε ηχο ,κυριως σε εστιαση και λεπτομερεια εκει οπου το advent υστερει καπως. τα σημερινα ηχεια βασης με τα 5αρια και τα 6αρια woofer δεν μου φαινονται ικανα για τετοιο χαμηλο και αυτο ειναι που με προβληματιζει , κατα κυριο λογο φιλοι μου.ε και εγω αυτο υποθετω το παν ειναι οι ρυθμισεις, νομιζω στο κατω κατω δεν ειναι αναγκη και να τα ζοριζεις ,αφου υπαρχουν και τα volume και τα ρυθμιστικα! εκτος αυτου τα συγκεκριμενα ηχεια ειναι και πολυ αναισθητα 85db με το ζορι , πιστευω οτι για ενα διαστημα 5-6 μηνων μεχρι να υλοποιηθη το νεο μου budget για ηχεια να τη βγαλω καπως.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.