ακομα προσπαθω να καταλαβω πως ενα ψηφιακο σημα μπορεί να "φτιαξει" με μια συσκευή.
δηλαδή να το πω με απλά λόγια....
φευγει απο το pc ενα binary packet ,πχ ας το πούμε 10110110... περνάει απο το καλώδιο σαν 10110110 και φτάνει στο dac 10110110. Μαγεία, welcome to the digital world!
Τι υποτίθεται συμβαινει και "χαλαει"? Και αν χαλάει ο ηχος απο το usb, γιατι δεν χαλάει το αρχείο που κάνω copy στον usb δισκο μου?
ειμαι χαζός, εξηγήστε μου!
ακομα προσπαθω να καταλαβω πως ενα ψηφιακο σημα μπορεί να "φτιαξει" με μια συσκευή.
δηλαδή να το πω με απλά λόγια....
φευγει απο το pc ενα binary packet ,πχ ας το πούμε 10110110... περνάει απο το καλώδιο σαν 10110110 και φτάνει στο dac 10110110. Μαγεία, welcome to the digital world!
Τι υποτίθεται συμβαινει και "χαλαει"? Και αν χαλάει ο ηχος απο το usb, γιατι δεν χαλάει το αρχείο που κάνω copy στον usb δισκο μου?
ειμαι χαζός, εξηγήστε μου!
Μπορεί και να κάνει, δεν το αποκλείουμε αυτό, αλλά πάντως το αμφισβητούμε και δεν είμαστε σίγουροι μέχρι να το ακούσουμε/ ακούσει κάποιος που εμπιστευόμαστε.Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και μόνο για τον αντίλογο.
Η λειτουργία που μας ενδιαφέρει εμάς δεν έχει σχέση με άλλες,πχ. εκτύπωση που υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας,επιβεβαίωση αποστολής,handshake,κλπ.
Σε εμάς είναι απλό streaming.
Κι αυτό σημαίνει πως πακέτο που χάνεται στην πορεία,δεν ανακτάται,δεν επαναλαμβάνεται.
Επιπλέον,τα περίφημα πακέτα δεδομένων,ηλεκτρικά σήματα είναι κι αυτά.
Μια καλή ηλεκτρική συνέχεια λοιπόν,μόνο οφέλη μπορεί να δώσει.
Συμφωνώ, ωστόσο τι ωφελεί τότε το προσεγμένο μας usb καλώδιο και το σωστά στημένο pc με το σωστό πρόγραμμα αναπαραγωγής; Τι στο καλό χρειάζεται πια για να σταλούν τα πακετάκια σωστά;
Αυτά για τον αντίλογο και την κουβέντα.
Τώρα,αν αυτό το τζιβιτζιλίκι κάνει δουλειά...στην πράξη θα φανεί...
Πολύ σωστά.Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου και μόνο για τον αντίλογο.
Η λειτουργία που μας ενδιαφέρει εμάς δεν έχει σχέση με άλλες,πχ. εκτύπωση που υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας,επιβεβαίωση αποστολής,handshake,κλπ.
Σε εμάς είναι απλό streaming.
Κι αυτό σημαίνει πως πακέτο που χάνεται στην πορεία,δεν ανακτάται,δεν επαναλαμβάνεται.
Επιπλέον,τα περίφημα πακέτα δεδομένων,ηλεκτρικά σήματα είναι κι αυτά.
Μια καλή ηλεκτρική συνέχεια λοιπόν,μόνο οφέλη μπορεί να δώσει.
Αυτά για τον αντίλογο και την κουβέντα.
Τώρα,αν αυτό το τζιβιτζιλίκι κάνει δουλειά...στην πράξη θα φανεί...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.