Μέχρι 7 ωμ, πάνω από 89 dB, γύρω στα 300 ευρώ

Nekalah

AVClub Enthusiast
15 September 2009
1,063
κανενα ηχείο
γύρω 300 ευρώ
που να μην κατεβαίνει κάτω από 7 ωμ,
με πραγματική ευαισθησια πάνω από 89 dB
υπάρχει;
Για να οδηγηθεί από Α120 Musical Fidelity

Για το klipsch ενταξει, αλλα δεν ξερω αν μενουν σταθερα πανω απο τα 7ωμ... που λεει κι ο φιλος μας.

Οσο για τα spicom πεφτουν στα 5 ωμ ελαχιστη (συμφωνα με τον κατασκευαστη τους παντα) ενω ειναι πιο ακριβα απο το budget των 300 ευρω (βεβαια με παζαρια ολα γινονται).

Επειδη αυτα τα spicom τα 'χω ακουσει το μονο που εχω να πω ειναι οτι βασικα ταιριαζουν σε λαμπες ενω με τρανζιστορατους δεν ξερω αν θα δενουν σωστα.
Απο ενα μικρο πειραμα που εχω κανει με τρανζιστορατο -αλλα με τα type 4- ο ηχος τους ηταν καπως ... διαφορετικος στ' αυτια μου (σε σχεση με ενα λαμπατο παντα).

Τελικα -και χωρις ν' αποκλειω τα spicom- μαλλον θα εδινα προτεραιοτητα στα klipsch και θα πηγαινα να τ' ακουσω με τον ενισχυτη μου...

το κακό εδώ στην επαρχία δεν υπάρχει αυτή η επιλογή...

αν μπορείς να το βρεις σε review τα Klipsch RB-51 με την μέτρηση θα ήμουν υπόχρεος...

Ειμαι σιγουρος πως καποιο απο τα παιδια (που τα 'χουν) θα μπορει να σου πει για την ακριβη συμπεριφορα των klipsch.

Ο ενισχυτης σου δεν ξερω πως συμπεριφερεται, αν ειναι σχετικα 'γλυκοηχος' τοτε μπορει ισως να δεσει μ' αυτα...

Κατανοω οτι στην επαρχια υπαρχει προβλημα στο να τ' ακουσεις μαζι με τον ενισχυτη σου αλλα θα πρεπει να το παλεψεις πριν αγορασεις. Μην παρεις γουρουνι στο σακι.

Aυτό ακριβώς επιδιώκω...

αλλά ο ενισχυτής όπως και να 'χει στα 4 ωμ,
χάνει τον τάξης Α χαρακτήρα του...

Οπότε θέλουμε καθαρό 8ωμο...