Mecool km2 plus

kostas7780

New member
23 May 2025
4
Καλημέρα.εδω και 2-3 μήνες που έχω το mecool μόνο στην εφαρμογή της cosmote και συγκεκριμένα στο 4k κανάλι όταν έχει live αγώνα ζεσταίνεται περισσότερο πέφτει η ανάλυση και κάνει επανεκκινήσεις.εχω 300άρα γραμμή οπτική και το έχω με καλώδιο ethernet σε usb.στην προηγούμενη τηλεόραση (Philips android)δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα.

Αν δε θες να το σκαλισεις π.χ τρυπες στο καπακι και τετοια, δοκιμασε ενα usb ανεμιστηρακι απο τα jumbo π.χ. και βαλτο να το χτυπαει οταν βλεπεις αγωνα...

• Like
Reactions: stratigos24
Αν δε θες να το σκαλισεις π.χ τρυπες στο καπακι και τετοια, δοκιμασε ενα usb ανεμιστηρακι απο τα jumbo π.χ. και βαλτο να το χτυπαει οταν βλεπεις αγωνα...
Το αυτό.

Πάρε ένα ανεμιστηράκι usb και άσε να βαράει τον δέκτη. Έτσι κάνω και στο μόντεμ εγώ κάθε καλοκαίρι.
Αν στέκεται και όρθια ο δέκτης, βάλε τον όρθια και να τον βαράει από τη μια μεριά (κάτω μέρος πχ)

Το αυτό.

Πάρε ένα ανεμιστηράκι usb και άσε να βαράει τον δέκτη. Έτσι κάνω και στο μόντεμ εγώ κάθε καλοκαίρι.
Αν στέκεται και όρθια ο δέκτης, βάλε τον όρθια και να τον βαράει από τη μια μεριά (κάτω μέρος πχ)
Δηλαδή είναι θέμα υπερθέρμανσης και όχι κάποιας ρύθμισης;

Αυτό δεν το γνωρίζω, επειδή είπες ζεσταίνεται υπέθεσα..
Δε χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις πάντως
Το θέμα είναι ότι το κάνει μόνο στο 4k της cosmote.stremio, YouTube κτλ είναι μία χαρά.

Οι μονες συσκευές που είναι εξασφαλισμένο ότι οι επίσημες εφαρμογές internet streaming επί πληρωμή θα παίζουν καλά είναι οι ...τηλεορασεις, και όσες έχουν επίσημη υποστήριξη (π.χ. media player με αντίστοιχο κουμπί στο τηλεκοντρόλ ή με αναγραφή πάνω στο κουτί). Στις υπόλοιπες μπορεί και ναι μπορεί και όχι.

Αν δεν είναι θέμα υπερθέρμανσης κοίτα και τι γίνεται στη συσκευή σου από θέμα χώρου στο δίσκο (διέγραψε τις cache από τις εφαρμογές, στο android είναι στις ρυθμισεις-εφαρμογες).

• Like
Reactions: kostas7780
και εγω που εχω το km2 plus ζεσταινεται. ειναι γνωστο προβλημα και μαλιστα το καλοκαιρι καιει απο πανω αλλα restart δεν μου κανει.

και εγω που εχω το km2 plus ζεσταινεται. ειναι γνωστο προβλημα και μαλιστα το καλοκαιρι καιει απο πανω αλλα restart δεν μου κανει.
Δηλαδή στο 4k της cosmote βλέπεις τους αγώνες κανονικά χωρίς θέμα;