media browser προβλημα

mdgeorges

New member
20 September 2009
23
καλησπερα, με την βοήθεια του forum καταφερα κα εστησα το htpc μου αυτο που ατνιμετωπίζω τον τελευταιο καιρο ειναι με τα τις πληροφοριες και τις εικονες που δεν κατεβαινουν στο media browser εκανα delete στο cache και δε μου κατεβάζει ξανα τις πληροφοριες για τις ταινιες οπως έκανε πρωτα!
χρησημοποιω win 7 32 bit mce και media browser 2.2.4 kai plug in mediainfo

τι μπορώ να κάνω ? έχω τους φακέλους με τις ταινιες και τα σωστα ονοματα αλλα δεν μπυ κατεβαζει τις εικονες των ταινιων (πριν τις κατεβαζε)

ευχαριστω!

Σου συνιστώ να χρησιμοποιήσεις το to metabrowser για να κατεβάσεις εικόνες κλπ και να τα αποθηκεύσεις στο φάκελο της κάθε ταινίας. Έτσι δεν θα χρειάζεται να ξανακατεβάζει ο Mediabrowser τα πάντα από την αρχή. Συνηθως τα κατέβασμα από την αρχή παίρνει πολύ ώρα ...

ΥΓ. Η έκδοση 2.2.4 mediabrowser φαίνεται να έχει bug όταν βλέπει τις ταινίες σου από δικτυακό δίσκο ή server. H crasharei ή δεν δείχνει τις εικόνες των δικτυακών σου ταινιών. Οι ταινίες αποθηκευμένες τοπικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Οι παλιότερες εκδόσεις λειτουργούν κανονικά.

και εγω τις έχω σε server

αν είναι να βάλω μια προηγούμενη έκδοση για να ξενοιαζω

το metabrowser ειναι trial θα το βάλω μεχρι να λήξει ελπίζω να δουλέψει!

Πρωτα δοκίμασε τον metabrowser να κατεβάσεις εικόνες και αν δεν δουλεψει o mediabrowser τότε μόνο δοκίμασε παλιότερη έκδοση.
Παρεπιπτόντος εγώ χρησιμοποιώ μια παλίοτερη έκδοση του metabrowser που είναι free

καλησπερα, με την βοήθεια του forum καταφερα κα εστησα το htpc μου αυτο που ατνιμετωπίζω τον τελευταιο καιρο ειναι με τα τις πληροφοριες και τις εικονες που δεν κατεβαινουν στο media browser εκανα delete στο cache και δε μου κατεβάζει ξανα τις πληροφοριες για τις ταινιες οπως έκανε πρωτα!

τι μπορώ να κάνω ? έχω τους φακέλους με τις ταινιες και τα σωστα ονοματα αλλα δεν μπυ κατεβαζει τις εικονες των ταινιων (πριν τις κατεβαζε)

ευχαριστω!

Σ´όλους το ίδιο συμβαίνει. Μάλλον, εδώ και 3-4 μέρες, έχει πέσει το site που κατεβάζει εξώφυλλα και πληροφορίες. Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα.

ρε παιδιά ξέρει κανένας γιατί κάποιες σε κάποιες ταινίες εμφανίζεται το είδος αρχείου πάνω στο φάκελο(πχ mkv, XviD, Avi κτλ κτλ)
ενώ σε άλλες δεν εμφανίζει παρά μόνο την εικόνα?(folder)

ευχαριστω!

Σ´όλους το ίδιο συμβαίνει. Μάλλον, εδώ και 3-4 μέρες, έχει πέσει το site που κατεβάζει εξώφυλλα και πληροφορίες. Ελπίζω να διορθωθεί σύντομα.

Φίλε μου τελικά δεν φταίει ο server...
Κατέβασε την καινούρια version 2.2.4. του Media Browser από εδώ κι όλα θα φτιάξουν όπως πρίν.

πάντως ρε παιδιά υπέροχο πρόγραμμά αλλά όλο προβλήματα...
πολλά "bugs" που λένε..

δε ξέρω τώρα αν φταίει που το δουλεύω με εξωτερικό σκληρό...

το coverart pplugin συνεχίζει να μη μου δουλεύει όπως πρέπει...
μόνο με τις παλιές ταινίες βγάζει το είδος του αρχείου...(XviD, Avi, Mkv κτλ)

πάντως ρε παιδιά υπέροχο πρόγραμμά αλλά όλο προβλήματα...
πολλά "bugs" που λένε..

δε ξέρω τώρα αν φταίει που το δουλεύω με εξωτερικό σκληρό...

το coverart pplugin συνεχίζει να μη μου δουλεύει όπως πρέπει...
μόνο με τις παλιές ταινίες βγάζει το είδος του αρχείου...(XviD, Avi, Mkv κτλ)

το coverart θελει donate και register και παιζει μια χαρα με τον MCB 2.2.5