Media player hard test

Lef7234

Inactive User
5 May 2007
6,504
http://jell.yfish.us/

Απο εδω μπορουμε να κατεβασουμε διαφορα test video για να δουμε πως τα παει το Media Player που εχουμε με τα βαρια αρχεια.

Το ποιο βαρυ που εχει για κατεβασμα ειναι 120 MBPS

Το κατεβαζω να τεσταρω το Dune 303D να δουμε τι ψαρια πιανει, στο MAX ειχα βαλει ενα 90 MBPS που ειχα βρει απο αλλου και το επαιζε νερακι.

Mολις κανω προσπαθεια για download μου γραφει οτι το αρχειο ειναι κατεστραμενο,σου συμβαινει εσενα το ιδιο?

Mολις κανω προσπαθεια για download μου γραφει οτι το αρχειο ειναι κατεστραμενο,σου συμβαινει εσενα το ιδιο?

Σου λέει ότι το αρχείο δεν είναι διαθέσιμο για αναπαραγωγή. Αλλά κάπου θα σε ρωτάει εάν θέλεις να κατεβάσεις το αρχείο......

(Edit)Μονο αυτο που γραφεις μου βγαζει και τιποτε αλλο,δεν υπαρχει καμια αλλη επιλογη κι απο wind και απο linux που δοκιμασα,εσυ το κατεβαζεις κανονικα?

Last edited:
(Edit)Μονο αυτο που γραφεις μου βγαζει και τιποτε αλλο,δεν υπαρχει καμια αλλη επιλογη κι απο wind και απο linux που δοκιμασα,εσυ το κατεβαζεις κανονικα?

με ie ναι με chrome όχι

Κανονικά με Waterfox

Mε firefox οχι με ie οπως γραφει ο φιλος πιο πανω κατεβαινουν κανονικα,thanks!

http://jell.yfish.us/

Απο εδω μπορουμε να κατεβασουμε διαφορα test video για να δουμε πως τα παει το Media Player που εχουμε με τα βαρια αρχεια.

Το ποιο βαρυ που εχει για κατεβασμα ειναι 120 MBPS

Το κατεβαζω να τεσταρω το Dune 303D να δουμε τι ψαρια πιανει, στο MAX ειχα βαλει ενα 90 MBPS που ειχα βρει απο αλλου και το επαιζε νερακι.

Τελικα το δοκιμασες το dune,τα περασε τα test:chinscratch:?

Re: Απάντηση: Media player hard test

Οχι ακομα ειμαι σε φαση παω να ψοφησω στο κρεβατι.

Μερικα τεστ και εδω....

ftp://ftp.hd-players.com/Video Bitrate Testing/

Τα λεμε αυριο καλο σας βραδυ!

Kι αυτα μια απ τα ιδια με ie κατεβαινουν.Καλο βραδυ,περιμενουμε αποτελεσματα

Re: Απάντηση: Media player hard test

Να ηταν και λιγο ποιο μεγαλα σε διαρκεια.

Αν ήταν μεγαλύτερα, θα αργούσαν πολύ να κατέβουν. Ήδη το site είναι αργό.

Τι διάρκεια έχουν; Απο το μέγεθος των αρχείων υπολογίζω γύρω στα 20-30"

Αν δεν κανω λαθος γραφουν διπλα τι διαρκει εχουν.

Ναι γραφουν τα πρωτα ειναι 60 sec και τα βαρια ειναι 30 sec

WDTV Live gen 3 μέσω Windows Shares, μέχρι το 30 απροβλημάτιστα. Από εκεί και πάνω από λίγα έως πολλά σπασίματα. Θα δοκιμάσω και από τον NAS (μέσω Twonky).