Media player με 2 hdmi output

torrero007

New member
16 February 2011
70
Υπαρχει καποιος media player στην αγορα που να εχει 2 εξοδους hdmi ή κατι παρομοιο? Μια εξοδο για εικονα (3D projector) και μια εξοδο για HD ηχο (προς ενισχυτη που δεν υποστηριζει 3D).

makis1973

AVClub Addicted Member
25 June 2007
2,454
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ/ΝΑΞΟΣ
Με τον τροπο που θες φθηνό όχι .
Μόνο το oppo 93 η 103 μπορεί να κανει αυτό που θες αλλα ειναι ακριβή λύση .
Μόνο με HDMI splitter που περνάει 3D μπορεις να το κανεις σχετικα φθηνά

torrero007

New member
16 February 2011
70
Δυστυχως το splitter δεν ειναι λυση διοτι και τα 2 output πρεπει να ειναι τα ιδια (το εχω δοκιμασει). πχ αν το σημα στο input ειναι 3D και ο ενισχυτης στο output 2 δεν υποστηριζει 3D (οπως στην περιπτωση μου), τοτε το σημε πεφτει σε 2D. Οποτε δεν κερδιζω κατι. Γι αυτο ηθελα media player με 2 output

makis1973

AVClub Addicted Member
25 June 2007
2,454
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ/ΝΑΞΟΣ
Βρες τότε oppo .
Δεν υπαρχει άλλος τρόπος .
Εκτός αν βρεις τα 9.1 Sony ασύρματα ακουστικα που έχουν την δυνατοτητα που θες αλλα και αυτα κοστίζουν ...

onlineN

Supreme Member
12 April 2009
5,317
ΑΘΗΝΑ
Μόνο Oppo. ( Υπήρχε και ένα μοντέλο πριν 4 χρόνια της HiMedia HD 900C αλλά πλέον δεν βγαίνει .Αν το έχει κανείς μεταχειρισμένο.....)

Last edited:

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
17,175
Δυστυχως το splitter δεν ειναι λυση διοτι και τα 2 output πρεπει να ειναι τα ιδια (το εχω δοκιμασει). πχ αν το σημα στο input ειναι 3D και ο ενισχυτης στο output 2 δεν υποστηριζει 3D (οπως στην περιπτωση μου), τοτε το σημε πεφτει σε 2D. Οποτε δεν κερδιζω κατι. Γι αυτο ηθελα media player με 2 output

Αυτό ίσως λύνεται με τη (χρονικη) σειρά που θα συνδέσεις τις 2 εξόδους

torrero007

New member
16 February 2011
70
Αυτό ίσως λύνεται με τη (χρονικη) σειρά που θα συνδέσεις τις 2 εξόδους
Ουτε ετσι δυστυχως, το δοκιμασα κι αυτο. Αν συνδεσεις πρωτα το προτζεκτορα, πραγματι το splitter κλειδωνει σε 1080p 3D, και μετα μπορεις συνδεσεις τον ενισχυτη. Ομως ο ενισχτυτης (λογω του edid) δεν βγαζει καθολου ηχο (παρολο που υποστηριζει DTS HD MA) γιατι νομιζει οτι του ζητας να παιζει 3D. Τη ζημια μας την κανει το edid. Σκεφτηκα και τη λυση του optical αλλα φτανει μεχρι DTS. Θα δω το oppo. Ευχαριστω