Media Player με Gapless Audio Playback ?

raindog

Established Member
22 June 2009
292
Πειραιάς
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο Media Player στην αγορά που να υποστηρίζει gapless audio playback (mp3 και flac)

Έχω ένα αρχαίο WD TV (gen1) το οποίο βεβαίως δεν υποστηρίζει, όπως δεν υποστηρίζει (απ' ότι έχω καταλάβει) και το τρέχον WD TV LIVE gen3.

Υπάρχει κάποιο (π.χ. dune, Mede8er κλπ) που να υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία;

Netgear NTV550
Στο νημα του υπαρχει link απο site που εχει καποια διαθεσιμότητα (ακόμα...)

Ευχαριστώ, είδα και το Link στο οποίο αναφέρεσαι. Είναι μοντέλο που έχει καταργηθεί, σωστά;

Να υποθέσω δηλαδή ότι όλα τα άλλα Players της αγοράς ΔΕΝ υποστηρίζουν gapless playback??

Ευχαριστώ, είδα και το Link στο οποίο αναφέρεσαι. Είναι μοντέλο που έχει καταργηθεί, σωστά;

Να υποθέσω δηλαδή ότι όλα τα άλλα Players της αγοράς ΔΕΝ υποστηρίζουν gapless playback??

Δυστυχώς είναι ένα σημείο το οποίο έχει αναδείξει ως πλεονέκτημα το NTV550 αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα άλλα. Μάλλον πρέπει να το ανακαλύψει μόνος του κανείς.
Εγώ δεν το έχω συναντήσει σε όσα είχα τεστάρει μέχρι τώρα .
Διαφαίνεται - από την άρνηση να το υποστηρίξουν - ότι στην Realtek έχουν πρόβλημα με την εφαρμογή του.
Τώρα πηγαίνοντας στα Sigma based chipsets δεν ξέρω ποιο το κάνει άλλο .

Υ.Γ. Μπορεί να έχει καταργηθεί...αλλά η αιτία μάλλον ήταν καθαρά εμπορικής πολιτικής παρά αστοχίας player. Ο player είναι ένας από τους καλύτερους που έχουν κυκλοφορήσει.

Netgear NTV550
Στο νημα του υπαρχει link απο site που εχει καποια διαθεσιμότητα (ακόμα...)
μονο στις playlist που φτιάχνει o player και οχι σε εξωτερικες

Σχεδόν παντου όπου υποστηρίζεται , είναι έτσι . Εκτός του foobar
(κι εκτός αν κάνω λάθος....:D )
για πες, εγω τις φτιαχνω με foobar και μετα τις κανω edit σε σχετικο path ..\foldername\etc.. αλλα δεν παιζουν gapless

μονο στις playlist που φτιάχνει o player και οχι σε εξωτερικες

όταν απλά παίζει ένα album/φάκελο (όχι Playlist) παίζει gapless? με ενδιαφέρει π.χ. για Live albums, και γενικότερα για albums που είναι ενιαία έργα και απλά είναι "κομμένα" σε tracks