Media player με Gigabit Lan.

Status
Not open for further replies.

Sir_Builder

Established Member
5 October 2006
124
Καλησπερα στην παρεα.

Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα media player το οποιο να υποστιριζει gigabit lan για αναπαραγωγη κυριως αρχειων MKV(matroska).
Ενδιαφερομαι κυριως για gigabit lan γιατι εχω ολες τις ταινιες μου σε ενα Synology NAS οπου και θελω να streamαρω απο εκει τις ταινιες και να τις βλεπω στην τηλεοραση.
Ψαχνοντας λοιπον εδω στο φορουμ κατεληξα στο Popcorn Hour A-200.Ειδα βεβαια και το μεγαλυτερο μοντελο το Popcorn Hour C-200 αλλα τα εξτρα χαρακτηριστικα του τυπου να δεχεται blu ray κτλ δεν με ενδιαφερουν και πολυ μιας και εχω το PS3 για αναπαραγωγη blu ray.
Το θεμα ειναι οτι ψαχνοντας στο ιντερνετ γενικοτερα για το εν λογο μοντελο ειδα οτι παρουσιαζει καποια προβληματα οσον αφορα το gigabit.Δεν συνεργαζεται με αρκερα gigabit switch.
Οποιος εχει εμπειρια με το συγκεκριμενο μοντελο θα ηθελα να μου πει την αποψη του.
Επισης αν εχεται να προτεινεται καποιο αλλο σε gigabit.

Ευχαριστω πολυ.

Δεν χρειάζεσαι gigabit media player για να παίξεις 1080p, και το 100στάρι τα παίζει κανονικά. Το Egreat M34A που έχω, δείχνει κανονικότατα 1080p και είναι 10/100...

Πολυ ωραια τοτε.Ειχα την εντυπωση οτι χρειαζονταν gigabit για να παιξουν τα 1080p απροβληματιστα.
Τοτε αλλαζουν ολα στην αγορα του media player.Θα ξανακοιταξω να δω τι μου ταιριαζει καλυτερα.

Όπως έχω πει και στο αντίστοιχο thread, το A-200 όπως και το C-200 νομίζω, έχει πρόβλημα με το gigabit. ΔΕΝ παίζει και κολλάει σε πολλές περιπτώσεις. Ελπίζω να είναι θέμα απλώς firmware και να διορθωθεί στο μέλλον, γιατί αυτό ήταν το χαρακτηριστικό που με έκανε να το αγοράσω ενώ είχα το Α-110.

Βεβαίως, για να παίξεις οποιαδήποτε ταινία από το δίκτυο, έστω και 1080p, και η 100ρα (fast ethernet) αρκεί. Όμως στις μεταφορές είναι η διαφορά.

Θα ήθελα να μας πληροφορήσετε - όσοι έχετε player 1000ρια - τι κάνουν στις μεταφορές, γιατί ήδη και με τα 100αρια η μεταφορά είναι πολύ χαμηλή και καμία σχέση με τις δυνατότητες του δικτύου (100).

Με λίγα λόγια εκμεταλεύονται τις δυνατότητες δικτύου ή και εδώ μισολειτουργούν...

και εγώ θα ήθελα να μάθω τι ταχύτητες πιάνει το pch200 σε γιγαμπιτο.

Status
Not open for further replies.