Media Player που εχετε δοκιμασει. Σε ποιο καταληξατε;

auteur

Banned
12 March 2009
9,072
Σε αυτο το νημα οποις θελει γραφει τι media player ειχε κατα καιρο δοκιμασει, σε ποιο κατεληξε και γιατι..

Κανω την αρχη..

Εχω δοκιμασει WD TV LIVE, HiMEDIA 300, Dune prime 3
και σε HTPC το ΒΟΧΕΕ και ΧΒMC.

κατεληξα στο DUNE PRIME 3 γιατι παιζει τα παντα, με μενου σε Bluray folder και ISO, με πολυ καλη εικονα, HD ηχο, ειναι ομορφο, γρηγορη αποκριση μενου και καλες δικτυακες ευκολιες.

Επισης το BOXEE (το δοκιμαζω αυτο τον καιρο σε pc k mac) ειναι ο ορισμος της ευχρηστιας με ομορφα μενου και περα απο εξαιρετικο media player ειναι και ενα πολυ streamer. Αν βρεθει και τροπος να κανει stream και περιεχομενο που ειναι περιορισμενο μονο για αμερικη μιλαμε ισως για ενα απο τα καλυτερα overall players. βεβαια δεν το εχω δοκιμασει για το αν κανει bitstream HD ηχο στον ενισχυτη.

Σε αυτο το νημα οποις θελει γραφει τι media player ειχε κατα καιρο δοκιμασει, σε ποιο κατεληξε και γιατι..

Κανω την αρχη..

Εχω δοκιμασει WD TV LIVE, HiMEDIA 300, Dune prime 3
και σε HTPC το ΒΟΧΕΕ και ΧΒMC.

κατεληξα στο DUNE PRIME 3 γιατι παιζει τα παντα, με μενου σε Bluray folder και ISO, με πολυ καλη εικονα, HD ηχο, ειναι ομορφο, γρηγορη αποκριση μενου και καλες δικτυακες ευκολιες.

Επισης το BOXEE (το δοκιμαζω αυτο τον καιρο σε pc k mac) ειναι ο ορισμος της ευχρηστιας με ομορφα μενου και περα απο εξαιρετικο media player ειναι και ενα πολυ streamer. Αν βρεθει και τροπος να κανει stream και περιεχομενο που ειναι περιορισμενο μονο για αμερικη μιλαμε ισως για ενα απο τα καλυτερα overall players. βεβαια δεν το εχω δοκιμασει για το αν κανει bitstream HD ηχο στον ενισχυτη.

μπορείς να μας κατατάξεις τα παραπάνω players από το καλύτερο στο χειρότερο σύμφωνα πάντα με την εικόνα που έχεις από την χρήση τους?:music-smiley-005:

1) WD Live
2) Himedia 300
το Dune ειναι σε αλλη κατηγορια και ειναι αδικο να συγκρινεται με αυτα.

Στο WD δεν μου αρεσε το μικρο remote του και η σχετικα αργη ανταποκριση του.
Στο Himedia πολυ συχνα για ενα περιεργο λογω χανοταν οι ρυθμισης ελληνικων στην γραμματοσειρα και επρεπε καθε φορα να βαλεις ελληνικo encoding. Για να το κανεις να δουλεψει δικτυακα μεσω SMB πρεπει να εχεις πτυχιο στα δικτυα..εχει πολυ ελλιπές manual

1) WD Live
2) Himedia 300
το Dune ειναι σε αλλη κατηγορια και ειναι αδικο να συγκρινεται με αυτα.

Στο WD δεν μου αρεσε το μικρο remote του και η σχετικα αργη ανταποκριση του.
Στο Himedia πολυ συχνα για ενα περιεργο λογω χανοταν οι ρυθμισης ελληνικων στην γραμματοσειρα και επρεπε καθε φορα να βαλεις ελληνικo encoding. Για να το κανεις να δουλεψει δικτυακα μεσω SMB πρεπει να εχεις πτυχιο στα δικτυα..εχει πολυ ελλιπές manual

το boxee αξίζει τα λεφτα του?
παίζει τα πάντα?
ποιότητα εικόνας?

εχω τρελλη περιεργεια να δω ενα dune και ιδιως το max

WDtv HD Gen 1
WDtv HD Gen 2
LG DP1
SoundGraph Imedian HD HTPC
Mediaportal HTPC
XMBC HTPC

To LG DP1 είναι σίγουρα το ποιο σταθερό και εύχρηστο και παίζει σχεδόν τα πάντα.

Τα WDtv είχαν ένα σωρό προβλήματα που ποτέ δεν λύθηκαν και δεν παίζουν πολλά είδη αρχείων ενώ η εταιρεία σταμάτησε να τα κάνει support μόλις έβγαλε καινούργια μοντέλα. Μακριά από Western Digital.

Τα δε HTPC θέλουν πολύ ασχολία και δεν είναι για τον περιστασιακό χρήστη.

WDtv HD
WD tv live plus
netgear 550
med400
WD live Hub
Popcorn A210
Media Portal +XBMC HTPC
Για τουλαχιστον 1 1/2 χρονο μονο με HTPC.Το media portal ειναι ο ορισμος του bug.Το ΧΒΜC ο ορισμος της ομορφιας ενος λειτουργικου.Κανενα μα κανενα δεν εχει ουτε την ησυχια αλλα ουτε και εικονα και κινηση σαν media player.Σιγουρα ομως εχουν πολλες δυνατοτητες.
Το popcorn ειναι το τελευταιο μου και προς το παρων το καλυτερο μου.Ο ορισμος της κινησης και της εικονας.Μακραν ολων των αλλων.
Το Hub ειναι υποδειγμα απλοτητας και ομορφου Interface.Οπως ειχε γραψει και το Hitech και συμφωνω , μακραν το πιο ομορφο λειτουργικο.Υποχωρησεις ομως αρκετες μπροστα στο ασυμβιβαστο Α210 (και παντελως αθορυβο).