Media Player σε συνδυασμό με Panasonic TX-P42G30E

ultimatum

Established Member
21 February 2011
276
Έχοντας εδώ και κάποιο διάστημα την παραπάνω τηλεόραση (αν και κατά τα άλλα πολύ καλή),
διαπίστωσα ότι ο ενσωματωμένος media player που διαθέτει δεν υποστηρίζει όλα τα αρχεία,
οπότε είμαι σε αναζήτηση ενός player σε λογική τιμή...

Είμαι πραγματικά αρχάριος στο συγκεκριμένο θέμα και νομίζω πως έχω ψιλοχαθεί με τις ορολογίες και τις συντμήσεις, αλλά από αυτά που διάβασα στο φόρουμ κατάλαβα πως είναι προτιμότερη μία συσκευή που να εγκαθιστώ εγώ τον σκληρό δίσκο από τις άλλες που είναι "all in one" χωρίς τη δυνατότητα αναβάθμισης.
Όπως είναι φυσικό θα ήθελα την καλύτερη δυνατή συμβατότητα με είδη αρχείων και υπότιτλους, την πιο εύκολη αναβάθμιση και λίγο πολύ αυτά που επιζητά κάποιος φυσιολογικός χρήστης.

Αναμένω με αγωνία τις προτάσεις σας μήπως και τα ξεδιαλύνω στο μυαλό μου,
αλλά ώς νέος στο σπόρ δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς την τιμή και μάλλον θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα γίνουν
(...προτιμότερο να κυμαίνεται στα πλαίσια του Δ.Ν.Τ. ... :smile:)

med400-τιμιο για τα λεφτα του και μια χαρα εικονα εχει

med400-τιμιο για τα λεφτα του και μια χαρα εικονα εχει

Απ'ότι είδα το συγκεκριμένο που μου προτείνεις δεν παίρνει σκληρό, ή κατάλαβα λάθος?

Εάν αντί του 400x εξετάζαμε την περίπτωση του 500x, πιστεύετε αξίζει τη χρηματική διαφορά ?
Εάν συγκεκριμενοποιήσουμε το ποσό στα ~150 , ποιό θα προτείνατε?

έχω την εντύπωση ότι το 500x έχει σταματήσει να βγαίνει και αντικαταστάθηκε με το 500χ2.
επίσης έχουν βγεί και τα 400χ2 και 450χ2 (2.5 δίσκο) αλλά ακόμη δεν έχουν έρθει ελλάδα.

έχω την εντύπωση ότι το 500x έχει σταματήσει να βγαίνει και αντικαταστάθηκε με το 500χ2.
επίσης έχουν βγεί και τα 400χ2 και 450χ2 (2.5 δίσκο) αλλά ακόμη δεν έχουν έρθει ελλάδα.

To x2 προφανώς σημαίνει ότι παίρνει 2 σκληρούς ? :blush:

Νομίζω πάντως πως οι 3,5" σκληροί είναι προτιμότεροι από τους 2,5", οπότε αναγκαστικά ψάχνουμε κάτι σε 3,5.
Ο μόνος τομέας που υπερέχουν είναι το μέγεθος, αλλά στην προκειμένη δε μας απασχολεί αυτό, οπότε τί προτείνετε ?

Xtreamer Pro . Για μένα είναι η καλύτερη επιλογή γι αυτούς που ξεκινάνε στον κόσμο των media players. Τα έχει όλα!!

To x2 προφανώς σημαίνει ότι παίρνει 2 σκληρούς ? :blush:

Νομίζω πάντως πως οι 3,5" σκληροί είναι προτιμότεροι από τους 2,5", οπότε αναγκαστικά ψάχνουμε κάτι σε 3,5.
Ο μόνος τομέας που υπερέχουν είναι το μέγεθος, αλλά στην προκειμένη δε μας απασχολεί αυτό, οπότε τί προτείνετε ?

οχι 1 παίρνει.

Xtreamer Pro . Για μένα είναι η καλύτερη επιλογή γι αυτούς που ξεκινάνε στον κόσμο των media players. Τα έχει όλα!!

Ωραίο φαίνεται και μάλιστα με δυνατότητα για 2 σκληρούς, αλλά δεν το βρίσκω διαθέσιμο στην Ελλάδα,
οπότε μάλλον θα χρειαστεί να προτείνετε και καμία άλλη εναλλακτική (κατά προτίμηση κάποια που να αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα)

Ωραίο φαίνεται και μάλιστα με δυνατότητα για 2 σκληρούς, αλλά δεν το βρίσκω διαθέσιμο στην Ελλάδα,
οπότε μάλλον θα χρειαστεί να προτείνετε και καμία άλλη εναλλακτική (κατά προτίμηση κάποια που να αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα)

Νομιζω οτι η Elnetcom εχει στοκ . Google it...

Νομιζω οτι η Elnetcom εχει στοκ . Google it...

Το έψαξα, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει διαθέσιμο.
Έχει τα Sidewinder 2 & Xtreamer Ultra αλλά όχι το Xtreamer Pro...

Καμιά άλλη πρόταση ?

Το έψαξα, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει διαθέσιμο.
Έχει τα Sidewinder 2 & Xtreamer Ultra αλλά όχι το Xtreamer Pro...

Καμιά άλλη πρόταση ?

Εχει ! Το πληροφορήθηκα μόλις πριν λίγο , πηγαίνοντας να παραλάβω ένα άλλο μηχάνημα για τεστ.

Θα σου συνιστούσα να το σκεφτείς σοβαρά. Είναι σαφώς ένα από τα καλύτερα που μπορείς να πάρεις στα 150 ευρώ.

Εχει ! Το πληροφορήθηκα μόλις πριν λίγο , πηγαίνοντας να παραλάβω ένα άλλο μηχάνημα για τεστ.

Θα σου συνιστούσα να το σκεφτείς σοβαρά. Είναι σαφώς ένα από τα καλύτερα που μπορείς να πάρεις στα 150 ευρώ.

Σε πιστεύω, απλά στη σελίδα τους δεν υπάρχει κάποιο link για αγορά και επίσης δεν αναγράφεται η τιμή.

Πρόκειται για αξιόπιστο κατάστημα ρε παιδιά ?
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά δεν έτυχε να το ξανακούσω/δώ σε καμία αναζήτηση, γι'αυτό και είμαι λίγο επιφυλακτικός...

(παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες/υπάλληλοι του καταστήματος να μην απαντήσουν... :D )

Μήπως ξέρουμε τιμή λιανικής καθώς και μεταφορικά ή χρόνο παράδοσης ?

Σε πιστεύω, απλά στη σελίδα τους δεν υπάρχει κάποιο link για αγορά και επίσης δεν αναγράφεται η τιμή.

Πρόκειται για αξιόπιστο κατάστημα ρε παιδιά ?
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά δεν έτυχε να το ξανακούσω/δώ σε καμία αναζήτηση, γι'αυτό και είμαι λίγο επιφυλακτικός...

(παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες/υπάλληλοι του καταστήματος να μην απαντήσουν... :D )

Μήπως ξέρουμε τιμή λιανικής καθώς και μεταφορικά ή χρόνο παράδοσης ?

Παρτους τηλεφωνο. Ακομα και τωρα.... Δεν χανεις τιποτα... Ειναι αξιοπιστοι ( επισημοι αντιπροσωποι της Xtreamer..)

Παρτους τηλεφωνο. Ακομα και τωρα.... Δεν χανεις τιποτα... Ειναι αξιοπιστοι ( επισημοι αντιπροσωποι της Xtreamer..)

O.K. αύριο με την πρώτη ευκαιρία θα τους τηλ. για να δούμε διαθεσιμότητα και τιμή.

Ωστόσο η αναζήτηση δε σταματά και εξακολουθώ να ψάχνω και για εναλλακτικές...

Υπάρχει η πιθανότητα να βρούμε κάποιο mp το οποίο να αναγνωρίζει και να αναπαράγει αρχεία pdf ?

Θα μου ήταν χρήσιμο εάν έβρισκα κάτι τέτοιο, έστω και αν χρειαζόταν να ανέβω κάπως σε budget ή να στερηθώ κάποιο άλλο χαρακτηριστικό

Υπάρχει η πιθανότητα να βρούμε κάποιο mp το οποίο να αναγνωρίζει και να αναπαράγει αρχεία pdf ?

Θα μου ήταν χρήσιμο εάν έβρισκα κάτι τέτοιο, έστω και αν χρειαζόταν να ανέβω κάπως σε budget ή να στερηθώ κάποιο άλλο χαρακτηριστικό

To HTPC.

(Πάρε ένα Xtreamer Ultra....:D )

To HTPC.

(Πάρε ένα Xtreamer Ultra....:D )

Είναι η μοναδική λύση αυτή ?
Δεν υπάρχει κάποιο αυτόνομο player που να υποστηρίζει τα αρχεία αυτά ?

εδιτ: πόσο πάει το ultra ?

Είναι η μοναδική λύση αυτή ?
Δεν υπάρχει κάποιο αυτόνομο player που να υποστηρίζει τα αρχεία αυτά ?

εδιτ: πόσο πάει το ultra ?

330? Δεν είμαι σίγουρος.
Τα pdf files ανοίγουν ως επί το πλείστον με Adobe εφαρμογές. Δεν είναι μέρος των αναγκών ενός media player.

330? Δεν είμαι σίγουρος.
Τα pdf files ανοίγουν ως επί το πλείστον με Adobe εφαρμογές. Δεν είναι μέρος των αναγκών ενός media player.

Σωστά, απλά αναρωτήθηκα μήπως θα μπορούσα να μελετώ κάποια pdf από την τηλεόραση....
330 ?? ouch...