Media player

george664

AVClub Addicted Member
11 May 2007
1,449
ΡΕΘΥΜΝΟ
Εχω βαλει στον σκληρο του δεκτι μια ταινια avi και προσπαθω να την δω με τον Media player αλλα ο δεκτης μου βγαζει πρασσινη οθονη και μπουταρει τι πρεπει να κανω?

Last edited:
Εχω βαλει στον σκληρο του δεκτι μια ταινια avi και προσπαθω να την δω με τον Media player αλλα ο δεκτης μου βγαζει πρασσινη οθονη και μπουταρει τι πρεπει να κανω?
Δεν πρόκειται να τη δεις ποτέ...
Μόνο μέσω streaming από τον υπολογιστή με τη βοήθεια του vlc. Εκτός αν έχεις τον 8000 οπότε εκεί αλλάζουν τα δεδομένα...

σωστά το βάζεις εσύ αλλά από ότι κατάλαβα κατέβασες μια ταινία από το ΝΕΤ σε τι κατάληξη κατέβηκε?ενα καλό πρόγραμμα ειναι το
http://www.ojosoft.com/how-to-convert/avi-to-ts-converter.html
Το προγραμμα το κατεωασα αλλα δεν μου την μετατρεπει ολη την ταινια αλλα μονο το 20% επισης εχω τον 800αρι

Re: Απάντηση: Media player

Γιώργο, δεν μπορείς να δεις (για την ώρα) .avi στον DM800.
Μόνο .mkv και αυτά με σημαντικούς περιορισμούς.

Αυτό δεν είναι ακριβές. avi μπορεί να δει (δηλαδή το avi σαν container υποστηρίζεται). Το πρόβλημα είναι το video codec με το οποίο είναι κωδικοποιημένο το video. Ο dm800 αν και υποστηρίζει MPEG4 AVC H.264, δεν υποστηρίζει MPEG4 ASP (δηλαδή το codec που παραλλαγές του είναι τα divx/xvid κτλ.). Οπότε δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να μπορέσει να παίξει τα γνωστά divx, παρά μόνο με reencoding (βλέπε streaming από το pc με vlc κτλ).

Αντίθετα, για τον DM8000 ακούγεται πως υποστηρίζει MPEG4 ASP. Δεν το έχω δει με τα μάτια μου οπότε δε μπορώ να είμαι σίγουρος.

Παιδια εγω στο newingma βρηκα plug που λεγεται media center και παιζει σχεδον τα παντα και απο το οτιδιποτε βαλεις στην usb τωρα δεν ξερω αν θα δουλευει με την ταινια σου Γιωργο αλλα δες το!!-bye-

Παιδια εγω στο newingma βρηκα plug που λεγεται media center και παιζει σχεδον τα παντα και απο το οτιδιποτε βαλεις στην usb τωρα δεν ξερω αν θα δουλευει με την ταινια σου Γιωργο αλλα δες το!!-bye-
Υπάρχει για όλα τα images και το βρίσκει κανείς είτε στον server του κάθε image είτε στα plugins για download. Δε νομίζω όμως ότι παίζει τα .avi
Όπως ήδη εξηγήθηκε, τα .avi δεν παίζουν για βαθύτερους λόγους...