Μedia players:Ποιος ο καλυτερος?

Status
Not open for further replies.

xlemp21

Senior Member
9 November 2006
680
Αγια παρασκευη
Εχω διαβασει αρκετα για αυτους,αλλα το θεμα ειναι οτι κανενας δεν ειναι τελοιος,το θεμα ειναι να βρουμε αυτων με τα λιγοτερα προβληματα....κατα την αποψη σας ποιος ειναι ο καλυτερος?
Αποψη μου πιστευω οτι ειναι το καλαμποκι Α-110........

Εδω και 10 μηνες εχω το TViX 4100 το οποιο εχω σκισει στη χρηση!!!!
Προβλημα;;; κανενα!!!
Το συστησα και σε 2 κολλητους οι οποιοι αγορασαν το 6500 που που εχουν αλλαξει τα φωτα!!!
Προβλημα;;; Κανενα!!!!

Εκτος βεβαια απο το γνωστο των srt το οποιο το 6500 το παρακαμπτει με την πατεντα των arial.ttf ενω εγω με την μετατροπη σε sub που μου κοστιζει 30 δευτερολεπτα/ταινια....

Αρα απο την εμπειρια μου και απο οτι διαβαζω εδω μεσαγια τα υπολοιπα, το TViX ειναι ενα μηχανημα που σεβεται τον εαυτο του και την (ψηλη) τιμη του...

Οτι πληρωνεις (συνηθως) παιρνεις

Απάντηση: Re: Μedia players:Ποιος ο καλυτερος?

Εδω και 10 μηνες εχω το TViX 4100 το οποιο εχω σκισει στη χρηση!!!!
Προβλημα;;; κανενα!!!
Το συστησα και σε 2 κολλητους οι οποιοι αγορασαν το 6500 που που εχουν αλλαξει τα φωτα!!!
Προβλημα;;; Κανενα!!!!

Εκτος βεβαια απο το γνωστο των srt το οποιο το 6500 το παρακαμπτει με την πατεντα των arial.ttf ενω εγω με την μετατροπη σε sub που μου κοστιζει 30 δευτερολεπτα/ταινια....

Αρα απο την εμπειρια μου και απο οτι διαβαζω εδω μεσαγια τα υπολοιπα, το TViX ειναι ενα μηχανημα που σεβεται τον εαυτο του και την (ψηλη) τιμη του...

Οτι πληρωνεις (συνηθως) παιρνεις

Φιλε μου οταν εννοεις Εκτος βεβαια απο το γνωστο των srt το οποιο το 6500 το παρακαμπτει με την πατεντα των arial.ttf ενω εγω με την μετατροπη σε sub που μου κοστιζει 30 δευτερολεπτα/ταινια....
τι κανεις? και επισης εχω ακουσει για προβληματα στο firmware upgrade ενα βημα μπροστα και δυο πισω...ισχυουν?????

Το 4100 δεν αναγνωριζει ελληνικα srt, αναγνωριζει ομως ελληνικα sub. Συνεπως παιρνεις τα srt και τα μετατρεπεις σε sub με το Subtitle creator μεσα σε 20 δευτερολεπτα (αναλυτικος οδηγος υπαρχει στο thread για το 4100 εδω στο forum).
Στο 6500 παιρνεις τα fonts arial.ttf απο τα windows τα πετας στο root directory του TViX μετα τα επιλεγεις πατας Play και απο εκεινη τη στιγμη εχεις ελληνικα srt......

Αν ενδιαφερθεις και ψαξεις εδω στο forum θα τα βρεις ολα αναλυτικοτατα....

προτιμω το Α100 μου ποπκορνακι με το ασυρματο στικακι του και 750giga εσωτερικο σκληρο και τα 2 WD ενα για το προβολεα και ενα στη κρεβατοκαμαρα, αξιοπιστες επιλογες και οι 2

Απάντηση: Re: Μedia players:Ποιος ο καλυτερος?

προτιμω το Α100 μου ποπκορνακι με το ασυρματο στικακι του και 750giga εσωτερικο σκληρο και τα 2 WD ενα για το προβολεα και ενα στη κρεβατοκαμαρα, αξιοπιστες επιλογες και οι 2

Συμπερασμα φιλε μου που τα εχεις και τα δυο.......ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ α) εικονας β) ηχου και γ) δυνατοτητες ????.... με το χερι στην καρδια...

Re: Απάντηση: Re: Μedia players:Ποιος ο καλυτερος?

Συμπερασμα φιλε μου που τα εχεις και τα δυο.......ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ α) εικονας β) ηχου και γ) δυνατοτητες ????.... με το χερι στην καρδια...

δεν συγκρινονται απλα γιατι ειναι σε αλλη κατηγορια τιμης αλλα και ευκολιων,απο εικονα και τα 2 πολυ καλα , το ποπκορν μεγαλυτερη επιλογη αναλυσεων, απο ηχο το wd υστερει σε θεματα μετατροπης ηχου. To WD ειναι η πιο τιμια οικονομικη λυση για απλο media player και σχετικα φορητη, αφου λογω μεγεθους παει παντου. Το ποπκορν εχει πληθωρα δυνατοτητων και υπερτερει σιγουρα σε αυτο το τομεα, αλλα και παλι ειναι αλλη κατηγορια και σε τιμη και θα πρεπει να συγκριθει με αντιστοιχα players ( egreat klp) και οχι με το WD

Status
Not open for further replies.