Μεγαλη Απορια με laptop

duckemon01

Established Member
8 November 2006
128
AΘΗΝΑ
Προχθες ημουνα στο Μultirama κ ειχα μια συζητηση με ενα πωλητη σχετικα με ενα Sony Vaio VGN-AW31M/H το οποιο αναφερει σαν αναλυση την 1680x945 προφανως αναφερομενο στην οθονη του .Η δικια μου απορια λοιπον ειναι οταν το συνδεσουμε με ενα HDMI σε μια τηλεοραση Full HD θα μπορεσει να μας δωσει σε εκεινη την οθονη ,εφοσον φυσικα εχουμε κ αρχειο 1920x1080 ειτε απο bluray ειτε απο mkv αρχεια,μια Full HD αναλυση ?Παιζει ρολο φυσικα κ η καρτα γραφικων ετσι δεν ειναι?Για το συγκεκριμενο ειναι μια GeForce 9600M GT.Κανω αυτην την ερωτηση για να καταλαβω αν μπορω αγοραζοντας κ κατι πιο απλο να εχω Full HD στην τηλεοραση μου απο αρχεια mkv(1920x1080) ανεξαρτητα απο την αναλυση της οθονης του laptop.Επισης κατι τελευταιο το D Digital 5.1 πως μπορουμε να το χουμε διαθεσιμο φυσικα μεσω πεντακαναλου ολοκληρωμενου?Φυσικα μια προταση απο καποιον φιλο δοκιμασμενη θα την εκτιμουσα ιδιαιτερως.Αντε κ καλο χειμωνα σε ολους μας!!!!!!!

Συνδέοντας αυτό το λάπτοπ στην TV σου παίρνεις σίγουρα 1920Χ1080 Full HD.
Όσο για τον πολυκάναλο ήχο, εξαρτάται από το τί εξόδους ήχου έχει το λάπτοπ. Συνήθως έχουν απλή δικάναλη και spdif. Νομίζω πως από την spdif κάνεις την δουλειά σου, συνδέοντας με τον ενισχυτή, αλλά αν δεν σε καλύπτει αυτό υπάρχουν και εξωτερικές κάρτες ήχου που μπορούν να σου δώσουν περισσότερες επιλογές.

Τελικα αγορασα ενα VAIO VGN NW11/S με καρτα ATI Mobility Radeon HD 4350
με το οποιο κ δοκιμασα να παρω full HD σε μια τηλεοραση που εχω 1920χ 1080
κ δεν το καταφερα γιατι μου τις βλεπει σαν να ειναι κλωνος η μια της αλλης .Καποιος επαιων παρακαλω να με κατατοπισει τι χρειαζεται να κανω κ να μπορω να παιρνω ξεχωριστη αναλυση στην καθε οθονη .Χρειαζονται διαφορετικοι drivers μηπως η κατι τετοιο?:guitarist: