ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

christian

Senior Member
27 March 2007
520
Thessaloniki
Μεγάλο δίλημμα.
Με κάνατε Panasonicolakia και τώρα υποχρεούστε να με συμβουλέψετε.

Να πάρω την Τριπλαρει και Σκοραρε TH-42PX70E με 1150€
ή να δώσω 750€ πάνω (σχεδόν διπλή τιμή) και να ακολουθήσω τα βήματα των φίλων Mac81 & Θοδωρή οι οποίοι γενναιόδωρα τα χώσανε τα 1800€ και θα πάρουν PZ70 Full?

Η γνώμη σας πια είναι αξίζουν τα 750€+ για την PZ70
ή μήπως το ποσό είναι μεγάλο και δεν αξίζει?

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ?

Αν δεν εχεις που να ξοδεψεις τα 750 παραπανω ευρω παντος ...μπορουμε να σου προτεινουμε αλλους τροπους , ποιο αποδοτικους .

Η απόσταση θα είναι στα 3m με 3,5m.

Από ότι καταλαβαίνω από τα πρώτα μηνύματα δεν είστε τις γνώμης για τα 750€+.

Τα 750€+ είναι πολλά και σίγουρα μακριά από το αρχικό μου ποσό,
αλλά μπήκα στον πειρασμό μιας και το κάνω ας το κάνω όσο το δυνατών καλύτερα.

Βασικά από το θέμα που μου πρωτινέ να διαβάσω ο Γιάννης εκτός από την σωστή απόσταση με βάση την ανάλυση, κατάλαβα και ότι αυτά τα p δεν σταματάνε ποτέ 1080p- 1440p- 2106p.

Εαν εισαι στα 3.5μ θα σου προτεινα να πας για ενα μοντελο στις 46 ιντσες κι ας ειναι που λεει κι ο λογος HD Ready κι οχι FULL HD.
SIZE DOES MATTER!!!

Η απόσταση θα είναι στα 3m με 3,5m.

Από ότι καταλαβαίνω από τα πρώτα μηνύματα δεν είστε τις γνώμης για τα 750 +.

Τα 750 + είναι πολλά και σίγουρα μακριά από το αρχικό μου ποσό,
αλλά μπήκα στον πειρασμό μιας και το κάνω ας το κάνω όσο το δυνατών καλύτερα.

Βασικά από το θέμα που μου πρωτινέ να διαβάσω ο Γιάννης εκτός από την σωστή απόσταση με βάση την ανάλυση, κατάλαβα και ότι αυτά τα p δεν σταματάνε ποτέ 1080p- 1440p- 2106p.

Υπό προϋποθέσεις μπορεί να δικαιολογηθεί η διαφορά των 700 περίπου. Εξαρτάται από την χρήση που θα κάνεις τώρα και στο μέλλον.

Αν δεν χωραει, παρε τοτε 42" αλλα κατσε στα 3μ κι οχι στα 3.5. Τωρα εαν θελεις καλο μαυρο και τηλεοπτικο σημα, πας για Panasonic 42PX70. Εαν θελεις μεγαλυτερη αναλυση για FULL HD, τοτε εχεις πιο πολλες επιλογες μεχρι 1800 :
- Panasonic 42PZ70
- Samsung LE40M86
- Sharp 42XD1E

Υπό προϋποθέσεις μπορεί να δικαιολογηθεί η διαφορά των 700 περίπου. Εξαρτάται από την χρήση που θα κάνεις τώρα και στο μέλλον.

Σωστά η διαφορά είναι 650€+ και οχι 750€+.:rifle:

Με ποιες προϋποθέσεις πρέπει να επιλέξω την pz70?

Σωστά η διαφορά είναι 650 + και οχι 750 +.:rifle:

Με ποιες προϋποθέσεις πρέπει να επιλέξω την pz70?

Κυρίως βάση της χρήσης που θα κάνεις. Αν είναι να βλέπεις τηλεοπτικό πρόγραμμα και DVD, δεν νομίζω να αξίζει τα παραπάνω χρήματα. Αν θα βλέπεις 1080p υλικό αξίζει.

Αν πάλι σου περισσεύουν, δώστα τώρα και κάποια στιγμή στο μέλλον που το 1080p θα καθιερωθεί θα τα βρεις μπροστά σου.

Re: Απάντηση: ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

Συμφωνω και εγω. Καλυτερα παρε την PX70 και με τα λεφτα που θα γλιτωσεις παιρνεις καινουργια τηλεοραση σε 2-3 χρονια (φανταζομαι οτι οι τηλεορασεις 42" Full ΗD γυρω στα 750 ευρω θα εχουν σε 2-3 χρονια!).

Συμφωνω και εγω. Καλυτερα παρε την PX70 και με τα λεφτα που θα γλιτωσεις παιρνεις καινουργια τηλεοραση σε 2-3 χρονια (φανταζομαι οτι οι τηλεορασεις 42" Full ΗD γυρω στα 750 ευρω θα εχουν σε 2-3 χρονια!).

+1. Με τα 750 που σου μένουν και τους τόκους σε 3 χρονάκια θα πάρεις μια full HD (ισως και πάνω από full), πιθανόν περισσότερων ιντζών η οπoία θα είναι κλάσεις καλύτερη απο την σημερινή HD. Θα έχεις και την PX για την κρεβατοκάμαρα!!!
Σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα τόσα λεφτά για ένα μοντέλο που μόλις βγήκε. Αν το θες οπωσδήποτε περίμενε κάνα εξάμηνο να πέσει η τιμή στα 1200-1300 και να φανούν και τα όποια προβλήματα παρουσιάσει.

Ευχαριστώ πολλή για τις γνώμες σας.

Αν ήταν η διαφορά στα 300€ δεν θα το σκεφτόμουν,
αλλά τώρα στα 650€+ σίγουρα είναι μεγάλη η διαφορά.

Μάλλον θα αρκεστώ στην Τριπλαρει και Σκοραρει TH-42PX70E με 1.150€ από το πλαίσιο
και μόνο που θα περάσω από τον κόσμο τις 32αρας, στον μαγικό κόσμο των 42´,
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Ευχαριστώ και πάλι,

Ευχαριστώ πολλή για τις γνώμες σας.

Αν ήταν η διαφορά στα 300 δεν θα το σκεφτόμουν,
αλλά τώρα στα 650 + σίγουρα είναι μεγάλη η διαφορά.

Μάλλον θα αρκεστώ στην Τριπλαρει και Σκοραρει TH-42PX70E με 1.150 από το πλαίσιο
και μόνο που θα περάσω από τον κόσμο τις 32αρας, στον μαγικό κόσμο των 42´,
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Ευχαριστώ και πάλι,

Mε γειές.. Θα κάνεις άριστη αγορά...:fahne90::fahne90: