ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

zombie656

New member
10 October 2007
13
Ολοκληρώνοντας το σύστημα μου (USHER 1,5 - CAYIN SC-5LS, ORIGINAL TUBE CD PLAYER και DYNAUDIO AUDIENCE 82) αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, το AVCLUB (καθ' αυτό), τούς Νανόπουλο, Τζωρτζάκη, Κομνηνό, Νικολουδάκο κ.α. γιά την ουσιαστική αρωγή τους στην συγκρότηση του συστήματος μου ( τ' οποίο "πετάει" !!!).
Ευχαριστώ πολύ-bye-

Σταύρος Θεοφιλόπουλος (zombie656)

Ευχαριστώ φίλοι !!! Όντως το επόμενο "project" είναι ένα καλό πικάπ (~1,000 βινύλια περιμένουν λυπημένα , στο ράφι) αλλά λόγω του ήδη χαμήλου W.A.F. του συστήματος, θα κάνω λίγη υπομονή μέχρι να υπαρξει μερική εκτόνωση...
THX again για τις ευχές σας

Σταύρος

Ολοκληρώνοντας το σύστημα μου (USHER 1,5 - CAYIN SC-5LS, ORIGINAL TUBE CD PLAYER και DYNAUDIO AUDIENCE 82) αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, το AVCLUB (καθ' αυτό), τούς Νανόπουλο, Τζωρτζάκη, Κομνηνό, Νικολουδάκο κ.α. γιά την ουσιαστική αρωγή τους στην συγκρότηση του συστήματος μου ( τ' οποίο "πετάει" !!!).
Ευχαριστώ πολύ-bye-

ΜεΓειά Σταύρο , καλές ακροάσεις

Re: Απάντηση: ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Σου εύχομαι καλές ακροάσεις .

O Usher γιατί ?

Ενδιαφέρουσα ερώτηση με κατά την ταπεινή μου γνώμη εύκολη απάντηση...Τι τρανζιστοράτο μπορεί να παίξει καλύτερα σε αυτά τα λεφτά? (τα περίπου 1500 του καινούργιου και τα 800-900 που έδωσε ο φίλος μας για τον μτχ)

Φίλε με τα Audience 82, δεν ξέρω αν θα διαβασεις ποτέ το μήνυμα μου μιας που στην τύχη βρήκα το ιστορικό σου.
Εχω τα ίδια ακριβώς ηχεία τα οποία οδηγούνται από έναν Parasound 2200 II , VDH καλώδια, Rotel CD06 και Pioneer DVD 7000 (και οι 2 μονάδες με αναβαθμισμένα DAC) και ρυθμιστικό DACT (δεν χρησιμοποιώ προενισχυτή και για το home cinema χρησιμοποιώ τις οπτικές εξόδους).
Πιστεύω ότι τα τα συγκεκριμένα ηχεία κοστίζουν πολύ παραπάνω απο αυτά που επενδυσες.
Φαντάζομαι να τα έστρωσες σωστά και να προσέχεις τα tweeter που είναι´
λίγο ευαίσθητα σε σχεση με άλλα κορυφαία της SEAS, της Vifa ή της Visaton.
Ενα άλλο μειονέκτημα (αν μπορώ να το πω μειονέκτημα) είναι το crossover που είναι .... 6 τάξης (!!!) με αποτέλεσμα η μισή ισχύ του τελικού σου να χάνεται.
Σε αντιστάθμισμα όμως έχεις ένα πολύ καλό κοντρόλ των μονάδων.
Αν ποτέ επεκτείνεις το σύστημα σου σε home cinema, σου συστήνω ανεπιφύλακτα το ομώνυμο 122 της οικογένειας το οποίο χρησιμοποιεί το ίδιο tweeter και gia woof-mid 2 μονάδες ίδιες με τα mid μας και θα έχεις πολύ καλό δέσιμο με τα 82.
Για πίσω όμως δεν συνιστώ Audience 42 γιατί είναι πανάκριβη λύση
Κλείνοντας θα σου πω ότι χωρίς να επενδύσεις υπερβολικά χρήματα, έχεις κάνει μια πολύ value for money επιλογή με απολαβή τ0 95% του απόλυτου.
Και μην ξεχνάς ότι η μαγεία είναι κρυμμένη στην μουσική και όχι σε πανάκριβα μηχανήματα

Ευχαριστώ πολύ-bye-

Καλοάκουστα φίλε μου.

Τι εννοείς πετάει ?