Stellios papa AVClub Fanatic 17 June 2006 11,392 Ελλαδα 13 May 2009 #1 κατι εχω πατησει και ολo το avclub μου το δειχνει σε μεγαλο size ,και δεν ξερω πως να το μικρυνω :nounder: τι κανω ? .
κατι εχω πατησει και ολo το avclub μου το δειχνει σε μεγαλο size ,και δεν ξερω πως να το μικρυνω :nounder: τι κανω ? .
Tzimisce AVClub Fanatic 1 February 2007 34,979 127.0.0.1 13 May 2009 #2 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το μεγάλο size αλλά για πάτησε μερικές φορές ctrl+- να δείς μήπως απλά έχεις κάνει zoom...
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το μεγάλο size αλλά για πάτησε μερικές φορές ctrl+- να δείς μήπως απλά έχεις κάνει zoom...
VaSiLiS-T Supreme Member 10 January 2007 8,208 παλλληηηηηνιηηηη 13 May 2009 #3 έχεις κάνει full screen τον browser ψαξε το λίγο
Stellios papa AVClub Fanatic 17 June 2006 11,392 Ελλαδα 13 May 2009 #4 Απάντηση: Re: Μεγαλο size Tzimisce said: Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το μεγάλο size αλλά για πάτησε μερικές φορές ctrl+- να δείς μήπως απλά έχεις κάνει zoom... Click to expand... Ω .....ναι αυτο ειναι .:bang: ευχαριστω !
Απάντηση: Re: Μεγαλο size Tzimisce said: Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το μεγάλο size αλλά για πάτησε μερικές φορές ctrl+- να δείς μήπως απλά έχεις κάνει zoom... Click to expand... Ω .....ναι αυτο ειναι .:bang: ευχαριστω !