Μέγιστη ονομαστική αντίσταση ακουστικών για χρήση με τον φορητό ΗΥ μου

rdrnws

New member
9 April 2013
11
Καλημέρα,

ποιόν τύπο ακουστικών θα συστήνατε να επιλέξω για χρήση με το λαπτοπ μου, 32 Ω, 64 Ω, 100 Ω, ή και παραπάνω; Ευχαριστώ,

Νίκος

ΥΓ. Οι πληροφορίες συστήματος δίνουν τα εξής ως sound devices:

AMD High Definition Audio Device
c:\windows\system32\drivers\atihdw76.sys (7.12.0.7705, 93.02 KB (95,248 bytes), 7/16/2012 7:20 PM)

Realtek High Definition Audio
c:\windows\system32\drivers\rtkvhd64.sys (6.0.1.6577, 4.54 MB (4,756,200 bytes), 7/16/2012 7:17 PM)

χμμμ πάντα παιζει ρολο και η ευαισθησια
το πιο καλσικο παράδειγμα τα Sennheiser HD 25 1-II με 70Ωμ αντισταση ειναι πολύ ευκολα και παιζουν πάρα πολύ καλα ακομα και απο φορητές πηγες. Εχουν 120db ευαισθησια...
Αλλα ακομα και τα επίσης 70Ωμ Fostex TH7B μου με 98db παιζουν εξαιρετικά με το λιλιπουτειο sansa clip (Rockboxed)... απιστευτος συνδυασμός με κάτω απο 150 συνολο...
Δλδ κάθομαι και σκεφτομαι μηπως τελικά ειναι καλυτερα τα ακουστικά, αν μιλάμε για χρήση χωρις εν/τη, να εχουν μια μεση αντι για χαμηλή αντισταση. Ετσι θα ταιριάζουν καλύτερα μάλλον στις υψηλες αντιστάσεις εξόδου των φορητων πηγων...
Ας μας απαντήσουν και οι τεχνικώς γνωριζοντες!!!

χμμμ πάντα παιζει ρολο και η ευαισθησια... ακομα και τα επίσης 70Ωμ Fostex TH7B μου με 98db παιζουν εξαιρετικά με το λιλιπουτειο sansa clip (Rockboxed)...

Και εγώ τα ίδια ακουστικά πήρα τελικά, παίζουν επαρκώς δυνατά για τις ανάγκες μου αν και στα 70. Εμπειρική παρατήρηση βέβαια και χωρίς μέτρο σύγκρισης.

Νίκος

Πέρα απο την ένταση πως σου φαίνονται;
Προσωπικά τα θεωρώ εξαιρετικά για τα λεφτά τους

Πέρα απο την ένταση πως σου φαίνονται;
Προσωπικά τα θεωρώ εξαιρετικά για τα λεφτά τους

Τα βρίσκω καλύτερα από κάτι Dr Beat (;;;) ενός φίλου με αγορά στα 200 ευρώ περίπου, πιο αναλυτικά. Άλλο μέτρο σύγκρισης δεν έχω.

Νίκος